15 temmuza kadar ara veriyoruz duyuru yaptım ama gormedin galiba canimNeden kı
Kendi iyi cnm, 1 ameliyat olması gerekiyor, ama başka bölüm drları ameliyat olursa çıkamaz dediler. O yüDen ameliyat yapılamadı, diken üatünde bekliyoruz malesefCok gecmis olsun canim annen nasil simdi daha iyidir inşallah
Hedef 61 çiçeğimSevgili arkadaşlar Zipzip- kaptanımızında müsadesi ve @North River in fikri ile isteyen arkadaslarımızın haftaya cuma yani bayram hedefini yazacağım.Burda herkesin ismi var bazi arkadaşlar tatile gidecek onlar mesajımızı gormezden geliversin kocaman opuyoruz hepsini
Diger arkadaşlar bayrama hangi kiloda olmak istediklerini yazabilirler
bayramda 2 kilo daha hafif olmak cok guzel olacak ha gayret
o zaaamaan asagıdaki boslukları doldur gonder
1temmuz =....kg
8 temmuz olmak istedigim =....kg
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
B Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
Fitt_anne
@aypare ackerman
@bestnur
Pes etme
Cordelia
Çok geçmiş olsun canımKendi iyi cnm, 1 ameliyat olması gerekiyor, ama başka bölüm drları ameliyat olursa çıkamaz dediler. O yüDen ameliyat yapılamadı, diken üatünde bekliyoruz malesef
Allah sifa versin canimKendi iyi cnm, 1 ameliyat olması gerekiyor, ama başka bölüm drları ameliyat olursa çıkamaz dediler. O yüDen ameliyat yapılamadı, diken üatünde bekliyoruz malesef
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkürler kızlar, geçen hafta hastanede doğru düzgün yicek bir ey olmayınca simit biskuvi takıldım, bu hafta evde de pek sağlıklı değildi. Diyete baya ara vermiş oldum malesef. Sağlık olsun ama takılmıyorum gerisine. Buraya da yazamadım, ancak girebildim, kusura bakmayın.Allah sifa versin canim
1 temmuz 83.50Sevgili arkadaşlar Zipzip- kaptanımızında müsadesi ve @North River in fikri ile isteyen arkadaslarımızın haftaya cuma yani bayram hedefini yazacağım.Burda herkesin ismi var bazi arkadaşlar tatile gidecek onlar mesajımızı gormezden geliversin kocaman opuyoruz hepsini
Diger arkadaşlar bayrama hangi kiloda olmak istediklerini yazabilirler
bayramda 2 kilo daha hafif olmak cok guzel olacak ha gayret
o zaaamaan asagıdaki boslukları doldur gonder
1temmuz =....kg
8 temmuz olmak istedigim =....kg
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
B Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
Fitt_anne
@aypare ackerman
@bestnur
Pes etme
Cordelia
Dışarda yürüyemeseydim kesin katılırdımDınnnn dırıı dınnnn dınnnnn
Disarisi soguk , cocuklari birakacak kimse yok yuruyemiyorum diyen hanımlar leslieeeciiiiiii geldiiii. Leslieeee yapilir 1 mile , 2 mile ,3 mile , 5mile leslieeeci ayaginiza geldiiiilgilenen hane sakinleri muracaaat aha da burasi
1 haftalik leslie kapismasi
@North River
@Tutku44
tebrikler canım kazanmışsınızDışarda yürüyemeseydim kesin katılırdımSize bol şanslar cnm
Kaptanım devlet bukadar bayram tatıli15 temmuza kadar ara veriyoruz duyuru yaptım ama gormedin galiba canim
Bilirsin beni çok pis kazanırımtebrikler canım kazanmışsınız
Tesekkur ederim balımTebrikler canım super bir kaptandininşallah aynı takımda yarisiriz seninle
Senınle yarışmak çok güzel dı be kaptanımBen se bayramdan sonra diyete başlayacağım.. 35 kilo verdim ama bir miktar geri aldım. Pes etme kuzum.
Olsun canim burayi düşünecek durumda degilmissinTeşekkürler kızlar, geçen hafta hastanede doğru düzgün yicek bir ey olmayınca simit biskuvi takıldım, bu hafta evde de pek sağlıklı değildi. Diyete baya ara vermiş oldum malesef. Sağlık olsun ama takılmıyorum gerisine. Buraya da yazamadım, ancak girebildim, kusura bakmayın.
1 haftada 4.5 kilo cok degil mi1 temmuz 83.50
8 temmuz 79.0(umarım)
Afiyet olsun canim1 Temmuz 2022
sabah 12.00
1 yumurta
peynir
6-7 zeytin
1 ceviz
domates, kapya biber, salatalık
1/2 simit
ara
1 hurma
1 çikolatalı gofret
akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte+patlıcan+biber+domates)
yoğurtlu doğal semiz
2 dilim ekmek
ara 20.00
küçük kase tarçınlı kavun
1/2 bardak yağsız sütlü espresso
yatana kadar 2 lt ye yakın su
12.000 adım
Yarisabilirsiniz tabii ki canimKaptanım devlet bukadar bayram tatıli
vermiyor memura calışana
Kaptancığım musadenle bırebır yarısabılırmıyız isteyen bi şişko ile ama arkadaşla
harika oldun harika gözümüzün önünde eridin fistık gibi oldun
harika azim irade olunca mukemeel sonuc
Sorma kuşumu çok ozlüyorum . Hep benimleydi. Şimdi kafeste. Yavruları da ölüme terkedemezdim.Eline saglik canim
Eline saglik kaptanim
Canim hepimiz burdayiz kopma . Bayram hedefi belirliyoruz
Nufus patlamasi olmus