Bebek Beslenmesi lekelerle başım dertte......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
sevgili deneyimli anneler, ek gıdaya geçtiğimizden beri kıyafetlerimiz battı.. ah şu elma lekesi yok mu??????? ünlü leke çıkarıcısın kullanmama rağmen lekeler banamısın demiyor... temiz, lekesiz kıyafetimiz hiç kalmadı.. siz nasıl başa çıkıyorsunuz lekelerle?

Lekeleri görmezden gelerek :) ben leke çıkarıcı kullanmıyorum. 2 yaşına kadar omo baby bile kullanmak yasak. Malum sabun tozu da çıkarmıyor. Önümde iki seçenek vardı. Lekeleri ya görüp sinirlerimi zıplatacağım ya da lekeyi adam yerine koymayıp, görmezden gelip rahatıma bakacaktım. Ben ikincisini seçtim :)))

beyaz yıkama programında yıka bide leke çıkarıcıyı kullanma bence
bide eğer leke çıkmadan ütülersen bi daha hiç çıkmaz
kollu ve uzun önlükler var onlardan al istersen

Leke çıkarıcı bende kullanmıyorum sende kullanma bence ben tek kullanımlık önlüklerle idare etmeye çalışıyorum bizdede lekeler var ama ne yapayım

ya her an önlük takamıyoruzki.ya ilaç dökülür ya yemek,meyve.ne yapsamda çıkmıyor.nasıl olsa evde giydiğimiz günlük kıyafetler.ilk başlarda kızıyordum.ama artık takmıyorum.

ya her an önlük takamıyoruzki.ya ilaç dökülür ya yemek,meyve.ne yapsamda çıkmıyor.nasıl olsa evde giydiğimiz günlük kıyafetler.ilk başlarda kızıyordum.ama artık takmıyorum.

Siz her an önlük takamamaktan dertlisiniz, bense oğlumun uzun kollu bütünden olan önlükleri bile yardım almadan, saniyesine çıkarmasından muzdaribim ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…