- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Tanidik abla zayifladikca olabiliyormus bu sene ikinci dususuallahh dişçiye yol göründü desene baharım
Bu hafta dikkat etmedin 1 kilo cok normal haftaya daha guzel olur canim ❤Tartım sürekli kapanıyor pili bitiyor sanırsam . Tartı bile beni taramak istemiyor. Bıktı benim bu sıralar kilo alıp vermeme.
71.1
72.2
+1.1
cezam neyse çekmeye razıyım
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın masterfit'in güçlü kadınları❤
Geçen cuma = 69.7
Bu hafta cuma = 67.6
Fark = - 2.1
Yüzde = %3.01
Eki Görüntüle 2933851
Zipzip-
E Elif_Eylul
fantastikaaa
Büyük tuvaletimi yapamadim henüz yapınca güncellerim
Sabiti kirip eksiye gecmissin tebrik ederim canimKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 76
Güncel = 75.4
Fark = 0.6
Yüzde = 0.79
Zipzip- E Elif_Eylul @Mefkurem
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Eksidesin canim tebrik ederim gecen hafta 70.4 mussun 1.5 kilo vermissin
Afiyet olsun canim ❤Dünkı menümü yazmayi unuttum.
Sabah
2 dlm tb ile kasarli tost
Ögle
1 kare bitter
Nescafe
Aksam
1 porsiyon hamsi tava
Bolca salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Az cok koruyorsun yine kilonu canimBu hafta beslenmem berbatti zatenevde oturup bir kahvalti yapamadim haftaya halledecem
Eki Görüntüle 2933864
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Filiz niye bana hep goz deviriyon kilo alincada bunlari teselli ediyorsun vursana kafalarina evlatlikmiyim benSagda solda gezmekten diyetmi kalir sende
1kilo bisey değil canim dikkat edersin buhafta
Zikkim ic
İyiyim şükür bende
Gecen haftaki kilon 70.4
Bu hafta ne yaptin onlari bir dusun canimKaptanlarım merhaba hastaneden çıktım sonucum iyi çok şükür şimdi diyetisyene geldim tartıldım güncel kilomkilo almışım
Evet seni yolda bulduk.Filiz niye bana hep goz deviriyon kilo alincada bunlari teselli ediyorsun vursana kafalarina evlatlikmiyim ben
Teşekkür ederim canımTebrikler canım harikasın
Tebrikler canım 1 kilo az değil çok güzel
Tebrikler canım
Olsun canım sen atarsın bu ödemleri.
Tebrikler canım
Yürüyüş yapmadım bu hafta çok 3vde kaldım hepBu hafta ne yaptin onlari bir dusun canim
Haftaya daha guzel olur
Filiz niye bana hep goz deviriyon kilo alincada bunlari teselli ediyorsun vursana kafalarina evlatlikmiyim ben
Tebrik ederim canım
Tebrikler canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Hayirli cumalar canim ❤
Bu kiloda eksin çok güzel canımtebrikler
TeşekkürlerTebrikler canım harikasın
Doktor ne dedi pekiKaptanlarım merhaba hastaneden çıktım sonucum iyi çok şükür şimdi diyetisyene geldim tartıldım güncel kilomkilo almışım
Sesle güldümFiliz niye bana hep goz deviriyon kilo alincada bunlari teselli ediyorsun vursana kafalarina evlatlikmiyim ben
Canım kaç yumurta gelişmiş. Ayrıca lütfen sağlıklı beslen. Şekerin yüksek çıkmasin. Sağlıklı yumurta gelişsin. Çok önemli sağlıklı beslenmen.Günaydın kızlar hayırlı cumalar bereketli günler olsun inşallah dua eder dua beklerimhastaneye geldim şimdi inşallah güzel sonuçlar alırım
2 iğneydi cumartesi pazara ek 1 iğne daha verdi pazartesi yine kontrol sonrası sıkıntı olmazsa Çarşamba yada Perşembe yumurta toplama işlemim olacak nasipse inşallahDoktor ne dedi peki
Cok sagol cnmeksin çok güzel canım tebrikler