Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Valla canim dün devlet hastanesi tutanağa hafif darp morarma var yazmış ilac vs vermemiş. Şimdi çoluk cocuk özele geldik. Burnu kırık muhtemelen balon gibi şiş muayene edemedi bile 6 haftada iner ödemi dedi. Sol gözde kanama var . Sag tarafı yırtmışlar pansuman yapıldı. Ensesinde yumurta büyükluğünde şişlik var. Geçecek ama
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın insallah 🌺

Ya şu kirmizi takim galibiyetini birazdaha konuşup kutlasak da sonra diğer haftaya geçsek 😂😂😂😂😂
demi yaaaaa :rolleyes:
tüm hafta kazandınız pazartesi avantajı adım avantajı menüler her şey süperdi
pazartesi aynı bu şekil cuma da kırmızı takımı seni tebrik etmek nasip olur demiştim oldu da bak çok şükür:sampiyon::KK71::KK71::KK71:

Sagol canım kötüler her yerde var. Rabbim size yaşatmasın.
aminn gülüm kimseye yaşatmasın , ben de oğlum darp edildiğin de 1 ay o kişiyi öldürmeyi düşünmüştüm çünkü aynı sitedeydik her gece çoluk çocuk toplayıp bizim balkonun dibine geliyordu , benim oğlan o zaman 16 yaşındaydı o şahıs da 19 bıçaklamaya çalışmış başaramamıştı allaha şükür ve eşim hukukçu kanun da neyse o uygulandı ceza falan almadı elini kolunu sallaya sallaya gezdi , sonra taşındı gittiler başka yere

8 -14 Ekim Menü Bildirimleri

Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Eline sağlık canım. 🥰
Ne güzel çarpılarım var 🤭🤭🤭😂😂😂
Eki Görüntüle 2933964 Gecen hafta 66.9
Bu hafta 66.2
Fark - 700
Tebrikler canım 💕

aminn gülüm kimseye yaşatmasın , ben de oğlum darp edildiğin de 1 ay o kişiyi öldürmeyi düşünmüştüm çünkü aynı sitedeydik her gece çoluk çocuk toplayıp bizim balkonun dibine geliyordu , benim oğlan o zaman 16 yaşındaydı o şahıs da 19 bıçaklamaya çalışmış başaramamıştı allaha şükür ve eşim hukukçu kanun da neyse o uygulandı ceza falan almadı elini kolunu sallaya sallaya gezdi , sonra taşındı gittiler başka yere

Ah canim cok gecmis olsun. Besle büyüt elin şerefsizi canına kasdetsin. Rabbim beterinden korusun. Şansa yaşıyoruz inanki

X