- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
HoşgeldinİnşaAllah inşaAllah
Hoşbuldm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinİnşaAllah inşaAllah
Hoşbuldm
Dün görmüştüm halbuki ama unutmuşum hemenGünaydınlar hafta sonundan çıkınca böyle oluyor zaten,kaptanlığım bitti benim Cordelia kaptan artık listede gördüm
Senin ufaklık kaç yaşında şiracım,bıraksalar bende uyurumda bazen gözümü açıyorum bazen zilin kafasına çakıyorum hemen.Ablacım iyiyim şükür çok erken kalkıyorum bel ağrısıyla ve benim oğlanın ağlamasıyla, bir daha da uyuyamıyorum . Burda güneş erken doğuyor, trafik gürültüsü de var, bir de eskisi gibi uyku hali kalmadı sanki bende . Bunlar dışında her şey yolunda.
Sen nasılsın ? Kızının yanındasın değil mi? Nasıl geçiyor vakit?
Olsun görünce bile hoşuma gitti yaniDün görmüştüm halbuki ama unutmuşum hemen
1 yaşına girecek 8 temmuzda yaaa hadi şimdiden iyi yolculuklar ablacım zaman çok keyifli geçsin senin içinSenin ufaklık kaç yaşında şiracım,bıraksalar bende uyurumda bazen gözümü açıyorum bazen zilin kafasına çakıyorum hemen.
Bende iyiyim sağol,yarın gidiyorum şiracım öğleden sonra yolculuk kısmetse,erken çıkarım servise binecem havaalanına gidecem çünkü.
Cicikuşum Urfa’ya gelmişsin, neden haber vermedinGünaydın kızlar. Çılgın bir koşturmaca ile haftasonunu bitirdim, hemen eksik bildirimler gelsin.
24 haziran cuma adım
Eki Görüntüle 3089882
Adım sayısı:18.036
25 haziran c.tesi adım sayısı
Eki Görüntüle 3089883
Toplam adım: 5.782
26 haziran pazar adım sayısı
Eki Görüntüle 3089884
Toplam adım:8.242 Cordelia S sulisim
Adımlar içime sinmeyince beklemeden geri döndüm kuzum. Bir dahakine inşallahCicikuşum Urfa’ya gelmişsin, neden haber vermedin
Günaydin kizlar dun ki menum ve ADIM
Zipzip- Cordelia @Ayyulduz Hedef60kgolmak
Haricten iki yesil cay, 1-2 kayısı ve oglen ev keki ile az sekerli dibek kahvesi.
Günaydın :) mesaj bildirimleri gelmiyor mu canım?Cuma 65.3
Bugğn 65.3
Beslenmemi düzeltemiyorum bir türlü
Acaba ben kilo bildirimi yapmak gibi talihsiz bir duruma girecek miyim?S sulisim
@Ayyulduz
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
@60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
Hallederiz
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
She-Raa
@_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
S sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
Tebrik ederim canımZipzip- neyse ben yine tez canlılıktan kilo bildirimi yapiyorum. O kadar da aciklama yaptim
Cuma 74.70
Pazartesi 74.10
-600
@Ayyulduz
Hedef60kgolmak
Hoşgeldin L O L :)Hoşbuldm canım
Birdahaki sefere burda mola ver olur mu canımAdımlar içime sinmeyince beklemeden geri döndüm kuzum. Bir dahakine inşallah
Sari takimda zorunluluk yok canimAcaba ben kilo bildirimi yapmak gibi talihsiz bir duruma girecek miyim?
Nereden anladın canımHoşgeldin L O L :)
Etiketim gelmedi mi :)
Maşallah ona çok minik daha torunla aynı günde doğmuşlar .1 yaşına girecek 8 temmuzda yaaa hadi şimdiden iyi yolculuklar ablacım zaman çok keyifli geçsin senin için
Gunaydin canim moralini bozma cumaya eksiye düşersinGünaydın
Şuan şok içerisindeyim. Çünkü +1 geldim
Bu kadar da fazla ne yedim anlamadım. Bütün motivasyon herşey gitti bende.
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia
Artin cok degil canim cumaya eksiye dusersinKilo bildirimi
Geçen Cuma 86,5
Bugün 86,9
Fark +400 gr
Yüzde % 0,46
Artı çıkmamın sebebi hem erken tartılmış olmak, hem de dün akşam yemeği ve akşamki tuzlu çekirdek olabilir . Gece boyu su içtim çünkü
Bir ara halsizlikten yürüyüşü bırakır gibi olmuştum . Ama 2 gündür güzel yürüyorum. 8-9 bin adım atıyorum . Riskli bir durum olmadığı sürece de yürümeye devam etmeyi düşünüyorum
Zipzip- Cordelia
Günaydın fesangimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Hayırlı yolculuklar şimdiden ablacimSenin ufaklık kaç yaşında şiracım,bıraksalar bende uyurumda bazen gözümü açıyorum bazen zilin kafasına çakıyorum hemen.
Bende iyiyim sağol,yarın gidiyorum şiracım öğleden sonra yolculuk kısmetse,erken çıkarım servise binecem havaalanına gidecem çünkü.