- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Helal olsun canim daha ssecmeleri yapmadıkayyy hakkıni helal et ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun canim daha ssecmeleri yapmadıkayyy hakkıni helal et ya
eline saglik kaptanim bakalım nasıl olacak takımlarr bide bayram sonrasi herkes odemli ha gayret gitsinler su hafta hepsi
Masterfit Yarışması 41.Etap 1 Kinoalihatun 76.75 2 @bestnur 75.5 3 @DombiliKus 85.5 4 @erenmothers 69.15 5 @_ASTRAL_ 72.3 6 Fitt_anne 86.9 7 @60kiloyum 90.1 8 @North River 79.8 9 @zeyneppk 79.3 10 @UcurtmaAvcisii 11 hllgkchl 60.4 12 @pastelfit 56.4 13 @diyetcigeldihanim 81.6 14 Tutku44 83.5 Sarı Takım 1 @She-Raa 2 @Baklavali_Cheesecake 3 @Elhan 4 Zipzip-
daha önce hiç kaptan olmadım nasıl olur nasıl yaparım bilemedim yeni sayılırım aranızda başka birini mi secsek sizi zora sokmasam
Cok zor değil canim sadece ekibini olustur arada motivasyon sagla yeterdaha önce hiç kaptan olmadım nasıl olur nasıl yaparım bilemedim yeni sayılırım aranızda başka birini mi secsek sizi zora sokmasam
güzel gelinimiz destek oluruz yada karsi takimdaysam tam tersidaha önce hiç kaptan olmadım nasıl olur nasıl yaparım bilemedim yeni sayılırım aranızda başka birini mi secsek sizi zora sokmasam
tamam o zaman sarı takım ustundekiler masterfite devam ediyor değil miCok zor değil canim sadece ekibini olustur arada motivasyon sagla yeter
Zora sokmazsin yardimci oluruz
canimmmm hoş geldingüzel gelinimiz destek oluruz yada karsi takimdaysam tam tersi
14 kisi masterfittetamam o zaman sarı takım ustundekiler masterfite devam ediyor değil mi
hosbuldum naber nasilsin hersey yolunda micanimmmm hoş geldin
yolunda canım regl ağrıları beni öldürsede ayakta durmaya çalışıyorum 3 gün sonra gelinlik provam heyecan doruktahosbuldum naber nasilsin hersey yolunda mi
tamam canimmmKinoalihatun gelince secmeleri yapalim
Haftasonu icin cok guzel ama uzun sureli benkm icin zir. Insallah hayalin gercek olur canimOrmanda ev hayalim olduğu için kıskandım gorumceni sağlıkla yaşasınlar canim...hep iyi kalsın inşallah.
oy kıyamam gecmis olsun heyecan tavan ya bu son prova mi canımyolunda canım regl ağrıları beni öldürsede ayakta durmaya çalışıyorum 3 gün sonra gelinlik provam heyecan dorukta
Gel bugun yeniden baslayalim o zamanben devam edemedim canim cok fazla sehir disina ciktik ve cok misafir aldim zor bir hafta oldu cumadan bu yana anca kendime geldim
Kaptancim uzun suredir bildirim yapmayinca unuttum.DeryaOnDiet bildirim yapmadin bugün canim
kuzummmm baslayalım ama sen kacinci gundesinGel bugun yeniden baslayalim o zaman