Popüler Konu LenaG ile MasterFit

M MissHayaLet eylül diyoki zeynebe sarı al ama meryemelaya siyah al siyah ona yakisır :KK70: :KK70: :KK70: yani ayni olmasinmis onunkinle

Eklentiler

• Screenshot_20211014-085321_Instagram.jpg
    Screenshot_20211014-085321_Instagram.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 29
Evet kaptanim haklısın
Artik dolmalari cocuklarla eşim yesin dimi 😂
Yemek yapıyorum kendim yiyorum. adam gibi yemiyorlar kalıyor bana . Ben eve gelene kadar tost most yiyorlar sonra yemekler kalıyor. Sonra ha babam de babam ben bitirmeye calisiyorum.:KK70: Hem calisiyorum hem eve gelip yemek yapıyorum hem de o yemekler çöpe gidiyor. 😅
Sopalik bunlar sopalik 😂
ayy cidden sopalık , nasıl sinir olursun yemeği yap yenmesin , sonra sen bayat yemeğe zorunlu kal , yada ziyan olsun
kız evdekilere sıkı yönetim ilan et :sinirli::KK48:

Kesinlikle harikaydik. İlk defa bir takım adımlarını boyle attı. Alkışlar Kırmızı takıma.👏👏👏 Sizinle olmak güzeldi. Cuma için başarılar diliyorum. ♥️💋♥️
Sarı takım yarışmacısı olarak görevim bitti.♥️ Sonuçları akşam açıklayacağım. Yoksa şimdi mi açıklayayım. 🤔
Cok tesekkur ederim canimcim 😍😍😍

Sari takim her zamanki gibi harikaydi, hepinize cokkkk teşekkürler 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Nasil istersen öyle yap cnm :KK17::KK17::KK17:
Simdi paylasacaksan acele et birazdan işe gidecem 😅

Cok tesekkur ederim canimcim 😍😍😍

Sari takim her zamanki gibi harikaydi, hepinize cokkkk teşekkürler 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Nasil istersen öyle yap cnm :KK17::KK17::KK17:
Simdi paylasacaksan acele et birazdan işe gidecem 😅
Biz kazancak tabiki şupe olmasin:KK66:

Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa benden daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina🤬

Evet kaptanim haklısın
Artik dolmalari cocuklarla eşim yesin dimi 😂
Yemek yapıyorum kendim yiyorum. adam gibi yemiyorlar kalıyor bana . Ben eve gelene kadar tost most yiyorlar sonra yemekler kalıyor. Sonra ha babam de babam ben bitirmeye calisiyorum.:KK70: Hem calisiyorum hem eve gelip yemek yapıyorum hem de o yemekler çöpe gidiyor. 😅
Sopalik bunlar sopalik 😂
Yemedikleri zaman ilk günden buzluğa koyarsan bisey olmaz cnm

Zaten yemiyolarmis sende kendine uygun biseyler yap 😁

Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa bendeb daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina🤬
Ozaman sende tak kendini kafaya ayni seyleri duydum çalısirken sinirlendim degistim ben sende öyle yap azmet basar:KK39:

Ozaman sende tak kendini kafaya ayni seyleri duydum çalısirken sinirlendim degistim ben sende öyle yap azmet basar:KK39:
Zaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyorm😉

Zaten ben bunun icin azami cabayi gösteriyorm. Ama metabolizmam ancak bu kadarina izin veriyor. Bi kac aya bunu tekrar hatirlatacagim kendisine insallah. Yavas ama emin adimlarla hedefe ilerliyorm😉
Öyle ilerlemek daha guzel sonuç getirir takma kafana demicem takki karsi tarafta çatlasin

X