- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Aa birsey kalmamis demek ki 30 unda yaz gelecek artik insallah29 Haziran sonmuş cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa birsey kalmamis demek ki 30 unda yaz gelecek artik insallah29 Haziran sonmuş cnm
Simdi geldim oraya. Ulen bi sey yemedim, sekerli sütten nolcak anladim anladim mantikli yorum yaptin.İyi geceler selam canım
Oyyy maşallah kızzzzz adımlar fora
Şekerli süt filan var ama kalori olarak bayağı düşük toplam, afiyet olsun
Ay rabbim korusun assssssssla akşam tartilmamAksamlari tartilan var mi estikce. Ben tabi ki. Hedef60kgolmak sen?
Ol olSenin de Olur insaallah ama bugun yediklerini görüp konsantre olmam lazim.
Afiyet olsun canım akşam da yoğurt filan yeseydinMenu
Sabah
2 yumurta
3_5 patates kizartmasi
Ogle
1 adet pogaca (annemdeydim mecbur)
Domates salatalik
1 dlm peynir
Aksam
Yok ama cok acimmmm
Adim : 27 Haziran 8003 Eki Görüntüle 3090472 @Zipzip- Cordelia @Ayyulduz
bi o kaldı sevdiğimAyşe kazandı vallahi
Vallahi tam olarak dediğin gibi bir kahvaltı düşünüyorum yarın sabah için niye kızayım bebeğim
Kaç şimdi2 kiloysa tok halimle aç halim arasindaki fark, biliyorum ki sabaha cok vermemis oluyorum. 1 se tamamdir
Aynen inşallahAa birsey kalmamis demek ki 30 unda yaz gelecek artik insallah
Bazen tartılıyorum da çok su içtim şimdiAksamlari tartilan var mi estikce. Ben tabi ki. Hedef60kgolmak sen?
Annemden gec donduk . Cocuklar vs derken saat gec diye yemedim ama suan kurtlar birbirini yiyor jcerdeOl ol
Attım cnm
Afiyet olsun canım akşam da yoğurt filan yeseydin
bi o kaldı sevdiğim
Harika
Yeşil çay yazacaktım da
Maalesef bakamiorum bu sefer . Ortam musait diilKaç şimdi
Cnm yaz oturmaları başladı işimiz daha zorÇekirdek yedm azck yememem lazm taviz tavizi doğurur... Bidaha yemek yok azck diyip...
Teşekkür ederim KaptanımOlsun canim önemli degil
Gecmis olsun Allah sifa versin canim
Cok gecmis olsun Burcum Allah sifa versin
Estağfurullah ne kusuru Kaptanim...Karşılıksız çok fazla fedakarlık yapıyorsunuz. Belki arka planda dile gelmeyen sizin de sorunlariniz var. Bahane olmamalı hiç bir şey. Her şeyin farkındayım Kaptanım. Böyle disiplinsiz bi insan değilimdir aslinda. Başkalarını zor durumda birakmayi sevmem. Ama bu konuda istemeden de olsa sebebiyet vermiş oldum. İkazinizı dikkate alacağımCanım biliyorum olabilir insanız sonuç itibariyle. Sadece kendimizi ifade etme gereği duydum. Bazen cok yorulup bunalıyoruz. Öyle bir anıma geldi. Beni bekleyen bir sürü iş varken pc başında spor menü arayıp bulamayınca yazmak istedim. Siz de kusura bakmayın kimseyi kırmak istemem.
Buldum mesajini.tamam sabah olur 72.127 Haziran
Sabah limonlu yeşil çay, yeşil elma
Öğlen balık buğulama, salata
Ara 1 top dondurma külahta
Akşam nohut pilav biraz fazla yedim
2 lt su
8.107 adım, 3 mil leslie
Cordelia @Ayyulduz Zipzip-
Eki Görüntüle 3090456
71.0 demiştimBuldum mesajini.tamam sabah olur 72.1