- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Geçmiş olsun canım üşüttün mü bende hastayımAteşim 38.5 oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım üşüttün mü bende hastayımAteşim 38.5 oldu.
Tamam canim yarin tartilabilirsin ya da haftaya ekleriz nasil istersenKaptancim uzun suredir bildirim yapmayinca unuttum.
Geçmiş olsun canım neyin varGeçmiş olsun canım üşüttün mü bende hastayım
neyin var canım covid mi yoksa soguk mu aldınAteşim 38.5 oldu.
Üşüttüm sanırım sinüzitte eklenince nefes almakta bile zorlanıyorumGeçmiş olsun canım neyin var
cok gecmis olsun yeterli sagligimiz yerinde olsunMerhaba kızlar umarım herkesler iyidir ben çok kötü üşüttüm sanırım sinüzitte zorladı öksürük hapşırık hepsi var uzun zamandır diyete utgun beslenmiyorum bayram tatil derken 3-4 kilo civarı artım var bugün tartılmayı hepten unuttum sürekli uzanıp dinlenmeye çalışıyorum iyi olunca gelirim benden haberler böyle kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Allah sifa versin canimÜşüttüm sanırım sinüzitte eklenince nefes almakta bile zorlanıyorum
Amin canım sağolasınAllah sifa versin canim
Geçmiş olsun canımÜşüttüm sanırım sinüzitte eklenince nefes almakta bile zorlanıyorum
Teşekkür ederim canım sağolasıncok gecmis olsun yeterli sagligimiz yerinde olsun
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Baslakuzummmm baslayalım ama sen kacinci gundesin
gel beraber bugunu baslangic yapalimkuzummmm baslayalım ama sen kacinci gundesin
Tartildim dun ama fitigraf cekmedim. Yarinnfitigrafli tartilirim.Tamam canim yarin tartilabilirsin ya da haftaya ekleriz nasil istersen
tamam kuzum simdi kutuphanedeyim eve gidince yemekten sonra yapicamBasla
gel beraber bugunu baslangic yapalim
fitigraf olmazsa olmaz kuzuTartildim dun ama fitigraf cekmedim. Yarinnfitigrafli tartilirim.
evet canımoy kıyamam gecmis olsun heyecan tavan ya bu son prova mi canım
haydi bakalim hersey gonlunce olsun kuşumevet canım
teşekkür ederim canımhaydi bakalim hersey gonlunce olsun kuşum