- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yagmur artı soguk var soba yakıyoruzAaaa yağmur mu var burda da olsa keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yagmur artı soguk var soba yakıyoruzAaaa yağmur mu var burda da olsa keşke
Teşekkür ederim canımcımAfiyet olsun fesangim
Ayyyy tansiyonum düştü deme öyle yanıyorum ben burdaYagmur artı soguk var soba yakıyoruz
Kolay gelsin ElhoşummElhanin bayrama iki aile misafiri gelecek hazirlik yapıyor. pastelfitim daha gelmedi mi
Ankara felan da sogukmus canim istanbul sicak demek kiAyyyy tansiyonum düştü deme öyle yanıyorum ben burda
Hiç sormaAnkara felan da sogukmus canim istanbul sicak demek ki
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun harikasın
Selam canimSelam kizlar,
Bikdirimlere bajicam yatmadan. Acayip yogun bi gündü .
Afiyet olsun kaptanimSabah 10.30
3 çeyrek parça haşhaşlı bazlama
Patatesli yumurta
Salatalık biber ve peynir 10 zeytin
Ara 15 küçük kase salata
Akşam 17
Büyük kase yesilmercimek çorbası
Salata
Bir lokma çıtır tavuk
Sağol canımAfiyet olsun kaptanim
Hayırdır kuzum ya acil şifalar dilerim hastanız varsaBen kendi adıma özür diliyorum. Memlekete geldigimden beri hiç giremez oldum desem yeridir. Emekleriniz çok büyük, inkar edilemez. Ama bırakın bildirim yapmayı telefon çalmasa varlığını unutacak durumdayım.
Hastalığı ayrı , taziyesi ayrı sürekli bi kötü haberler...
Az önce kardeşim bugün pazartesi deyince bildirimi unuttuğum aklıma geldi. Ama saat çoktan geçmiş..
Tekrar özür dilerim. Bi daha tekrarlanmaz
Zipzip- Cordelia
Spor oluyo diye mi bıraktırmıyosun itiraf etŞükür, simdi musaitim kızımi ayagima aldim.
İyi ki sinirini sporla çıkarmışsınBugun yine bi seye sinir oldum, isten eve yurudum
Tesekkur ederim kaptişGüzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim
Dogru ya, izindeyken atlamisimCanım adım 5.060 şeklinde bildirim yapabilir misin?
Canim aystim. Ben gulup gecmezdim sabit olman da iyi, klasik olucak ama arti gelmekten iyidir. Bunu diyen ben, eksi olmayinca uzuluyorum. Benim yapim her seye uzulen manyakca bir yapıGünaydınlaaar
Herkes gülüp geçmiş ,ciddi sormuştum kullanıcı ismi önerilerinizi
Cuma 71.2 bugün 71.2 sabit
@Ayyulduz Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Sagol tesekkur ederimm2 günde 600 veren cumaya düşenemiyorumtebrik ederim maviş güzel
Tesekkur ederiz kaptanim desteklerin icininsaallahHedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
@North River
@Kinoalihatun
Canım mavişlerim tebrik ediyorum ıkı gunde herkes eksılmış chesli kekimde sabit artımıZ yok maşallah bize
Cok rahat 1 üstü yaparız kızlar haftasonunu atlatık daha düzenli,
0 kaçamaklı beslenıp adımlarımızı tamamlayalım hem galibiyetimizi alalım hemde daha da eksilmenin hafifliğini yaşayalim cuma günü inşallah
Canim kordiśim. İnsaallah bana dememissindir 3 gun oldu baslayali. Cok haklisin .menuler gunu gunune paylasilmali. Sana tavuk sis espirisini yapiyorum güldürmek icin. Emekleriniz icin ne kadar tesekkur etsek az İki kere ustuste yazmayani cikarin gitsin zipzipla. Af yok.Herkese Mutlu bir hafta diliyorum.
Öncelikle çeşitli nedenlerle bildirimleri yapmıyor ya da geç yapıyorsunuz. Elif ve benim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz? Sizce bir günde biz neler yapıyoruz? Mesela pazartesi ve cuma saat 14 e kadar mutlaka forumda olmak için ne fedakarlıklar yapıyoruz?
Bir menü yazmak kilo bildirmek kaç dakika alıyor?
Bizim spor listeleri menü listeleri takım listeleri yapıp forumu okumamız kaç dakika alıyor?
Bunları teşekkür edin diye yazmıyorum.
Menü ve spor bildirimlerinizi zamanında yapın diye yazıyorum başka bir beklentim yok.
Ağlayarak, misafirimin yanında karnım aç yemek yiyememişken de burayla ilgileniyorum. Elif adına konuşmak istemiyorum.O benden fazlasını yapıyor bildiğiniz gibi.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Bu yazdıklarımdan dolayı takımı bırakacak belki bazıları. Kimseyi kırmayalım üzmeyelim diyoruz
Belki biz de kırılmak istemiyoruzdur kimbilir.....
Zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
Zipzip- bilgisi dahilinde yazmadım. Tamamen benim duygu ve düşüncelerim.
S sulisim Kırmızı Kaptan fesang Kırmızı @Tutku44 Kırmızı @hllgkchl Kırmızı @karamelllim Kırmızı @Bar_na Kırmızı Cordelia Kırmızı-Sarı @DombiliKus Kırmızı-Sarı
@Ayyulduz Mavi Kaptan Hedef60kgolmak Mavi @19Temmuzda69um Mavi @North River Mavi @Kinoalihatun Mavi YaparsinMinii Mavi @_ASTRAL_ Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı
@bluegreeneyes Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Mehfam Yeşil @Pes etme Yeşil @Bmsh Yeşil @She-Raa Yeşil hamiş @aypare ackerman Yeşil @Birevet Yeşil
@zeyneppk Yeniden @diyetcigeldihanim Yeniden @Lavinia_98 Yeniden