- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Buyuk farl degil tatlim ptesi artisinin cogunu atmissin uzulme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyuk farl degil tatlim ptesi artisinin cogunu atmissin uzulme
Bilmiyorum canim konusuruz ilerleyen saatlerdeAy farkettim aslinda ama biliyoruz zaten vaktin olmamış olabilir canım ne olacak
Günaydın canim gercek kilon degil zaten biliyorsun üzülmeEki Görüntüle 3092374
Gunaydinn cok kotu bsey yaptim tartiyi unuttum kahvaltidan sonra tartildim bi dunya suda ictim kahvede ictim beni bravo oysaki dun 60.700u gordum
Amaaaa ben rekor kirmak icin ugrasiyorum maasallah densin vay densin bseyler densin diye ugrasiyorumBilmiyorum canim konusuruz ilerleyen saatlerde
Günaydın canim gercek kilon degil zaten biliyorsun üzülme
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 3092378
30.06.2022
Sabah sade kahve tarcinli
Kahvalti yok
Saat 1de is yerinin etrafinda yicek hafif bsey bulamadim maaaaaaalesef nodle yedim ve gunu kapattim
2 sade soda
3 litre su
Pazartesi gunu deriz artikAmaaaa ben rekor kirmak icin ugrasiyorum maasallah densin vay densin bseyler densin diye ugrasiyorum
Insallah yaAfiyet olsun canim
Pazartesi gunu deriz artik
Günaydın canimGünaydınnnn çok güzel eklesiler görürüz inşaAllah biraz ödemim gitsn tartlcm inşaAllah
Harikasın beybi
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim artin cok degil haftaya daha guzel olur
Teşekkür ederim pazartesiden beri çok çabaladım. Daha yenice gördüm bu eksiyi. Bütün motivasyonum düşmüştü ama şükür yinedeBuyuk farl degil tatlim ptesi artisinin cogunu atmissin uzulme
Günaydın kaptanimGünaydın hayırlı cumalar masterfitin kızları bol eksili bir tartı günü olsun inşallah
Yürüyüşümü yapıp tartılcam ben nekadar ödem atsak okadar iyidir
Artı olmam bıle ıyı detoks sonrsı cnm tebrik ederim,Offf sonunda 100gr da olsa - gidebildim...
Ayilana gazozGunaydin guzeller az sonra tartilip gelecegim daha ayilamadim