- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 35
Pişşşttt fıstık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pişşşttt fıstık
Selam ne haber beybim.Pişşşttt fıstık
Teşekkür ederim resimdeki gibi zayıf değilim ama size söz bu eylül yine resimdeki gibi olacagim.bayram sonrası tam gaz devam inşallah.Maşallah Kaptanım manken gibi olmuşsunuz vallahi
Üstelik hiç sarkma da yok
Ay çok şükür ikiz değil canımAy çok sevindim sen ikiz değilsin di mi?
Hoş buldum canım,hamd olsun şimdi daha iyiyim.Son üç ay kabus gibiydi, psikojik olarak da fiziksel olarak da hamd olsun 4-5 gündür daha iyiyim. 17.hafta bitti sayilirHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin ,kac aylik oldu nasil gidiyor bulantilarin geçmesine sevindim
Günaydın, iyi geceler
Iki mesaj etti bile
Yazarim canim tabi ki firsat oldukca
Sadece listelerle ugrasmak zor olacakti bu donemde
Çok şükür sağlıkla kucağına al canım.Ay çok şükür ikiz değil canım
Hoş buldum canım,hamd olsun şimdi daha iyiyim.Son üç ay kabus gibiydi, psikojik olarak da fiziksel olarak da hamd olsun 4-5 gündür daha iyiyim. 17.hafta bitti sayilir
Kac tane kedi var öyle
Daha iyi olmana sevindim canimHoş buldum canım,hamd olsun şimdi daha iyiyim.Son üç ay kabus gibiydi, psikojik olarak da fiziksel olarak da hamd olsun 4-5 gündür daha iyiyim. 17.hafta bitti sayilir
Listeler icin teşekkür ederim kaptanımFitt_anne canim tebrikler. mavi takim tebrikler.
Kinoalihatun tebrikler harika eksi. S sulisim sana da emeklerin için teşekkür ederiz.
Amin canım teşekkür ederim.Sen ne yaptın, ne kadar verdin,kaç kilo kaldı hedefe?Çok şükür sağlıkla kucağına al canım.
Daha iyi olmana sevindim canim
Ben de teşekkür ederim yardımların ve tüm listeler için. Bu hafta tatil.diye salmayalım.Listeler icin teşekkür ederim kaptanım
Hedefe çok uzağım. Ama Eylül sonu hedefim 60 inşallahAmin canım teşekkür ederim.Sen ne yaptın, ne kadar verdin,kaç kilo kaldı hedefe?
Bir iki gündür tartilmiyorum,memlekete gecrim ödemin var sıcaktan ve yoldan.62 kiloyum,sürekli katı yemenin ekmek türevlerini tüketmenin sonucu
not ettim haydi bakalımmHedef 61 çiçeğim bugün baya yedim ya ara var dedik ben olayı yalnış anladım neyse haledecem insanlah
Benden kapmııııııış
Haydi insanlah kolaya kaçtım biraz aslında 60 daha iyi ama işte olmuyor ne yapayimnot ettim haydi bakalımm
kaç kilosun canım?Teşekkür ederim resimdeki gibi zayıf değilim ama size söz bu eylül yine resimdeki gibi olacagim.bayram sonrası tam gaz devam inşallah.
ayyy kilolarimiz cok yakınn ahh ne guzel olur bende istiyorum 7 lere inmeyi1 temmuz 83.50
8 temmuz 79.0(umarım)