- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.544
Evet yaa 61 i görmek istiyordum ama olmadıtebrikler canim, -900 ve buna da sukur muuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa 61 i görmek istiyordum ama olmadıtebrikler canim, -900 ve buna da sukur muuu
Teşekkürler kaptanGuzel eksi tebrik ederim canim
Gibisi fazla,daha ne olsun.
Şükür tabi
İyiyim.cok sukur migimm . Sen nasilsin?DeryaOnDiet hoşgeldin tekrardan..
@19Temmuzda69um nasılsın :)
wuaaowww.. ilk 2 gün ödem atmişsin tebrik ederim..:) ödem suyu mu içtin:)
İnsaallah.iyi tatiller.Zipzip- kaptanım ben eylüle kadar yokum.... inşallah çok kilo almadan gelirim...
Tebrik ederim
Masterfite ara vereceğiz canim duyuru yapacağimteşekkür ederim kaptanım masterfite devam etmek istiyorum ama bugün izinli olmak istiyorum
Teşekkür ederim canımGibisi fazla,daha ne olsun.
azicicik kalmisEvet yaa 61 i görmek istiyordum ama olmadı
Sagol kuzucum pideyi telafi ettimHarikasın beybi
Sagol kaptanim yeni isindim valla cok zor adapte oldum bu defa her baslangic daha zorluyor onu anladimGuzel eksi tebrik ederim canim
Olsun canim kirmissin inadiniOfff sonunda 100gr da olsa - gidebildim...
Insallah abla her hafta guzel guzel vereyim .Ayilana gazoz
Bu saatte iyi gitmez ama
Hadi güzel sonuçlar gör eppem
Hosgeldin canim rakibem ben ters yonde gittim ama geliyorum sabret mi tartiselam canim, hangi uygulama bu. tartinin uygulamasi mi>
Guzel eksi canim 4 gunde baslangic bile olsa
Supersin kiz ne deyim
Tiknaz diyor hep her sabah bana yuzume yuzume vki durumu kotu diyor bide guncelleme gelmis pek bi acimasiz olmus namissiz tartiaa evet yaa dogru mi tarti degil mi, uugulamasini indirmaistyim bir ara da sonra update mi etmedim ne oldu kaldi gitti. Bakayim bana da buyuk ihtimlle "tiknaz" yazar ne diyelim birgun tartida "fit" i gormek umuduyla
Hadi canim insallah
Guzel eksi tebrik ederim kaptanimGecen cuma 85.6
Bugün 83.7
Fark 1.9
Yüzde 2.2
Eki Görüntüle 3092431 @Zipzip-@cordelia masterfit yarışına katılmak istiyorum
vallahi yaa nasil bi uygulamaymis oyle tiknaz filan diyor, ayip ayipSagol kuzucum pideyi telafi ettim
Sagol kaptanim yeni isindim valla cok zor adapte oldum bu defa her baslangic daha zorluyor onu anladim
Olsun canim kirmissin inadini
Insallah abla her hafta guzel guzel vereyim .
Hosgeldin canim rakibem ben ters yonde gittim ama geliyorum sabret mi tarti
Guzel eksi canim 4 gunde baslangic bile olsa
Supersin kiz ne deyim
Tiknaz diyor hep her sabah bana yuzume yuzume vki durumu kotu diyor bide guncelleme gelmis pek bi acimasiz olmus namissiz tarti
Hadi canim insallah
Doğumdan sonra ben açacağım onu kız,Zipzip- herkes masterfite varim derken neden nicin ara veriyorsunuz gidip masterfat to fit acacagim
Teşekkür ederim canmGuzel eksi canim 4 gunde baslangic bile olsa
Ooo nerdeyse 2 kilomasallah. Tebrik ederim. Bu arada etiketler olmamisGecen cuma 85.6
Bugün 83.7
Fark 1.9
Yüzde 2.2
Eki Görüntüle 3092431 @Zipzip-@cordelia masterfit yarışına katılmak istiyorum
Tamam zipzipim ,kolay gelsinAz isleirm var 12 ye gelecegim
Hos geldiniz.nickinizi anımsıyorumvallahi yaa nasil bi uygulamaymis oyle tiknaz filan diyor, ayip ayip