Popüler Konu LenaG ile MasterFit

günaydıııınnn canlarrr:KK36:

Bir çiçek ve şunu diyen bir yazı 'Gönlü Güzel Insanların Gönlünde Olmak Güzeldir... Hayırlı Cumalar' görseli olabilir'Gönlü Güzel Insanların Gönlünde Olmak Güzeldir... Hayırlı Cumalar' görseli olabilir
Günaydın canım 🥰

Nehir6161 Nehir6161 gecmisimi okuyosun hicte begeni yok ama :anne:
Yok tam okumuyorum. Hızlıca yukarı kaldırıyorum 😅malum doluyum ya . Şöyle gözüme işen oldu mu yazıyorum sadece sana değil pek kimseye atmıyorum. Birazdan arkadaşa gidecem hızlıca bakayım dedim yakalandım 😆 gözünden de birşey kaçmıyor he 🥰😍 bütün beğeniler sana gelsin :KK68:

Selamlar
Bugün görümcem evi temzileyecek
Eşim daha şimdi söylüyor
La ben evi toplamadan çıktım 🙄
Eşim topladım diyor
Biraz kalmış offf
:işsiz::işsiz:
Bi firçaladım haber verseydin dedim
Neyse :olamaz::olamaz:
bir haber vermeyen koca daha :))
yabancı değil görümcen nasıl olsa dağınıklık varsa onu da toplar canını sıkma gülüm

bir haber vermeyen koca daha :))
yabancı değil görümcen nasıl olsa dağınıklık varsa onu da toplar canını sıkma gülüm
Topluyor sagolsun allah razı olsun 🥰bi yere koyuyor bulamıyom 😬😬
Hsber vermeyince kızdım tabi
Genelde ayda bi kere çarşamba günleri yapıyor
Kızım anneanneye gidiyor o zaman yapıyordu

kızlar benim koca evde öğleden sonra gidecekmiş işe , insan bir haber verir yarın sabah gitmiycem der demii ben de kalkıp yumurta haşlayıp tost hazırladım o duştayken çıkınca tostu basacaktım ki gitmiyorum şimdi yemiycem ki dedi:KK57:
Ah abla valla 🥺şu kocalar unutuyor haber vermeyi 🤣

Herkese günaydın hayırlı cumalar. Beni listeye alırsanız memnun olurum . Bu kadar kiloyu nasıl aldım bende bilmiyorum hareketsizlik ve wc işi olabilir. 🤧 ah keşke listeden çıkmasaydım has ne güzel 6 lara az kalmıştı .
Şimdi çıkmam lazım arkadaşa ordan ile ordan kızımı almaya fırsatım olursa gelirim 😘hepinizi canlar

X