- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Eger devam ederse diyete tabi kipeki 15 temmuzda bu hafta en fazla kilo veren kaptan olacak degil mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger devam ederse diyete tabi kipeki 15 temmuzda bu hafta en fazla kilo veren kaptan olacak degil mi:)
ben 22 temmuzdan sonra yada agustosta dönüş yapabilirim..Eger devam ederse diyete tabi ki
Ayyy onu bende araştırdım yaptıracaktım ama güvenmedim yaaaaaben 22 temmuzdan sonra yada agustosta dönüş yapabilirim..
çünkü bayramla birlikte bi hafta yıllık izine çıkacagim. anlasılan temmuz ayı çok yoğun geçecek gibi .
şu şeker-tuz-un işimi bi halletmek istiyorum önce... biofrekans denen bişi duydum yaptırsam mi diye düşünüyorum.
durumda gördüm titreşimle yok ediliyor.. merak ettim..Ayyy onu bende araştırdım yaptıracaktım ama güvenmedim yaaaaa
Allah kolaylık versin kaptanim telefon ve site oldukca oyalar onca işin arasındaOdem atici birseyler ic istersen canım
Artin cok degil odemi atınca guzel eksiler görürsün
Bırakmiyoruz canim sadece kisa bir mola diyelim
Burda olmaya devam edeceğiz
Tabi ki devam et canim
Elimden geldiğince yine gelmeye çalışırım
15 temmuz bildirimi ile baslayacagiz
Bu arada menu ve spor bildirimini tutmayacagiz
Ama bildirime devsm etmekk isteyen devam edebilir
Kesinlikle canim valla bugun sabah annemle bir iisimiz vardi diyemiyorum ki ben kk ya bakacagim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Yarismaya ara veriyoruz canim ama bildirimlere devam edebiliriz
Helal olsun canim
Tabi ki canim menülerini ve sporunu paylasmayada devam edebilirsin
Burdayım canim tatile gitmiyorum
Gecmis olsun pastelfitim
Hayirlisi olsun pastelfitim
Burdayim tatil yok bana
Tatil bitti canim artik eksilerle gelirsin haftaya
evet yine menu yine adım durmaaakk yookEvet canım yazmaya devam edelim ❣
tamamdır kaptanımBayram tatilin haftaya cuma baslamasi ve yogunlugumuz nedeniyle 15 Temmuz cuma bildirimine kadar Masterfite ara veriyoruz
Bu surecte menu ve kilo bildirimine devam edebilirsiniz sadece listeler tutulmayacak
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
Hallederiz
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
@_ASTRAL_
Wilma11
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
@bestnur
@Pes etme
Ben ekmek ve cola için gittim konuştum hatta randevu da aldım Kayınvalidem vazgeçirdi hayat tarzını değiştirmeliyiz filan dedi vazgeçtimdurumda gördüm titreşimle yok ediliyor.. merak ettim..
iyi bişeye benziyor ordaki üye titreşimle kurtulmuş şeker tuz undan... yaptırsam mi bilmiyom hem Eskişehir çok yakın.
Hayirlisi olsun canim daha onlerinde guzel yillar ,yollar olur insallah .Sorma aşkitom yaa çok kötüledi bi de mantara döndühavuzun kloru yaptı bence. Yeni açılmıştı, çok ilaçlıydı herhalde, benim bünye kaldırmadı.
Migim ben hasta olduğum için izne ayrılmıştım. Toparlıyım dönücem spora.
Baya toparladım, sağ böbreğimdeki ağrı tam geçmedi, fakat akşam adet başladı şimdi karın ağrısı çekiyorum
Bunu neden alıntıladım
Sonuçlar şöyle
Kız 410 küsur almış %8.18. Özdemir Sabancı Emirgan Lisesine girebiliyor.
Oğlan 406 küsur almış % 8,81. Şişli Anadolu Lisesine girebiliyor.
Ama ben taşınamayacağım için Şile’de devam
Tabi ki canim bos geçirmeyelim yaz geciyor kilo vermeye devam edelimZipzip- Cordelia izninizle by haftayi bos gecmeyelim liste tutmasakta birsey yapalim... mesela bayram hedefi koyalim
North River 80,2 ----> bayram hedefim = 78,95 (-1.25 yuzde %1.5)
yuppi yuppi bu arada yaza selam soyle gelecekse gelsinTabi ki canim bos geçirmeyelim yaz geciyor kilo vermeye devam edelim
Sorma aşkitom yaa çok kötüledi bi de mantara döndühavuzun kloru yaptı bence. Yeni açılmıştı, çok ilaçlıydı herhalde, benim bünye kaldırmadı.
Migim ben hasta olduğum için izne ayrılmıştım. Toparlıyım dönücem spora.
Baya toparladım, sağ böbreğimdeki ağrı tam geçmedi, fakat akşam adet başladı şimdi karın ağrısı çekiyorum
Bunu neden alıntıladım
Sonuçlar şöyle
Kız 410 küsur almış %8.18. Özdemir Sabancı Emirgan Lisesine girebiliyor.
Oğlan 406 küsur almış % 8,81. Şişli Anadolu Lisesine girebiliyor.
Ama ben taşınamayacağım için Şile’de devam
Seni gördüğüme çok sevindim hoşgeldin canım kurallar aynı diye biliyorumSelam canim, gunaydiiin. Geldim yine kurkcu dukanina kilo almadim ama veremiyorum da. Devam edebilir miyim tekrar? Nasil yeni kurallar? bu sabah tartildim 72,25 ciktim ama fotografim yok.
Ay inşaAllah liste psikolojisi beni çok etkiliyor çünkü sorumluluk hissediyorum mecbur takımıma güzel yüzde getirmem gerek diye şartlıyorm öyle olunca elim kaçamak yapmaya gitmiyor15 temmuzda listeye aliriz canim
Zipzip- Cordelia izninizle by haftayi bos gecmeyelim liste tutmasakta birsey yapalim... mesela bayram hedefi koyalim
North River 80,2 ----> bayram hedefim = 78,95 (-1.25 yuzde %1.5)
Tabi ki canim bos geçirmeyelim yaz geciyor kilo vermeye devam edelim
Dun nasıl yağmur yağmış Ankaraya yaa haberlerde gördümyuppi yuppi bu arada yaza selam soyle gelecekse gelsin
Olur tabi ki canim duzenleyebilirsinharika fikir
bu listeyi ben duzenleyebilirim eger isterseniz kaptanim herkes beni etiketleyerek bayram hedefini yazabilir
Dustan cikinca usuyorum sonbahar gibi . Yanardik bu aylarda eskidenDun nasıl yağmur yağmış Ankaraya yaa haberlerde gördüm
Burda yağmur yoktu dün ama çok serin
Çok güzel bir karar olmuş Ben tarihi tutturamadım ama, 15 temmuza yetişemeyeceğim. Tatilden döndüğüm gibi muhabbete, ilk cuma da tartı resmimle diyete katılırımBayram tatilin haftaya cuma baslamasi ve yogunlugumuz nedeniyle 15 Temmuz cuma bildirimine kadar Masterfite ara veriyoruz
Bu surecte menu ve kilo bildirimine devam edebilirsiniz sadece listeler tutulmayacak
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
Hallederiz
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
@_ASTRAL_
Wilma11
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
@bestnur
@Pes etme
Olur canım, haftaya Cuma’ya kadar günlük 10.000 adım Cuma günü de memlekete gideceğiz . 17 Temmuz gibi geliriz inşallah evimizeEkside olman guzel tebrik ederim canim
Sari takim olmayacak ama bu hafta söyle yapabiliriz adim atacaklarla bir birimizi takip edebiliriz
En az 10.000 adim atalim ne dersin
Sagol canim
Haziranin başında cok sicak olmustu dedim ki bu yaz cok sicak geçecek sanirim ama öyle olmadiDustan cikinca usuyorum sonbahar gibi . Yanardik bu aylarda eskiden