- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmis 7lere tebrikler canimKizlar sabah cekmistim firsat bulamadm okulda
Bildirimim
Pazartesi 81
Bugun 80.4
Fark -0.6
Eki Görüntüle 2918082
totşuşumuza belimize bakıyor kesin bu kv ler benim ki de böyle iyi daha zayıflama işte demişti oğlu sakalı uzatınca bembeyaz olmuş, yaşlı gösteriyor ya ben yanın da genç mi göründüm az biraz ondan mı ne dedimmBn kilo verince istedi aynen listeyi ben senin arkandan bakiyorum baya verdin diyo nereme bakiyosa kayinvalidem
sizin basküller mi böyle yaş neyin diyor diyetisyene mi gidiyorsunuz onun ölçüm şeysi mi diyor yaaaBizi çatlatmaya mi çalisiyorsun benmki de düşmüş ama 64e
Yok abla yağ kas olcen tartılar var evlerimizdesizin basküller mi böyle yaş neyin diyor diyetisyene mi gidiyorsunuz onun ölçüm şeysi mi diyor yaaa
kırarım bak bu alet edavatı 20 li yaştan fazla diyeni ateş kazanına atarımm
Olduk sünnetimizi cok tsk ederiz. Umarim dediginiz gibi olur. Biraz sisleri var endise ettim ama doktorumuz sorun olmayacagini gececegini söyledi.allahın izniyle hiç sorun çıkmadan olup biter annesi , rabbim hayırlı kılsın inşallah sünnet sonrası birden boy atıyorlar yeni kıyafet papuç almaya hazır olun
Bendede o sorun var unutuyorum bazen bazen de ikiside sayıyor nasıl bir yol bulucam bilmiyorum
Hadi ya iyiymis bende kullanayım bari takı ile hiç aram yok
Buralarda da öyle canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
İnşallah hersey sorunsuz ilerler sonuclariniz negatif cikar
Hayırlı olsun. Sağlıkla tez, acısız, ağrısız
bitsin.
Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı çıkmadan atlatirsiniz cnm
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oglun
Siz de çok gecmis canım inşallah daha iyidir kardeşin
Bizde eksi erikten kurma turşu yapariz
Ahh ahha bizde isyanlardayuz okulda çizgi evde çizgi bıktım diye isyan ediyor
Ne gösterisi kız daha destur okul yeni başladı bugün bizim okulda 2. Sınıflarda covid çıkmış
Benim eşimde öyle hele telefonu nefes nefese açayım noldu birşey mi oldu diye telaslaniyor
Kız biz okulada kendimiz giderdik şimdi okula götür okula almaya git
Dileğin dediği gibi Dukan birasini tavsiye ederim
Bende çok özledim kitap okumayı ne çok okuyacak vaktim varmış 7 senedir 1kitqp bitiremedim
Öğretmenlerin işi çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım
Cok tsk ederim sorunsuzca hersey halloldu. Ama iyilesme süreci biraz zahmetli olacak gibi gorünüyor.Ortaokulda herhafta oluyordu
O nasıl öğretmenmis oyle
Olabilir canım haklısın
Adetimden sonra tekrar yapicam çanim
İnşallah kolaylıkla atlatirsiniz canim
Ahhh bir başlayabilsem
Hiç sorma yarın eksi gelsem sukredicem
Canım mücver çekti bal kabağı olsada yapsam
Ama ama benim karnem yok nereye
Çok geçmiş olsun canım
İyiki doğmuş prenses
Hayda sizede geçmiş olsun canım
yaşınızı ne diye 60 lı diyor o zaman bak şimdi iyice teknoloji düşmanı tarafım delleniyoor:))Yok abla yağ kas olcen tartılar var evlerimizde
Vücuttaki yağ kas kitle indeksi gibi şeylerin oranlarına bakarak abla kilo verdikce yaş ta düşüyoryaşınızı ne diye 60 lı diyor o zaman bak şimdi iyice teknoloji düşmanı tarafım delleniyoor:))
ayy olmuş bitmiş bile maşallah , çok çabuk iyileşsin inşallah kuzum yaaa , pek ağrısı yok değil mi şiş hariciOlduk sünnetimizi cok tsk ederiz. Umarim dediginiz gibi olur. Biraz sisleri var endise ettim ama doktorumuz sorun olmayacagini gececegini söyledi.
biliyorum yine de gıcıkk oldum olacam da o ileri seviye tartıya :))))Vücuttaki yağ kas kitle indeksi gibi şeylerin oranlarına bakarak abla kilo verdikce yaş ta düşüyor
telden aç kulaklığı tak da git kızı al yaaaa sen şarkı dinliycen diye kuzum seni mi beklesin okul kapıların da, sonra anlat bakalım niye geç kaldığını da paralasın seni:)))))))))))))Şarkıyı dinlemeyi bırakıp kızı almaya gitmem lazımlakin bırakamıyorum
Guzel eksi tebrik ederim canimKizlar sabah cekmistim firsat bulamadm okulda
Bildirimim
Pazartesi 81
Bugun 80.4
Fark -0.6
Eki Görüntüle 2918082
Halay cekecez zorla sanırımYaaa herseye tamam da, damat halayı olmazsa düğün bitmez bak
Tamam canim haftaya bildirirsinArkadaslar oglumun sünneti dolayisiyla tarti fotosu atamadim. Her stresli zamanimda oldugu gibi tam sünnet esnasinda adet oldum. 1 hafta erken olmus oldum. Haftaya paylasirim fotomu ins. Bu hafta icin hepinizden özür diliyorm. Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
yaşınızı ne diye 60 lı diyor o zaman bak şimdi iyice teknoloji düşmanı tarafım delleniyoor:))
Bende sırf merak ettigim icin tarti aldimbiliyorum yine de gıcıkk oldum olacam da o ileri seviye tartıya :))))
aboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwGuzel eksi tebrik ederim canim
Halay cekecez zorla sanırım
Tamam canim haftaya bildirirsin
Bende sırf merak ettigim icin tarti aldim
Evde 3 tane tarti vardi
Diyeti birakmazsan yine 6 lara gecersin tatlimAhh ahh şimdi oralarda olmak vardı
Gel beraber olsun canım
Hadi bunu anlarimda benimki biraz dengesiz konusuyor geçende sen boyle iyisin biz seni böylesin diye aldik dedi. Şişmanim diye mi aldiniz yani dedim şimdi de ben gibi kilo vermk istiyortotşuşumuza belimize bakıyor kesin bu kv ler benim ki de böyle iyi daha zayıflama işte demişti oğlu sakalı uzatınca bembeyaz olmuş, yaşlı gösteriyor ya ben yanın da genç mi göründüm az biraz ondan mı ne dedimm
Xiomi nin tartısı abla yağ kilo vücut yaşı ölçuyor benmki 71di 84 kiloykensizin basküller mi böyle yaş neyin diyor diyetisyene mi gidiyorsunuz onun ölçüm şeysi mi diyor yaaa
kırarım bak bu alet edavatı 20 li yaştan fazla diyeni ateş kazanına atarımm