- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Neyse lohusa ablasiyim ya istediğini yap bakalım, çekeriz E Elif_Eylul zaten tripcan, engellenemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse lohusa ablasiyim ya istediğini yap bakalım, çekeriz E Elif_Eylul zaten tripcan, engellenemez
Söyle merak ediyom valla çatlatıyorsun biziKulagina söyleyimmi
Huyum kurusun millet bıktı bendenNeyse lohusa ablasiyim ya istediğini yap bakalım, çekeriz E Elif_Eylul zaten tripcan, engellenemez
Hep o kollar bağlı, toto dönük, gözler yaşlı kahkahayla koyuyorsun dimi bu emojileriHeee sen beni etiketliyomusun acaba bu kız nerde diye
Söyle merak ediyom valla çatlatıyorsun bizi
Hep o kollar bağlı, toto dönük, gözler yaşlı kahkahayla koyuyorsun dimi bu emojileri
Günaydın pikaGünaydın
Kiloya bir etkisi yok bende, ödem vs de olmuyor. Belki çok su içtiğim içindirHay maşallahhh
Ne kahve tiryaki varmış
Afiyet bal olsun
20 adet kahve içerek formu koruyorsan gerçekten tebrik ederim
Tamam canim sagolE Elif_Eylul hadi ben çıkıyorum artık, diyetisyen saatim gelmiş. Bakalım ne halt etmişim 2 hafta Bak çıkarken etiket yaptım
abla diyetisyen işe yarıomuE Elif_Eylul hadi ben çıkıyorum artık, diyetisyen saatim gelmiş. Bakalım ne halt etmişim 2 hafta Bak çıkarken etiket yaptım
NeeeeyyyyyBenim en az 20 filtre makinasi aldık kessin diye o da olmadı
Afiyet olsun canım kaç kiloydun sen hatirlayamadimdaGünaydın hanımlar
13 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Ogle
Cubuk kraker
Aksam
1 kepce mercimek çorbası
1 adet etli biber dolması