- 13 Nisan 2012
- 194
- 570
aaa ben bunu bilmiyordum kusura bakmayın ben zaten 2 gün önce tartıldım 75 kiloydum çok kilo vermiş olamam beni 75 ile yazar mısınız <3Canim takımlara katılmak istiyorsan bugün kilo bildirmen gerekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ben bunu bilmiyordum kusura bakmayın ben zaten 2 gün önce tartıldım 75 kiloydum çok kilo vermiş olamam beni 75 ile yazar mısınız <3Canim takımlara katılmak istiyorsan bugün kilo bildirmen gerekli
ya kedi çok tatlıymışGünaydın canim
Günaydiiin
Ooo süper
6 lı kilolarda 300 gram gayet iyi
Zipzip-aaa ben bunu bilmiyordum kusura bakmayın ben zaten 2 gün önce tartıldım 75 kiloydum çok kilo vermiş olamam beni 75 ile yazar mısınız <3
Teşekkür ederimOoo süper
Duyuru kismina takilan bir tek ben miyimKolay gelsin canim
Tamam canim zaten gün icinde bir duyuru yapacağız
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Cok guzel gitmis canim neden masterfit degilde yesilKilo bildirimi
Geçen hafta 72.1
Bu hafta 71.1
Fark 1kg
Zipzip-
Cordelia
Kızlar yeşilden devam etmek istiyorum Eki Görüntüle 3092345
Kilona gore guzel eksi canim yesile gecmis ibren
Tatilim keyfini cikardiysan sorun yok cogunu vermissin zaten kuşumGünaydınlar kızlar. Geçen haftasonu çıktığım tatilden 80,6 kilodan 83 kiloya çıkıp döndüm. Pazartesi günü de doğrudan işe başladığım için hazır yemek zorunda kaldım. Salı itibariyle dikkat ederek 81,1 kiloya geldim.
Eki Görüntüle 3092348
Kaptanım Zipzip- bildirim gönderdiğini görmedim ama düzen devam ediyorsa Masterfit e gelmek istiyorum. Zaten 2 haftam kaldı, sonra tatil başlayacak.
Super zeynepcim emeginin karsiligi
Olsun canim mecbur olunca ne yapacaksinAynen kuzum işyeri menüsü aslında pilavla makarna almıyordum ama bu sefer yicek bişi kalmayınca aldım
Insallah insallahEn incesinden gelmiştir inşallah
Yarina kadar bi 200g daha patlatirsin senDiyetisyenim hastalanmis randevuyu iptal etti yarına erteledik çokta meraktaydim neyse sağlık olsun
Yok canim 100g bile etkiliyor . Bu hafta yesil olursun haftaya masterfit Zipzip- soyler zatenaaa ben bunu bilmiyordum kusura bakmayın ben zaten 2 gün önce tartıldım 75 kiloydum çok kilo vermiş olamam beni 75 ile yazar mısınız <3
Dun aksam duyuru yapmadım fark etmedi kimse amaDuyuru kismina takilan bir tek ben miyim
Günaydın canimGünaydın kızlar <3 ya ben yeni başladığım için tartılmadım daha 2 gün olduuu. Haftaya tartılcam :)
Günaydın canim
Haftaya eksilerle bekliyoruz canim
Tukkani mi kapatiyorsunuz . Sezon finali mi ona gore kiralik yer bakacagimDun aksam duyuru yapmadım fark etmedi kimse ama
Gun icinde yazarız canim Cordelia cok yogun bu aralar ,bende köydeyim...
Günaydın canimGunaydin guzeller az sonra tartilip gelecegim daha ayilamadim
Günaydın canimGünaydın hayırlı cumalar Bol eksili bildirimler
Tam oyle değil de bakalımTukkani mi kapatiyorsunuz . Sezon finali mi ona gore kiralik yer bakacagim
Herkes Yesil mi olacak son tahminimTam oyle değil de bakalım
Biz bile konusamadik daha
MantikliHerkes Yesil mi olacak son tahminim
Günaydın canim artin cok degil haftaya daha guzel olur
Ay farkettim aslinda ama biliyoruz zaten vaktin olmamış olabilir canım ne olacakDun aksam duyuru yapmadım fark etmedi kimse ama
Gun icinde yazarız canim Cordelia cok yogun bu aralar ,bende köydeyim...