Yavaş gitmeye çalışacağım bu sefer. Menülerim biraz daha kalabalık olacak. Yoksa hedefe ulaştıktan sonra normal yemeye geçişle beraber çabuk kilo alıyorumGünaydın ortaaaammm3 hafta da sen bu işi yine çözersin canım başlangıcımız hayırlı olsun inşallah canım
Tamam canim sariya ekledim
Adım sıkıntı olablr kaptanım yaTakimlara girebilirsin canim
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba gunleri 8000 adım atman sorun olmaz degil mi
Tamam kaptanım teşekkür ederimOlsun canim sarida onemli degil zaten
Nasil gidiyor hamilelik
Tamam kaptanım teşekkür ederimOlsun canim sarida onemli degil zaten
Nasil gidiyor hamilelik
Günaydın canim neyseki +10 değilmişGünaydın canlarEki Görüntüle 3097618 @Zipzip- @Cordelia masterfite katılmak istiyorum
+3.5 kilo felanim iste,
Dogru hatirliyorsun yarin basliyoruzZipzip- bugün adım yoktu değil mi canım unutmuşum hemen yoktu ama ya cumartesi başlıyorduk diye hatırlıyorum
Daha tum bildirimler bitmedi
Bende evin icinde tamamliyorum adımlarımı canim yaparsin benceAdım sıkıntı olablr kaptanım ya2 kızım var 5 ve 2 yasnda, evin içinde attığm adım oluyo sadece ama leslie yapablrm inşaAllah
Günaydın canim ekledim masterfite
Tahmin edebiliyorum koku benim icinde büyük bir sıkıntıTamam kaptanım teşekkür ederim
Bayram benim için eziyet gibiydi, koku hassasiyetim zirvede. Yemek, et vs pişerken ben balkonda bekledimonun dışında keyifliydi. Torun sevdiler annemle babam, ayrılık zor oldu biraz ama hayat işte
Günaydın canim ekliyorum Masterfite
Mersi şekerYoktu yoktu
Aynen canım yavaş olsun o zaman yesende hemen alınmıyor çok bir şeyimiz yok zaten zamana yayıp yavaş yavaş sağlıklı olsunYavaş gitmeye çalışacağım bu sefer. Menülerim biraz daha kalabalık olacak. Yoksa hedefe ulaştıktan sonra normal yemeye geçişle beraber çabuk kilo alıyorum
Seninde 1 haftalık işin var
Selam canımmmHerkes yeniden hoş geldiselamlar
Geçmiş olsun kaptanım
Bir 8 bin yapın yine de. Yarın yarış yaparız
Allah kavuştursun canım bende 2 gün önce geldim ayrılık zor rabbim kötü ayrılıklar yaşatmasın sağlık verisinde tekrar kavuşulur inşallahTamam kaptanım teşekkür ederim
Bayram benim için eziyet gibiydi, koku hassasiyetim zirvede. Yemek, et vs pişerken ben balkonda bekledimonun dışında keyifliydi. Torun sevdiler annemle babam, ayrılık zor oldu biraz ama hayat işte
Tşk kaptanımGünaydın canim neyseki +10 değilmiş
Dogru hatirliyorsun yarin basliyoruz
Bende evin icinde tamamliyorum adımlarımı canim yaparsin bence
Tamam inşaAllah kaptanım elimden geldiğince çabalarımBende evin icinde tamamliyorum adımlarımı canim yaparsin bence
1o kilo alacak kadar yemedim dikkat ettim biraZGünaydın canim neyseki +10 değilmiş
Dogru hatirliyorsun yarin basliyoruz
Bende evin icinde tamamliyorum adımlarımı canim yaparsin bence