- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
İlk defa biri elendi ve üzülmedim.Aynı anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa biri elendi ve üzülmedim.Aynı anda
CordişimCanım eşim ile ilgili şeyler.
Ben de yaaa hiç sevmiyorum onuİlk defa biri elendi ve üzülmedim.
kürek çekme sevincine, bir de akil okuma huyuna gıcığım. Seda gittiğinde bile üzüldüm. Atakan a da üzüldüm. ogeday ogeday bay bay hiç üzülmedimBen de yaaa hiç sevmiyorum onu
Yağmur'dan sonra sevindiğim ikinci eleme hehehekürek çekme sevincine, bir de akil okuma huyuna gıcığım. Seda gittiğinde bile üzüldüm. Atakan a da üzüldüm. ogeday ogeday bay bay hiç üzülmedim
Onun dili sürçtü.Acun da diyor ki yok dürüst yok sporcu ahlaklı vs.. aynı kişiden mi bahsediyoruz???
Yağmurda da üzülmedimYağmur'dan sonra sevindiğim ikinci eleme hehehe
Konusu ne canımKore dizisine başladım Misty, entrika sevenlere tavsiye ederim canlarım.
Bir bölüm izleyip yatacağım herkese iyi geceler
Harikasın kaptanım. Kırmızı domatesleri salça yapacayık.Offff kaptan olduğum için 8000 adımı bitirmek lazım diye bas bas soylendim...benim Ki şimdi bitti dışarı çıkmadim evdede telefon yanımda olmuyor...mecbur evde yürüdüm ayaklarım koptu koptu...yatmadan menümü yazayım sabahta geçmişe bakayım artık
Sabah 6 bir muz 2 büyük bardak su
Kahvaltı 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
Salatalık yesillik peynir bir çay kaşığı ballı kaymak 1 çay kaşığı kaymak üstü bir tane çilek reçeli
Öğle 14
Bir tabak mantar sote 3 dilim karnıbahar böreği karpuz
Akşam 19.
3 kaşık biber kızartması 2 parça ekmek kabuğu ile 1 kaşık mantar sote 1 kase yoğurtlu kesme makarna kare kare kesilmiş yogurtu bol tanesi azdı
Su 2 litre
Ünlü bir haber spikerinin eski sevgilisi yüzünden başına gelenler. Zenginlik ve entrika tam aradığım şeyKonusu ne canım
İyi uykularBu sefer gerçekten yatıyorum herkese mucukmucuk
Yaaaaaao benimdi benim
Yarın benden sana izin işe gelme20.000 adim attim halim yok
tamamdir kaptanim hersey guzel olacak inşaGünaydın.....günaydın.....
Mavi takım hazir miyiz? yeni bı haftaya...
Hafta sonunu çok dikkatli geçirmeliyiz...adımları eksiksiz 8000 istiyorum ..bu kadar yaptım yoruldum devam edemedim yok ..minimum 8000 adımı herkes yapacak inşaallah
Mutlaka yeşil çay form çayı yada maydanoz suyu ödem attıran ne varsa hangisini severseniz...özellikle pazar ve perşembe günü bunları içiyoruz....
Menülerde ekmek hamur isi ve tatlı kacamaklarina dikkat ediyoruz... sizi seviyor ve coook güveniyorum ..cuma günü kazanan biz olacağız inşaallah
@DombiliKus
hllgkchl
Tutku44