- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
Seni kastettim canımmmAaa canımm tamam hatrladm
Yengeç noluyor hemde yengeç burcuyum tevafuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni kastettim canımmmAaa canımm tamam hatrladm
Yengeç noluyor hemde yengeç burcuyum tevafuk
Inşallah kaptanımTebrik ederim cnm benim harkasın cumaya 1,5 olurkilo inşallah
Muhteşem bir menu afiyet olsun canım
İnsallahBu istikrarla devam edersen hedefe ulaşman o kadar da uzak görünmüyor
Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um
North River
Kinoalihatun
Canım mavişlerim tebrik ediyorum ıkı gunde herkes eksılmış chesli kekimde sabit artımıZ yok maşallah bize
Cok rahat 1 üstü yaparız kızlar haftasonunu atlatık daha düzenli,
0 kaçamaklı beslenıp adımlarımızı tamamlayalım hem galibiyetimizi alalım hemde daha da eksilmenin hafifliğini yaşayalim cuma günü inşallah
Başlangıcin hayirli olsun canim
Aa oyle mi bu ay bol bol dogum gunu kutlaması yapacağız
Guzel eksi tebrik ederim canim
Kolay gelsin ablacimBen kaçtım mutfaktayım yemek işi sonrada gelirim sonra görüşürüz
Sarı TakımEn çok yiyen takım hangisi beni ona yazın
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Sarı takım ama spor yapıyor.En çok yiyen takım hangisi beni ona yazın
Teşekkür ederim kaptanım bol eksili bildirimlerim olur inşaAllahBaşlangıcin hayirli olsun canim
Bugun fotoğrafa gerek yok cuma gunu
Teşekkür ederim canım HoşbuldumHoşgeldin arkadaşım
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım ilk defa gördüm seni
Harbiden aydın maşallah Günaydın canımEki Görüntüle 3089860
Gunaydinnnn
ay ay bugun yazacammm . coook ozur .. bugun dolap duzenleme günümm cocugun atilacak ,hatira kalacak, yok efendim tammalanacak etkinlik, yok efendim ders icin ayri aktivite ,yok efendim dini etkinlikleri,suluydu ,hamuruydu ,boyamasiydi cartiydi curtuydu bir suru katogoride ayrilacak esylari var .. atmak oldukca zor hemde kızim yanımmmdaaaa24-30 Haziran Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 40.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım S sulisim Kırmızı Kaptan 56.4 @fesang Kırmızı 60.1 ✖ Tutku44 Kırmızı 83.3 ✖ ✖ @hllgkchl Kırmızı 63.0 @karamelllim Kırmızı 79.2 ✖ ✖ @Bar_na Kırmızı 76.8 ✖ ✖ Cordelia Kırmızı-Sarı @DombiliKus Kırmızı-Sarı Mavi Takım Fitt_anne Mavi Kaptan 85.6 Hedef60kgolmak Mavi 71.2 ✖ @19Temmuzda69um Mavi 74.7 North River Mavi 81.45 Kinoalihatun Mavi 78.65 @UcurtmaAvcisii Mavi-Sarı 88.7 @_ASTRAL_ Mavi-Sarı Zipzip- Mavi-Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil Kaptan ✖ ✖ @bluegreeneyes Yeşil 72.1 ✖ @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 62.6 @Mehfam Yeşil 68.5 Pes etme Yeşil 84.6 @Bmsh Yeşil 62.0 @She-Raa Yeşil 86.5 @aypare ackerman Yeşil ✖ @Birevet Yeşil 65.3 ✖
Tamam canim ellerine saglikay ay bugun yazacammm . coook ozur .. bugun dolap duzenleme günümm cocugun atilacak ,hatira kalacak, yok efendim tammalanacak etkinlik, yok efendim ders icin ayri aktivite ,yok efendim dini etkinlikleri,suluydu ,hamuruydu ,boyamasiydi cartiydi curtuydu bir suru katogoride ayrilacak esylari var .. atmak oldukca zor hemde kızim yanımmmdaaaa
dun yazmistim bu mesaji atmamişimm buraya aman allahim
dun cok yoruldum gercekten
Guzel eksi tebrik ederim canimbugun -200le sizinleyim 83.1 im
Hoşbuldm canım teşekkür ederimHoşgeldin cnm başlangıçın hayırlı olsun
Tebrikler kizlar harikasınız ...
Yok disim basima bela oldu ondanYa aşkom sen benim için mavi takım içinmi bu kadar az yiyorsuniy ki sen iykii
Hadi hadi hepimiz insallahÇok heycanlıyım çok hevesliyimmm bayrama çok az kaldı, bayrama kadar hedef en az 3.5 kilo vermek