- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
çikolatalı pikaçum gözlerim ağrıyır gözlüğümü bulamıyorum. belim ağrıyor. Sabahtan beri pc başındayım.30 sayfayı ne ara yazdınız yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çikolatalı pikaçum gözlerim ağrıyır gözlüğümü bulamıyorum. belim ağrıyor. Sabahtan beri pc başındayım.30 sayfayı ne ara yazdınız yaa
tamam canım sen tedavine konsantre ol. Menü ve sporlarını bize bildir. Sağlıkla ilerlesin herşey inşallah.Haftaya Çarşamba yada perşembe hemşire söyledi ama kesinliği pazartesi belli olacakmış
Seve seve olsamda atarım olmasam da böylede başarı elde edilebilirSen yine menü ve spor bildirimine devam et
Teşekkür ederim cnmKirmiİ takım kaptanı Mefkurem i ve takımını tebrik ediyorum güzel bir yarıştı
Mavi takım kaptanı seni de tebrik ediyorum @fantastikaaa kıyasıya rekabet oldu iki takim içinde
Rica ederim bitanemTebrik ederim Mefkurem çok iyi bir kaptandın sayende hepimiz çok iyi kilolar verdik
Tebrikler ablacımTeşekkür ederim cnm
Rica ederim bitanem
Ayagın sicacıkAyağımda uyuyor koca evde yer bulamadı.
hadi güzel haberlerle gel pazartesiye inşallahh gülümHaftaya Çarşamba yada perşembe hemşire söyledi ama kesinliği pazartesi belli olacakmış
Amin Allah razı olsun inşallah Ablacımhadi güzel haberlerle gel pazartesiye inşallahh gülüm
Allah böyle kötülerle bir daha karşılaştırmasin.Valla canim dün devlet hastanesi tutanağa hafif darp morarma var yazmış ilac vs vermemiş. Şimdi çoluk cocuk özele geldik. Burnu kırık muhtemelen balon gibi şiş muayene edemedi bile 6 haftada iner ödemi dedi. Sol gözde kanama var . Sag tarafı yırtmışlar pansuman yapıldı. Ensesinde yumurta büyükluğünde şişlik var. Geçecek ama
Olmaz yeni kaptanlar geldi. Kral öldü yaşasın yeni kral.Ya şu kirmizi takim galibiyetini birazdaha konuşup kutlasak da sonra diğer haftaya geçsek
Sagolasin tatlimTebrikler ablacım
Allah böyle kötülerle bir daha karşılaştırmasin.
senin yamacın da güvende hissediyordur :))Ayağımda uyuyor koca evde yer bulamadı.
Öyle hissediyor.senin yamacın da güvende hissediyordur :))