- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 29
Afiyet olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim
Yeaaaaa tatlım beniiiimmmmmmYaa bak ben bunu bilmiyordum ozaman kimseyi koparmıyalım yuvasından kaptaniçem
Aaaaa şuna bakk nasıl seviniyor gidiyordum diyefesang geliyor oleyyy
Afiyet olsunnnBuyurun içelim
Kahve yanına hurma ceviz Tahin mükemmel oluyor şiddetle tavsiye ederim mutlaka deneyin malum dönemimdeym tatlı ihtiyacını çok güzel gideriyor
Kolay gelsin başları sağolsun kaptancımEv işlerine girişiyim akşama başsağlığına gıdıcem yemegın felan da yok anca yetıstırırım gorusuruz hanımlar operım
Şifa olsun canım
Haklısın sonuna kadar katılıyorum güzelim ben yeşil takımdayim bu arada unuttuğum bazı günler oluyor ama buraya severek menülerim'i yazıyorumHerkese Mutlu bir hafta diliyorum.
Öncelikle çeşitli nedenlerle bildirimleri yapmıyor ya da geç yapıyorsunuz. Elif ve benim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz? Sizce bir günde biz neler yapıyoruz? Mesela pazartesi ve cuma saat 14 e kadar mutlaka forumda olmak için ne fedakarlıklar yapıyoruz?
Bir menü yazmak kilo bildirmek kaç dakika alıyor?
Bizim spor listeleri menü listeleri takım listeleri yapıp forumu okumamız kaç dakika alıyor?
Bunları teşekkür edin diye yazmıyorum.
Menü ve spor bildirimlerinizi zamanında yapın diye yazıyorum başka bir beklentim yok.
Ağlayarak, misafirimin yanında karnım aç yemek yiyememişken de burayla ilgileniyorum. Elif adına konuşmak istemiyorum.O benden fazlasını yapıyor bildiğiniz gibi.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Bu yazdıklarımdan dolayı takımı bırakacak belki bazıları. Kimseyi kırmayalım üzmeyelim diyoruz
Belki biz de kırılmak istemiyoruzdur kimbilir.....
Zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
Zipzip- bilgisi dahilinde yazmadım. Tamamen benim duygu ve düşüncelerim.
S sulisim Kırmızı Kaptan fesang Kırmızı @Tutku44 Kırmızı @hllgkchl Kırmızı @karamelllim Kırmızı @Bar_na Kırmızı Cordelia Kırmızı-Sarı @DombiliKus Kırmızı-Sarı
@Ayyulduz Mavi Kaptan Hedef60kgolmak Mavi @19Temmuzda69um Mavi @North River Mavi @Kinoalihatun Mavi @UcurtmaAvcisii Mavi @_ASTRAL_ Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı
@bluegreeneyes Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Mehfam Yeşil Pes etme Yeşil @Bmsh Yeşil @She-Raa Yeşil hamiş @aypare ackerman Yeşil @Birevet Yeşil
zeyneppk Yeniden @diyetcigeldihanim Yeniden Lavinia_98 Yeniden
İnşallah ne güzel olurdu karşılıklı içmekTeşekkür ederim ablacm beraber olsn inşaAllah
Teşekkür ederim sağolNeeeee maşallah maşallah yaşında kilon harika...
İnşallah canım...cumaya kadar daha fazla dikkat edeceğim artik
Kuzum sen gittin demi annenlerin yanına
Elhanin bayrama iki aile misafiri gelecek hazirlik yapıyor. pastelfitim daha gelmedi mi
12764 kuzum arkadaşa abiye baktık:)
Oyyy timler delicekkkElhanin bayrama iki aile misafiri gelecek hazirlik yapıyor. pastelfitim daha gelmedi mi
Çok haklısın canım sizin emeğiniz özveriniz gözardi edilemez elbette. Bende bu sefer daha dikkatli olacağımHerkese Mutlu bir hafta diliyorum.
Öncelikle çeşitli nedenlerle bildirimleri yapmıyor ya da geç yapıyorsunuz. Elif ve benim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz? Sizce bir günde biz neler yapıyoruz? Mesela pazartesi ve cuma saat 14 e kadar mutlaka forumda olmak için ne fedakarlıklar yapıyoruz?
Bir menü yazmak kilo bildirmek kaç dakika alıyor?
Bizim spor listeleri menü listeleri takım listeleri yapıp forumu okumamız kaç dakika alıyor?
Bunları teşekkür edin diye yazmıyorum.
Menü ve spor bildirimlerinizi zamanında yapın diye yazıyorum başka bir beklentim yok.
Ağlayarak, misafirimin yanında karnım aç yemek yiyememişken de burayla ilgileniyorum. Elif adına konuşmak istemiyorum.O benden fazlasını yapıyor bildiğiniz gibi.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Bu yazdıklarımdan dolayı takımı bırakacak belki bazıları. Kimseyi kırmayalım üzmeyelim diyoruz
Belki biz de kırılmak istemiyoruzdur kimbilir.....
Zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
Zipzip- bilgisi dahilinde yazmadım. Tamamen benim duygu ve düşüncelerim.
S sulisim Kırmızı Kaptan fesang Kırmızı @Tutku44 Kırmızı @hllgkchl Kırmızı @karamelllim Kırmızı @Bar_na Kırmızı Cordelia Kırmızı-Sarı @DombiliKus Kırmızı-Sarı
@Ayyulduz Mavi Kaptan Hedef60kgolmak Mavi @19Temmuzda69um Mavi @North River Mavi @Kinoalihatun Mavi @UcurtmaAvcisii Mavi @_ASTRAL_ Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı
@bluegreeneyes Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Mehfam Yeşil Pes etme Yeşil @Bmsh Yeşil @She-Raa Yeşil hamiş @aypare ackerman Yeşil @Birevet Yeşil
zeyneppk Yeniden @diyetcigeldihanim Yeniden Lavinia_98 Yeniden
Sanırım iptal oldu kinoam, du bakalım tamamen okumadım geçmişifesang geliyor oleyyy
Ben 8bin
Evet ablacım cumartesi sabah geldimKuzum sen gittin demi annenlerin
Hayırlı yolculuklar ablacim iyi tatiller olsun sana kizina toruna sevgilerBana müsade haanımlar sabah fırsat bulabilirsem gelirim gene 1 hafta yokum dikkat edin diyetlerinize bende tabi dikkt edeceğim olduğu kadaryla.Görüşemezsek kocaman öpüyorım sizleri fırsat bulursam gelmeye gayret ederim.
En az benim adimlarimBen 8bin
Daha erken zipzipimEn az benim adimlarim
3948
Evet canim erken ama yagmur yagiyor evde de zor oluyor köydeykenDaha erken zipzipim
Aaaa yağmur mu var burda da olsa keşkeEvet canim erken ama yagmur yagiyor evde de zor oluyor köydeyken