- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Tartilmadim ama kotum sıktı asdggkaç oldun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartilmadim ama kotum sıktı asdggkaç oldun canım?
Tamam kuşumKilo bildirme canim ama spora devam et
1400 kalori civarı oldu canım birazdan yazarımMaşallah diyelim ikimize de neler yedin bakalım bugün
Ekrana damlarsa görürüz mü sandınAA yok canım görmedim ( çok yiyordum yerken girip bakmadım ahahah utandım
Oyy teşekkür ederim canım
Kız en çok 56 olsun ne varZipzip- kuzum yarın tartilacak kadar kendime guvenmiyorum hazır hissedince kilo bildirim:))
Menülerini düzenli yazmaya çalış canım çok düzenli burada göremiyorum seni.Belki bana denk gelmiyorsundur.evet en azından bu cuma 89 dan kurtulsam çok moral olur bana.
tehlikeli bir durum olmuşTartilmadim ama kotum sıktı asdgg
Ödemdir o daha yerleşmemiştir yerleşmeden çabuk kov onlarıBen de aşırı koptum verdikleri aldım (
son haftalarda düzenli değilim ondandır. yoldan çıktım iyiceMenülerini düzenli yazmaya çalış canım çok düzenli burada göremiyorum seni.Belki bana denk gelmiyorsundur.
Hayat böyle bir şey bitanem. Bazen dağıtıyor bazen savuruyor. Kendini daha iyi hissetmen için dua ediyorum. Her şey yoluna girecek. Takılıp kalma yeter.Selam kızlar biraz dagildim hala dağınık moddayim ama buraya girmeyince herşeyi bol bol yedim tartilacak gücüm olursa sabah tartilacagim daha dikkat etmeliyim. İnşallah döndüm
Üzülme canım hepimizin kötü dönemleri oluyor her şeyi bıraktığımız . Bence önce psikolojini düzeltmeye çalış kendini mutlu edecek şeylere odaklan müzik dinle tek başını parkta yürü kendini iyi hissetmezsen hiç bşr şeyi yoluna koyamıyorsun bende çok yaşadım. Ve seni üzen mutsuz edenlerin yanında çok bulunmason haftalarda düzenli değilim ondandır. yoldan çıktım iyice
Teşekkür ederim kuzum :)Hayat böyle bir şey bitanem. Bazen dağıtıyor bazen savuruyor. Kendini daha iyi hissetmen için dua ediyorum. Her şey yoluna girecek. Takılıp kalma yeter.
İvitt gitsin hemenÖdemdir o daha yerleşmemiştir yerleşmeden çabuk kov onları
İyi geceler canım kafan rahat bir hafta içi geliyorIyi geceler kizlar
Nerde hareket orada bereket
Ay ay ay teşekkürlerrr
Uuuu
Ben de bin adım daha atayım evde balığım bitti
Zararın neresinden dönersen kardır.. Gene verırsın yarın bismillah diyip başla arkadaşımBen de aşırı koptum verdikleri aldım (