- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
hayatta giyinik tartılmam cıbıl olacak wc sonrası aç karnına olacak , hee sonra üstüm de 2 parça olsun da 100 gram fazla mı çıksınGiyinik değil dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatta giyinik tartılmam cıbıl olacak wc sonrası aç karnına olacak , hee sonra üstüm de 2 parça olsun da 100 gram fazla mı çıksınGiyinik değil dimi
MasallahZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham bu hafta hiç dikkat etmedim kahvaltı sonrası tartildim
Eki Görüntüle 2917732
Yani ay valla bende evde tur atarım 3tur sonrası tekrar tartıyahayatta giyinik tartılmam cıbıl olacak wc sonrası aç karnına olacak , hee sonra üstüm de 2 parça olsun da 100 gram fazla mı çıksın
tabi ki eksi çıkarmış hava atmış bize işteeeeKahvalti etmeden tartilsan eksi bile cikarmissin
Bence biz stresten kilo alıyoruz akşam 7 de pideli köfte gömdümMasallah
Bence biz stresten kilo alıyoruz akşam 7 de pideli köfte gömdüm
Ay abla çok tatlısın yok ya ben koruyorum merak etmeyin diye şeyttim
Ay yine ne oldu beBu kardes beni dellendircek
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤Geçen hafta 87.4
Bugun 86.35
Fark 1.05
Yüzde % 1.20
Oyyss süper tatlım maşallah tebrik ederimGeçen hafta 87.4
Bugun 86.35
Fark 1.05
Yüzde % 1.20
Eksin cok guzel canim tebriklerGeçen hafta 87.4
Bugun 86.35
Fark 1.05
Yüzde % 1.20
Sabit beklerken bu kadar eksi gelmesiEksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Ay yine ne oldu be
Artın cok degil ama menulerinde kötuyduEki Görüntüle 2917791 geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.4 +100 biliyorum bu hafta pek adapte olmadım menüm spor yok haftaya dikkat edeceğim Zipzip- E Elif_Eylul
Artin cok degil haftaya daha guzel olur canimEki Görüntüle 2917791 geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.4 +100 biliyorum bu hafta pek adapte olmadım menüm spor yok haftaya dikkat edeceğim Zipzip- E Elif_Eylul
164 cücük yani
Bana yaşım 68 diyorEki Görüntüle 2917726
Bu tartiyi sevmedim buda kucuk gostermeye başladı 20 yas nedir ya
Gecen haftaya gore yag oranim 28.4 e düşmüş
Yaşımda 26 dan 20 ye düşmüş
Hayırlı cumalar avlay
Maşallah canım birde kahvalti yapmasaydin kaç çıkacaktı acabaZipzip- E Elif_Eylul @MiraPham bu hafta hiç dikkat etmedim kahvaltı sonrası tartildim
Eki Görüntüle 2917732
Teşekkür ederim canımOyyss süper tatlım maşallah tebrik ederim
Teşekkür ederim, canımEksin cok guzel canim tebrikler
Bir wclik artı halledersin senEki Görüntüle 2917791 geçen hafta 65.3