Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Hadi yaYok disim basima bela oldu ondan
Dişinin ne derdi varmış senle guzumYok disim basima bela oldu ondan
Cok rahat verırsın ben bir hafta olmadan o kadar kılo verdım bıleÇok heycanlıyım çok hevesliyimmm bayrama çok az kaldı, bayrama kadar hedef en az 3.5 kilo vermek
Allahın emri peygamberin kavli ile mavi takıma istesem seni gelin mi (şayet kazanırsam bugun tabi)
Ayy inşaAllah 4.5 versem harika olurCok rahat verırsın ben bir hafta olmadan o kadar kılo verdım bıle
Olsun....hiç yoktan iyidir bozma moralini....
Curuk vs degil ama azicik kenardan kirdim oda dilim degiyor yara yapti torpuletecegim icinde benim bilmedigim birsey yoksa tabiDişinin ne derdi varmış senle guzum
Allah kolaylık versin inşaAllah kaptanm teşekkür ederimBu aralar cok yogunum ama yinede destek olmaya çalışırım canim
Kaptanım ben izinli olduğum için tartılmadım izin dönüşü tartılıp başlayacamS sulisim
Fitt_anne
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
Hallederiz
Kinoalihatun
Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
Mehfam
B Bmsh
Hedef65tir
YaparsinMinii
hllgkchl
Bar_na
@nnurc
@pikapi
teletubbies
S sulisim
Fitt_anne
aypare ackerman
Başlangıcin hayirli olsun canim
Bugun fotoğrafa gerek yok cuma gunu fotografli bildirim yaparsin
Aa oyle mi bu ay bol bol dogum gunu kutlaması yapacağız
Guzel eksi tebrik ederim canim
Kolay gelsin ablacim
Sarı Takım
Aynen ama evet sarı takım da spor var bende o da yok Ay çok fena saldım ya hiç diyet modunda değilim bide yeni komşum var hergün pasta poğaça bişeyler yapıyoruz yiyoruz.Sarı takım ama spor yapıyor.
Sagol canimAllah kolaylık versin inşaAllah kaptanm teşekkür ederim
Tamam canim etiket listesini guncellerimKaptanım ben izinli olduğum için tartılmadım izin dönüşü tartılıp başlayacam
S sulisim | Kırmızı Kaptan |
fesang | Kırmızı |
Tutku44 | Kırmızı |
hllgkchl | Kırmızı |
Hedef65tir | Kırmızı |
Bar_na | Kırmızı |
Cordelia | Kırmızı-Sarı |
Hallederiz | Kırmızı-Sarı |
Fitt_anne | Mavi Kaptan |
Hedef60kgolmak | Mavi |
@19Temmuzda69um | Mavi |
North River | Mavi |
Kinoalihatun | Mavi |
YaparsinMinii | Mavi |
_ASTRAL_ | Mavi Sarı |
Zipzip- | Mavi Sarı |
bluegreeneyes | Yeşil |
Kendinin en iyi hali ol | Yeşil |
Mehfam | Yeşil |
Pes etme | Yeşil |
B Bmsh | Yeşil |
She-Raa | Yeşil hamiş |
aypare ackerman | Yeşil |
teletubbies | Yeşil |
zeyneppk | Yeniden |
Begonya2 | Yeniden |
Lavinia_98 | Yeniden |
Afiyet olsun canimAynen ama evet sarı takım da spor var bende o da yok Ay çok fena saldım ya hiç diyet modunda değilim bide yeni komşum var hergün pasta poğaça bişeyler yapıyoruz yiyoruz.
Cumartesi ağlayan pasta yaptım (ayıptır söylemesi çook da güzel olmuştu ) bi saat sonraya bitmişti bile
TesekkurlerHarbiden aydın maşallah Günaydın canım
Bilgim dahilinde olmasa da sonuna kadar katılıyorum kaptanim dediklerineHerkese Mutlu bir hafta diliyorum.
Öncelikle çeşitli nedenlerle bildirimleri yapmıyor ya da geç yapıyorsunuz. Elif ve benim ne durumda olduğumuzu biliyor musunuz? Sizce bir günde biz neler yapıyoruz? Mesela pazartesi ve cuma saat 14 e kadar mutlaka forumda olmak için ne fedakarlıklar yapıyoruz?
Bir menü yazmak kilo bildirmek kaç dakika alıyor?
Bizim spor listeleri menü listeleri takım listeleri yapıp forumu okumamız kaç dakika alıyor?
Bunları teşekkür edin diye yazmıyorum.
Menü ve spor bildirimlerinizi zamanında yapın diye yazıyorum başka bir beklentim yok.
Ağlayarak, misafirimin yanında karnım aç yemek yiyememişken de burayla ilgileniyorum. Elif adına konuşmak istemiyorum.O benden fazlasını yapıyor bildiğiniz gibi.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Bu yazdıklarımdan dolayı takımı bırakacak belki bazıları. Kimseyi kırmayalım üzmeyelim diyoruz
Belki biz de kırılmak istemiyoruzdur kimbilir.....
Zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.
Zipzip- bilgisi dahilinde yazmadım. Tamamen benim duygu ve düşüncelerim.
S sulisim Kırmızı Kaptan fesang Kırmızı Tutku44 Kırmızı hllgkchl Kırmızı Hedef65tir Kırmızı Bar_na Kırmızı Cordelia Kırmızı-Sarı Hallederiz Kırmızı-Sarı
Fitt_anne Mavi Kaptan Hedef60kgolmak Mavi @19Temmuzda69um Mavi North River Mavi Kinoalihatun Mavi YaparsinMinii Mavi _ASTRAL_ Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı
bluegreeneyes Yeşil Kendinin en iyi hali ol Yeşil Mehfam Yeşil Pes etme Yeşil B Bmsh Yeşil She-Raa Yeşil hamiş aypare ackerman Yeşil teletubbies Yeşil
zeyneppk Yeniden Begonya2 Yeniden Lavinia_98 Yeniden