- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kere yaptin ya yine yaparsin cnaim, onemli olan pes etmemek. Demekki buraya hic gelmesek hic diyet deneyimlerimiz olmasa kim bilir kac kilolari gorcezAynen öyle oldu çok şükür hayat güzel kiloları versek daha güzel olck
Senle olduğum dönem 74ü görmüştüm ama sonra bıraktım takımı 82 ile geri başladm pazartesi günü
darisi basima o zaman benim de ilk hafta olacak ama tabiki dikkat etmesen olmazdi, masallah masallah hep boyle gitsin insallahİlk haftam olduğu için bol ödem gitti aslnda kuzm, yemelerime dikkat ettim okadar
Aynen öyle iyiki var burasıbir kere yaptin ya yine yaparsin cnaim, onemli olan pes etmemek. Demekki buraya hic gelmesek hic diyet deneyimlerimiz olmasa kim bilir kac kilolari gorcez
merak etti menulerini hemen bakayim. Eksinn harikaaaa
tebrikler canim, -900 ve buna da sukur muuu
DeryaOnDiet hoşgeldin tekrardan..Günaydin migim benim
wuaaowww.. ilk 2 gün ödem atmişsin tebrik ederim..:) ödem suyu mu içtin:)
İnşaAllah inşaAllah canım ya sende umarım hızlıca istediğin kiloya ulaşrsndarisi basima o zaman benim de ilk hafta olacak ama tabiki dikkat etmesen olmazdi, masallah masallah hep boyle gitsin insallah
Teşekkür ederim tarcınlı su içtim sadecewuaaowww.. ilk 2 gün ödem atmişsin tebrik ederim..:) ödem suyu mu içtin:
Günaydın canimgünaydinnn:)
Sende de aynı tarti var diye hatırlıyorum canim uygulamayi indirselam canim, hangi uygulama bu. tartinin uygulamasi mi>
Guzel eksi tebrik ederim canim
Hosgeldin canim yenidenSelam kaptancim, eger kabul edersen ben dondum yine. Ayni kiloda donmusum 50 gr fazlayim sadece ciktigim kilodan
hosbulduk canimDeryaOnDiet hoşgeldin tekrardan..
@19Temmuzda69um nasılsın :)
wuaaowww.. ilk 2 gün ödem atmişsin tebrik ederim..:) ödem suyu mu içtin:)
Teşekkür ederim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim
aa evet yaa dogru mi tarti degil mi, uugulamasini indirmaistyim bir ara da sonra update mi etmedim ne oldu kaldi gitti. Bakayim bana da buyuk ihtimlle "tiknaz" yazar ne diyelim birgun tartida "fit" i gormek umuduylaGünaydın canim
Sende de aynı tarti var diye hatırlıyorum canim uygulamayi indir
Hosgeldin canim yeniden
Evet mi tarti bende de var ama evde kaldi yanimda getirmedimaa evet yaa dogru mi tarti degil mi, uugulamasini indirmaistyim bir ara da sonra update mi etmedim ne oldu kaldi gitti. Bakayim bana da buyuk ihtimlle "tiknaz" yazar ne diyelim birgun tartida "fit" i gormek umuduyla
Tamam canim iyi tatillerZipzip- kaptanım ben eylüle kadar yokum.... inşallah çok kilo almadan gelirim...
teşekkür ederim kaptanım masterfite devam etmek istiyorum ama bugün izinli olmak istiyorumGuzel eksi tebrik ederim canim