Kirmizi takim kazandi.Hangi takım kazandı kaptan kimler oldu ? Eksi gelen herkesi tebrik ediyorum
Ya ne oldu ablam kötü bir şey yok dimiSaatim yok hemde bugün iyi degilim biraz canım sıkkın
BoşverNe oldu ?
Evet mümkün.Ona katılmayıp adım yarışına katılmak mümkünmü
Üzmüşler ablamızıYa ne oldu ablam kötü bir şey yok dimi
Bizim hayatlarimiza dokunuyorsun, bu herkesin yapabilecegi birşey değil. Çünkü kg mevzusu bizlerin bütün hayatını etkileyen bir mevzu. Hepimizin inişleri çıkışları oluyor. Seni seviyoruzSaatim yok hemde bugün iyi degilim biraz canım sıkkın
Anladım kaptanım bende dengeleme yok isteBen genelde fazla yersem oglen 1-2 -gibi yiyorum sonra yemek yemiyorum ve adimlarla yakiyorum sanirim
Sen halledersin canımTünaydın kızlar
Kilo bildirimim 90.30
Gecen cuma 89.10 +1.20
Keyfim yoktu sabaha kadar oturdum ağzimda boş durmadı yedim ne bulduysam .
Bu hafta yarişlara katılmıyim.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Allah yardımcın olsun canımHsmileligimde hep yapıyordu
Ama ben yetişemiyorum
Eşime dedim ki yardımcı alalım
Kabul etmedi
Görümcem biliyordu ev dagınık oldugu
Abisine teklif etti kabul etti eşim de
2 aydir temiizliyor çok şükür
Çalışam kadın olmak çok zor yemek çamaşir yapmaktan yetişemiyom
Muhteşem ablaKilo bildirimi
Gecen hafta 105. 2
Bugün 103.3
Fark 1.9Eki Görüntüle 2933930
Yüzde 1.80
Pazartesiden sonra fazla gitmedi
İlk defa duydum kızSagol canim esimi aradim geldide gittik yapistirdilar ,zayiflayinca dis etleride kuculuyormus bol geldigi icin dusuyormus bir yasima daha girdim
Teşekkür ederim canımWaav tebrikler canim
Sağol ablacımhay maşallah iyi yettin vallaha gülüm
Sen onu bulduguma şükret kız ne zor şartlarda tartıldım ben adamlar kapıdan çıktığı birlik soluğu banyoda aldım Hüma bi yandan banyo kapısını yumrukluyor geç kaldık diyeBu kadar usengeclik olmaz kagidi degistirmek yerine tarihi mi degistirdintebrikler can
Teşekkür ederim canımİki eksi de harikatebrikler
Sağol canımherkes süpper vallahi
Tebrik ederim diuetdaslarim çok güzel kilo vermişsin
Benim korumanın ilk haftası fiyasko
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 69.7
4 günde kabak yemeği yedim desem
Benimde horon ama yok pandemide hep sessiz sessiz evlendiler . En son bi dugune gittik bebwlwri anneme birakip daha horon oynayacaktik erkek tarafi mafyaymis dugunu bastilaradamlar geldi catcat bacaklarindan vurdular erkek tarafini biz masalarin altina saklanip emekleyerek kactik
Teşekkür ederim kaptanımEksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Ayy Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırsınOndan oncede Ankarada bir lokonta basildi lokanta akrabalarin karadeniz lok.siydi yanlarinda calisan bulasikcinin kocasi cezaevinden izinli cikip pompali ile kadinin calistigi yeri taradi sozde kadin bunu aldatiyormus oysa kadin bosanama davasi acmis. Bela iste 2 sahibi ve garson oldu bir suru kisi yaralandi haberlerde sadece yarali var dediler gectiler cunku adam izinli cikmisti cezaevinden haber yapamadilar . Tamda duhunde bu olayi konusurken neye uğradığımızi sasirdik
Son günde gitti valla ablaVeeee yine merve şovunu yaptiiii
Coook güzel eksi tatlim
Eline sağlık canım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem askrhpozitif madamhd @Tutaste53 sardunya1038 K klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 Nehir6161 C Chikolata_gozlum @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Geçmiş olsub canımBasim agriyo abla iyi degilim
Tebrik ederim canım
Bende de var 90 na yakınBenimde varda allah biliyor soyle az daha sogusun havalar diye bekliyorum90 gun borc var hamileliklerden emzirmelwrden
Niye denizde acabaSenin akrabanmiydi para var ama yiyemiyoruz diyen . Valla once saglik cok yakin tadigim boyle usttt duzey zengin var ne yemek nede karada olmak yaramiyir hersey yasak 8_9 ay denizde olmak zorunda ve bunun sebebi gwncken yedikleri
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim
Benim de bu hafta gelecek gelmekte olanMasterfit icin regl dönemi basladi dimi yineBende regl oldum.
@Tostombalakanne tebrik ederim canım benim@Tostombalakanne en cok kiloyu vererek kırmızı kaptan oldun tebrik ediyorum canim
Simdi mavi takim kaptanini secmeni bekliyoruz düşünebilirsin daha vaktimiz var
Teşekkür ederim canım benimEksin çok güzel tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım dun okudum konunu çok uzuldum rabbim vir daha yaşatmasınValla canim dün devlet hastanesi tutanağa hafif darp morarma var yazmış ilac vs vermemiş. Şimdi çoluk cocuk özele geldik. Burnu kırık muhtemelen balon gibi şiş muayene edemedi bile 6 haftada iner ödemi dedi. Sol gözde kanama var . Sag tarafı yırtmışlar pansuman yapıldı. Ensesinde yumurta büyükluğünde şişlik var. Geçecek ama
Bitti ama beynim yandıBiter mi
Mümkün canimOna katılmayıp adım yarışına katılmak mümkünmü
Ooo maşaallah. Tebrik ederim.Kirmizi takim kazandi.
Yeni kirmizi kaptan @Tostombalakanne mavi kaptanmadamhd
Bende bu hafta ortada gezen olcam
Kötü birşey yoktur umarım .Boşver
Bu hafta ben bi soluklanayım. Yoksa bayılıp gitcem. Sadece adıma katılmak istiyorum.Evet mümkün.
Filiz iste bosver gene triplenir gene güler geçerOoo maşaallah. Tebrik ederim.
Kötü birşey yoktur umarım .
Peki o zaman geri gelince hangi takımdan devam ediyoruzMümkün canim
Seçmeler başkayacak 4 teGideyim de bir iki dizi bakayım sizde bana 100 sayfa takın
Deme öyle Sen bizim canımızsın ❤ senin her halini seviyoruz ablamFiliz iste bosver gene triplenir gene güler geçer
Ogrenmek lazim canim yoksa cok kolay kilo almakAnladım kaptanım bende dengeleme yok iste
Sagol canim ❤Geçmiş olsub canımbenden sana geçmiş
Tamam canim ❤Bu hafta ben bi soluklanayım. Yoksa bayılıp gitcem. Sadece adıma katılmak istiyorum.Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Secmeler olacak 100 sayfadna fazla olabilirGideyim de bir iki dizi bakayım sizde bana 100 sayfa takın