- 14 Ocak 2022
- 2.469
- 13.590
Bende isterim ama tartıya 17 yada 18 temmuzda kavuşacağım. Sorun yok derseniz vereyim bir hedefharika fikir
bu listeyi ben duzenleyebilirim eger isterseniz kaptanim herkes beni etiketleyerek bayram hedefini yazabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isterim ama tartıya 17 yada 18 temmuzda kavuşacağım. Sorun yok derseniz vereyim bir hedefharika fikir
bu listeyi ben duzenleyebilirim eger isterseniz kaptanim herkes beni etiketleyerek bayram hedefini yazabilir
Ne kadar güzel burası şu an 37 derece, çok sıcakHaziranin başında cok sicak olmustu dedim ki bu yaz cok sicak geçecek sanirim ama öyle olmadi
1 temmuz 22 derece burası
Teşekkür ederim kaptanım . Fırsat bu fırsat ne bulursam yedim. Nasıl eksi geldim anlamadım vallaGuzel eksi tebrik ederim canim
15 temmuzda listeye aliriz canim
Burdan devam edecegiz liste ve yarisma yok sadece
Hosgeldin pastelfitim bende cok ozledim seni
Eksin cok guzel tebrik ederim
Haftaya eksiye dusersin canim
Teşekkür ederim canımMasallah 50 ler harikadır
Çok tesekkurler
Çok sağol zipzipim.
Çalışmayana göre iyi bi sonuçah ahh bi çalışsalardıgeçmiş olsun pastelim ikizlerin sonuçlari iyiymiş maşallah :)
Bende buradayım sanırımHelal olsun canim
Tabi ki canim menülerini ve sporunu paylasmayada devam edebilirsin
Burdayım canim tatile gitmiyorum
Gecmis olsun pastelfitim
Hayirlisi olsun pastelfitim
Burdayim tatil yok bana
Guzel eksi tebrik ederim canim
Tatil bitti canim artik eksilerle gelirsin haftaya
Bayram tatilin haftaya cuma baslamasi ve yogunlugumuz nedeniyle 15 Temmuz cuma bildirimine kadar Masterfite ara veriyoruz
Bu surecte menu ve kilo bildirimine devam edebilirsiniz sadece listeler tutulmayacak
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
pastelfit
Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
Hallederiz
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
@bestnur
@Pes etme
Amin canım hepimizin çocuklarına inşallahHayirlisi olsun canim daha onlerinde guzel yillar ,yollar olur insallah .
Leslie yarismasi yapalim olmaz mi 10 bin atamam ama 3 mile yaparim beni birsey durtsunde spora baslayimEkside olman guzel tebrik ederim canim
Sari takim olmayacak ama bu hafta söyle yapabiliriz adim atacaklarla bir birimizi takip edebiliriz
En az 10.000 adim atalim ne dersin
Sagol canim
Önceki iki gün yağmur fırtınaydı, bugün yanıyo ortalıkDun nasıl yağmur yağmış Ankaraya yaa haberlerde gördüm
Burda yağmur yoktu dün ama çok serin
Ne kadar güzel burası şu an 37 derece, çok sıcak
Aynen o sicakta amele gibi yandik okulda sonrada daha oyle sicak olmadiHaziranin başında cok sicak olmustu dedim ki bu yaz cok sicak geçecek sanirim ama öyle olmadi
1 temmuz 22 derece burası
Etimesgut Sincan böyle demek ki , dikkatli olun canımEki Görüntüle 3092541 uyari gonderiyor afad Ankara buz gibi
Iyi tatiller canimÇok güzel bir karar olmuş Ben tarihi tutturamadım ama, 15 temmuza yetişemeyeceğim. Tatilden döndüğüm gibi muhabbete, ilk cuma da tartı resmimle diyete katılırım
Tamam canim olurOlur canım, haftaya Cuma’ya kadar günlük 10.000 adım Cuma günü de memlekete gideceğiz . 17 Temmuz gibi geliriz inşallah evimize
Olur canim leslie yarismasi duzenleyebilirsinLeslie yarismasi yapalim olmaz mi 10 bin atamam ama 3 mile yaparim beni birsey durtsunde spora baslayim
gel karsilikli baslayalimLeslie yarismasi yapalim olmaz mi 10 bin atamam ama 3 mile yaparim beni birsey durtsunde spora baslayim
sizinki iki haftalik hedef olarak gecer neden olmasinBende isterim ama tartıya 17 yada 18 temmuzda kavuşacağım. Sorun yok derseniz vereyim bir hedef
Aynen canimEtimesgut Sincan böyle demek ki , dikkatli olun canım
Ben mi fikir atmistim sadece ben kkya gelen guncellemeden sonra liste yapamiyorum eski surumde kaldi beynim ama denerimIyi tatiller canim
Tamam canim olur
Olur canim leslie yarismasi duzenleyebilirsin
Olur canimgel karsilikli baslayalim
tablo olusturmak eskisinden daha kolayAynen canim
Ben mi fikir atmistim sadece ben kkya gelen guncellemeden sonra liste yapamiyorum eski surumde kaldi beynim ama denerim
Olur canim
Dogrudur canim hani birseyden sogursunda tum becerin gider ya benimki oyle kaptanlik seysinden nasil soguduysam artiktablo olusturmak eskisinden daha kolay
an itibariyle başladıkkkkkkkkAynen canim
Ben mi fikir atmistim sadece ben kkya gelen guncellemeden sonra liste yapamiyorum eski surumde kaldi beynim ama denerim
Olur canim
yaz beni hemencecikDınnnn dırıı dınnnn dınnnnn
Disarisi soguk , cocuklari birakacak kimse yok yuruyemiyorum diyen hanımlar leslieeeciiiiiii geldiiii. Leslieeee yapilir 1 mile , 2 mile ,3 mile , 5mile leslieeeci ayaginiza geldiii ilgilenen hane sakinleri muracaaat aha da burasi
1 haftalik leslie kapismasi
North River
C.tes pazar adımın var mı canım.?Teşekkür ederim Canım
Tatile girdiiiiiikkkkkBayram tatilin haftaya cuma baslamasi ve yogunlugumuz nedeniyle 15 Temmuz cuma bildirimine kadar Masterfite ara veriyoruz
Bu surecte menu ve kilo bildirimine devam edebilirsiniz sadece listeler tutulmayacak
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk