- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın insallahValla canim dün devlet hastanesi tutanağa hafif darp morarma var yazmış ilac vs vermemiş. Şimdi çoluk cocuk özele geldik. Burnu kırık muhtemelen balon gibi şiş muayene edemedi bile 6 haftada iner ödemi dedi. Sol gözde kanama var . Sag tarafı yırtmışlar pansuman yapıldı. Ensesinde yumurta büyükluğünde şişlik var. Geçecek ama
Amin canım. Geçmiş olsun.Sagol canım kötüler her yerde var. Rabbim size yaşatmasın.
Adres at özelden canımGel aksam bize
He olduYa şu kirmizi takim galibiyetini birazdaha konuşup kutlasak da sonra diğer haftaya geçsek
Anacim daha kupayi kaldiramadan hemen tahttan atiyorsunuzOlmaz yeni kaptanlar geldi. Kral öldü yaşasın yeni kral.
demi yaaaaaYa şu kirmizi takim galibiyetini birazdaha konuşup kutlasak da sonra diğer haftaya geçsek
Anacim daha kupayi kaldiramadan hemen tahttan atiyorsunuz
aminn gülüm kimseye yaşatmasın , ben de oğlum darp edildiğin de 1 ay o kişiyi öldürmeyi düşünmüştüm çünkü aynı sitedeydik her gece çoluk çocuk toplayıp bizim balkonun dibine geliyordu , benim oğlan o zaman 16 yaşındaydı o şahıs da 19 bıçaklamaya çalışmış başaramamıştı allaha şükür ve eşim hukukçu kanun da neyse o uygulandı ceza falan almadı elini kolunu sallaya sallaya gezdi , sonra taşındı gittiler başka yereSagol canım kötüler her yerde var. Rabbim size yaşatmasın.
Alismayin diye yenisine sağlıkAnacim daha kupayi kaldiramadan hemen tahttan atiyorsunuz
Eline sağlık canım.8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif @madamhd North River @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Filiz16 @Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im C Chikolata_gozlum @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Tebrikler canım
Carpilmisin bu haftaEline sağlık canım.
Ne güzel çarpılarım var
Tebrikler canım
Dün yazmışdım canım adım yarışında varım@Filiz16
Cordelia
M MissHayaLet
North River
@Ayyulduz
C Chikolata_gozlum
@Nehir im
@Elisa83
@bluegreeneyes
Aijoo
Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
@Noisy Girl
Mefkurem
@aypare-
@madamhd
@sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
Wilma11
@eceboce
@Byrmsyda1
@Nilar
Kizlar kimler masterfite katılacak
Masterfite katilmiyip adima kimler katılacak herkes yeniden yazabilir mi
Sen kaç migi bu adına kaçamak derizKaçamak var mı
aminn gülüm kimseye yaşatmasın , ben de oğlum darp edildiğin de 1 ay o kişiyi öldürmeyi düşünmüştüm çünkü aynı sitedeydik her gece çoluk çocuk toplayıp bizim balkonun dibine geliyordu , benim oğlan o zaman 16 yaşındaydı o şahıs da 19 bıçaklamaya çalışmış başaramamıştı allaha şükür ve eşim hukukçu kanun da neyse o uygulandı ceza falan almadı elini kolunu sallaya sallaya gezdi , sonra taşındı gittiler başka yere
Yok kuzum biliyorsun benim diyette en ufak yanlışta geri başarı döndürüyorKaçamak var mı
Yok kiz ne minigi ayni boy istrYok ev usulü deyince çok bir minnak oluyor
Ben tabi ki ben tabi ki@Filiz16
Cordelia
M MissHayaLet
North River
@Ayyulduz
C Chikolata_gozlum
@Nehir im
@Elisa83
@bluegreeneyes
Aijoo
Umutumut82