- 21 Kasım 2013
- 22.889
- 71.675
Teşekkür ederim kaptancıım da daha misafir sayılırdımHadi hayirli olsun Fitt_anne kaptanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptancıım da daha misafir sayılırdımHadi hayirli olsun Fitt_anne kaptanim
Beni secerek hata yaptın ben de yüzde bi milyon kazanırım çünküVeeee mavi takım kaptanlığina Fitt_anne seni sectim
Teşekkür ederim cnm benimFitt_anne hayırlı olsun kaptanlıgınn
sen seytanın bacagını coktan kırdın ne misafiriTeşekkür ederim kaptancıım da daha misafir sayılırdım
Olsun.... kapışmak eglencelidir...akşam 8.30-9 gibi seçmeleri yapalım mi kaptanimBeni secerek hata yaptın ben de yüzde bi milyon kazanırım çünkü
Yapalım kaptanım inşallahOlsun.... kapışmak eglencelidir...akşam 8.30-9 gibi seçmeleri yapalım mi kaptanim
Cok şukur maşallah diyim kıçımı kaşıyımsen seytanın bacagını coktan kırdın ne misafiri
Afiyet olsun kaptanimKaptana yakışmayacak bir menuyle karşınızdayız.
Sabah ,9
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek ramazan pidesi
Peynir 8 zeytin salatalık yesillik
1muz
Ara 14
1 küçük.armut 1 kayısı 2 erik
1 muz
Leblebi 2 avuç olmuştur,
Bide balık kraker bolca
Akşam 16
Bir tabak patlıcan yemeği
2 lokma pide kabuğu
1 tabak etli spagetti
Su 2 litre yoktur
Spor 1 saat yürüyüş
Zipzip-
Denize gittik açılış yapmaya...onda da gelmeye rüzgar yağmur fırtına burnumuzdan geldi...yoruldugunuzla kaldık... şimdi de sel seli götürüyor burda temmuz oldu nerdeyse Antalya'ya bu mevsimde yağmur görmemiştim
Tamam canim yesile ekleyelimSabah tartıltm ama.foto atmayı unuttum.kaptanim ya. Yarın bildirim yapıp gelsem olur mu yeşil takıma girmek istiyorum
58,5 ciktim bu sabah
Ben mavi takım istiyorum kaptana gel masallahAkşam kaynımlar gelicek dogum gunu bugun, pasta kesıcez ve ben mavi takım kaptanı olarak pastanın yüzüne bile bakmıycam mavi takımımın yoldaşları çok şanslısınız böyle bir kaptanınız olduktan sonra sırtınız yere gelmez
Kastamonulumusun merak.ettim yulduz sivesinden ötürüHızlıca kalan işlerimi halledip geliyim 8.30
Bakmadım henüz canım doktora gidip ondan sonra bakacağım duruma göre. Bu ara genelde evdeyim okulum yeni bitti canım. Genelde evde yiyorumOh afiyet olsun
Takviye de baktın mı? İnternetten de alabilirsin canım
Hobilerin neler
Arkadaşlarınla yemeğe gider misin? Evde mi yaparsın ya da yemekhanede mi yiyorsun cnm
Babam TosyalıKastamonulumusun merak.ettim yulduz sivesinden ötürü
masallahhCok şukur maşallah diyim kıçımı kaşıyım
Koruma işini en iyi becerenlerdensinAfiyet olsun kaptanim
Tamam canim yesile ekleyelim
58,5 ciktim bu sabah
Oyy geçmiş olsun canımKaptana yakışmayacak bir menuyle karşınızdayız.
Sabah ,9
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek ramazan pidesi
Peynir 8 zeytin salatalık yesillik
1muz
Ara 14
1 küçük.armut 1 kayısı 2 erik
1 muz
Leblebi 2 avuç olmuştur,
Bide balık kraker bolca
Akşam 16
Bir tabak patlıcan yemeği
2 lokma pide kabuğu
1 tabak etli spagetti
Su 2 litre yoktur
Spor 1 saat yürüyüş
Zipzip-
Denize gittik açılış yapmaya...onda da gelmeye rüzgar yağmur fırtına burnumuzdan geldi...yoruldugunuzla kaldık... şimdi de sel seli götürüyor burda temmuz oldu nerdeyse Antalya'ya bu mevsimde yağmur görmemiştim
Ben de puding yedim sabah çikilat yemekten sonra da lokum kestirdim gözümeOoo bu saate kadar iyi tutmuşsun kendini bebeğim
Canım bu yazıyı bir okusanaZamanını tam hatırlamıyorum baya oldu reglim gecikiyordu doktora gittim bi endokrinoloji ye git biraz tembellik var demişti endokrinoloji doktoruna gittim hiç bir sorun yok dedi sonradan başka doktorlara gittim bir şey yok dediler sonra dogum kontrol ilacına başladım tabi bir daha regl döngümü görme şansım olmadı şimdi de korkuyorum ilacı bıraktım regl olamazsam diye korku sardı
Alın verin ekonomiye can verinHeryil ayni sey yasiyorum veriyorum gururla geri aliyorum geri veriyorum geri aliyorum vucud aksisini kabul etmiyo,
Afiyet olsun süper cuma menüsüSabah
2 kayısı
Kahvaltı
1 yumurtada 1 yk keten tohumu 2 dilim salam ve kapya biberli omlet
1 dilim peynir
Salatalık
Domates
Ara
Bitter çikolata labne peyniri ve hindistan cevizinden yaptığım minik topcuklardan 3 tane
3 kaju
2 kayısı
Akşam
Biftek
Azıcık salata
1 yk patates püresi
1 buçuk yk pilav
Maden suyu
Zipzip- Cordelia