- 30 Kasım 2014
- 28.402
- 125.040
Evet yaptım tatlımCanım yaptın mı granola bar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptım tatlımCanım yaptın mı granola bar
ah kaptanım bende 23.55 te bitirdim kostur kostur.Offff kaptan olduğum için 8000 adımı bitirmek lazım diye bas bas soylendim...benim Ki şimdi bitti dışarı çıkmadim evdede telefon yanımda olmuyor...mecbur evde yürüdüm ayaklarım koptu koptu...yatmadan menümü yazayım sabahta geçmişe bakayım artık
Sabah 6 bir muz 2 büyük bardak su
Kahvaltı 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
Salatalık yesillik peynir bir çay kaşığı ballı kaymak 1 çay kaşığı kaymak üstü bir tane çilek reçeli
Öğle 14
Bir tabak mantar sote 3 dilim karnıbahar böreği karpuz
Akşam 19.
3 kaşık biber kızartması 2 parça ekmek kabuğu ile 1 kaşık mantar sote 1 kase yoğurtlu kesme makarna kare kare kesilmiş yogurtu bol tanesi azdı
Su 2 litre
Ankara'da son aylar birazcık tur yapayım dedim küçücük bir şehre gidiyorum da21 bin adım cok iyi hangi sehri turladın
ya tayin falan vardi sanki demiAnkara'da son aylar birazcık tur yapayım dedim küçücük bir şehre gidiyorum da
yok canım evleniyorum da o yüzdenya tayin falan vardi sanki demi
Ben tatildeyim kuzum, bişeye başlayamamDUYURU...
18 HAZİRAN-23 HAZİRAN ARASI İPLİ/İPSİZ ATLAMA CHALLENGESİ BAŞLIYORUZ...
İSTER İP ATLAYİN İSTER İPSİZ ATLAYİN...
SAYISININ @MİGİM İ ETİKET YAPIN... TAKİBE ALACAGİM...
HEM EĞLENCELİ OLACAK HEM TER DÖKECEGİZ HEMDE KİLOLARİMİZİ VERECEGİZ...
VAR Mİ KATILMAK İSTEYEN...
[IMG alt="nnurc"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/810/810710.jpg?1605503918[/IMG] nnurc
[IMG alt="Lavinia_98"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1041/1041420.jpg?1630908617[/IMG] Lavinia_98
Cordelia
@Elhan
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
pastelfit
Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@L u c i a
@sandriyon
@She-Raa
@_ASTRAL_
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Anka
@Tempus
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@Emnis
@ummhnisa
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
hllgkchl
@Bar_na
@amylee0
@pikapi
@Birevet
@kardelelen321
Zipzip-
@Migim
Bugün başlayalım mı
ay masallah ne guzel Allah herseyi gonlune gore versinyok canım evleniyorum da o yüzden
aminnnnn hepimizinay masallah ne guzel Allah herseyi gonlune gore versin
uykusuzzzzz sen nasilsinnnnNasılsınız kızlar
Ya kuzum sınav görevi ve bir gün oncenin yorgunluğu mahvetti . Midem bulandı sürekli kuru yemem lazımdı bugün duzeltirimOoooo efsane menü Afiyet olsun
Gel gel kuzum sen bu ay yurumsurun dimi ay ay hedef koyalaim :)
Oyy kuzum hayırdır yapabilecegimiz bir şey var mi ?Ahh kaptanım kaç yıldır buradasın kolay değil. İnsan özel hayat vs derken dağılıyor. Ben iki haftadir her gün ağlıyorum kendimi kaybetmiş durumdayım. İnşallah geçer her şey.
Destek aldınız mı kuzumBosver benim durum kronik artık.
Canım evde yürürken spor ayakkabı giy direkt yürüme zarar görmesin ayakların ,dizlerinOffff kaptan olduğum için 8000 adımı bitirmek lazım diye bas bas soylendim...benim Ki şimdi bitti dışarı çıkmadim evdede telefon yanımda olmuyor...mecbur evde yürüdüm ayaklarım koptu koptu...yatmadan menümü yazayım sabahta geçmişe bakayım artık
Sabah 6 bir muz 2 büyük bardak su
Kahvaltı 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
Salatalık yesillik peynir bir çay kaşığı ballı kaymak 1 çay kaşığı kaymak üstü bir tane çilek reçeli
Öğle 14
Bir tabak mantar sote 3 dilim karnıbahar böreği karpuz
Akşam 19.
3 kaşık biber kızartması 2 parça ekmek kabuğu ile 1 kaşık mantar sote 1 kase yoğurtlu kesme makarna kare kare kesilmiş yogurtu bol tanesi azdı
Su 2 litre
Tarif verir misin kuzumyulaf tost o. onu da yapıyorum. evet güzel oluyor. bu börekçikler de çok enfes oldu bugün. uzun zamandır yapmıyordum. hatta yarın da yapayım diyorum