Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kuzum?çok sıkıldım
Günaydın kaptanimGünaydın
Cok iyidir. Ama evi biraz inin cinin top oynadigi bir yerde.Evi ormanda mi
Sevmedim bu gorumceyi
Sagol kaptancim. Evimde belki daha kolay dikkat ederdim ama neyse yeni bir hafta yeni hedefler, planlar basladiYaaa Allah rahmet eylesin üzüldüm
Eksidesin sanirim tebrik ederim canim
Selam canimSelam kizlar ben 72yim. Galiba cuma da ayniydim.
Selam kaptancimSelam canim
Günaydın canimGünaydın kızlar
Wuuwuu iyi tatiller canim.
saldık iyice canım. ben de cumaya çıkıcam tartıya bakalım kaç çıkacağım.Valal kesin aldım ama tartilmadim birde burdaki tartı farklı bakalım ilk tartı zamanı tartilirim:) kıyafetlerden anlıyor insan
evdeydik hep sıkıldım. vakalar arttı yine kısıtlı yaşayacağız ona takıldı kafam. falan filan işte canım.Niye kuzum?
Selam fesangim iyi tatillerBodrum'dan selamlar diyet spor vs hak getire temmuz sonu dönüyorum canlarım
Yemek yemek çok güzel ya (saldık iyice canım. ben de cumaya çıkıcam tartıya bakalım kaç çıkacağım.
evdeydik hep sıkıldım. vakalar arttı yine kısıtlı yaşayacağız ona takıldı kafam. falan filan işte canım.
Huhu nerde kalıyorsunuz kuzum fiyatlar nasıl ? Tatil planı yapmaya çalışan ben aahahBodrum'dan selamlar diyet spor vs hak getire temmuz sonu dönüyorum canlarım
Çok teşekkür ederim zıpzıpımSelam fesangim iyi tatiller
Canım Bodrum'da kalıyoruz şu an bir villa tuttuk tee Ocak ayında tutmuştuk, bir hafta buradayız sonra Antalya'ya gideceğim ablamın evi :) fiyat konusunu tam bilmiyorum yani.Huhu nerde kalıyorsunuz kuzum fiyatlar nasıl ? Tatil planı yapmaya çalışan ben aahah
Off nefes alsak pahalı bakalım aklımda bir şeyler var ama ama sadece :)Çok teşekkür ederim zıpzıpım
Canım Bodrum'da kalıyoruz şu an bir villa tuttuk tee Ocak ayında tutmuştuk, bir hafta buradayız sonra Antalya'ya gideceğim ablamın evi :) fiyat konusunu tam bilmiyorum yani.
Yalnız Bodrum genel olarak epeyce pahalı çok anlamsız pahalı her şey