Kiz neden laf sokayimHayret laf sokmadı ben şok
Bende 33 yasindayim merkezdenim. Adimla da hitap edebilirsin30 yaşındayım ablam ben Çarşambalıyım
O gün dikkat ettim hemde 1 saat tempolu yürüyüş yaptım ertesi gün bi gün öncesinin tok karna halimi tartıda gördüm moralim bozulduBas agrini tetikleyen başka seylerde olabilir
Yedigini cok mu azaltiyorsun bir anda
Basta sporla basla olmazsa canim
Yuruyus yap yedikelrini yavas yavas azalt
Bünye senden iltifat almaya alışık değilKiz neden laf sokayim
Sağol canımSenide tebrik ederim canım kaptanlıgin hayırlı olsun
Sendemi be gülümBünye senden iltifat almaya alışık değil
Markete gidiyorum. Elif burda mısınİşlerimi halledeyim de ekstra bişey çıkmazsa tahmini 16.30da burdayım
Şaka yapiyom be deli ne ağlıyon hayırdır regl misin ne alındın şimdiSendemi be gülüm
Heee yakındır bellimiŞaka yapiyom be deli ne ağlıyon hayırdır regl misin ne alındım şimdi
16:30 mu iyi bari kaçar benMarkete gidiyorum. Elif burda mısın
Kim üzmüş?Üzmüşler ablamızı
Ne oldu tatlım sana , biz mi birşey yaptık .Filiz iste bosver gene triplenir gene güler geçer
Burdayim canim isim yokMarkete gidiyorum. Elif burda mısın
Yok canim eserekliligimi üstunde takma beni senKim üzmüş?
Ne oldu tatlım sana , biz mi birşey yaptık .
Kesinlikle haklısın kaptanım ohrenicem insalalhOgrenmek lazim canim yoksa cok kolay kilo almak
Geçmiş olsun canım bu hafta bende ful baş ağrılı geçirdimKaptanım valla hazır hissetmiyorum migrenim tavan yapti o gün yapamadım sefadan sırça yedim üstünebenimde canıma minnet bıraktım
Ben yemeyi birden azalttım ondan oldu galiba bacimKesinlikle haklısın kaptanım ohrenicem insalalh
Geçmiş olsun canım bu hafta bende ful baş ağrılı geçirdimUmutumut82 bı taş önerdi dünden beri onu kullanıyorum