- 4 Temmuz 2019
- 609
- 539
-
- Konu Sahibi senvarsindiye
eğer burda yazmak yasaksa özelden isim verir misinizHiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum
Hiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum
[/QUOTE
İsmi nedir
Bende özelden isim alabilir miyimHiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum
İsim lütfenHiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum
Banada kremin ismini özelden yazabilir misiniz rica etsemHiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum
İsmi ne acabaHiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum
Teşekkür ediyorumDerma roller kullanacaksınız lekeler için C vitamini serumu kullanırsanız daha iyi olur. Gündüzleri de güneş kremini ihmal etmeyin.
Fiyatı ne peki ?Tek tek yazacak vaktim yok maalesef isim vermek yasak mı bilmiyorum ki o kadar cildiyeye para vermiştim çenemdeki sivilce izleri için 9 günde açtı ki zaten bayan eczacı kendisine hamilelik döneminde yapmış yüzü tertemiz3 kutu kullanmam lazımmış sadace bakalım ne olacak oguzasimguncesi instgramdan hesabı inş biplenmem
Tavsiyem bu islemi evde tek basiniza yapmamaniz.benim doktorumun esinin yuzunde akne izleri var.kadin en son teknoloji ne varsa yaptirdi diyebilirim.scarlett yaptirdiginda en son harika olmustu yuzu.aradan biraz zaman gecti ve su an cukurlar eskisinden belirgin.bunun caresi yok diyor.izler tedavi edilebilir ama cukurlarin cozumu olmuyor yanlis bi sey yaparsaniz daha beter olabilir.ki o kadinin gecmediyse her seyi denedi,bence yapmayin.Merhaba hanımlar yüzdeki sivilce çukurları, izleri için dermaroller alacağım. Dermarollerla birlikte serum da kullanmak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim internette bir çok farklı yorum var. Onerebileceginiz leke giderici Krem serum var mı?
Yaa ismi ne acabaHiç uğraşma onla, bende bir sayfada bir eczacı önerisi gördüm neyse girdim baktım aldım şu an krem de 9. Günümdeyim cildim daha şimdiden güzel oldu sadece 3 kutu kullanılacak bakalım merak ediyorum