Evet çok yoğun değil, bir iki akıntı şeklinde.Yerleşme kanamadı yoğun olmuyor dıye biliyorum lekelenme seklınde oluyor
O zaman yerleşme kanaması olabilir kaç gundur varEvet çok yoğun değil, bir iki akıntı şeklinde.
Bugün 3.gün. Diğer 2 güne göre çok çok az. Affedersiniz tuvalete çıktığımda gördüm sadece.O zaman yerleşme kanaması olabilir kaç gundur var
Teşekkürler cevabınız içinEger korunduysanız ve korunmayı bıraktıysanız böyle olabliyor
Evet bende de aynı şey oldu o yüzden merak ettim. Zaten bir yıldır hiç korunmuyorduk. Ancak düşündüğümüzden beri yani bu bir ay içinde bu durum oldu birlikteliklerden sonra. Benim şu an kesildi. 3 gün az az geldi bitti. Bakalım adet günümü bekliyorum artık olacak mıyım. Daha önce hiç lekelenmem olmamıştı. Sadece adet akıntılarım olur.Kızlar merhaba, bugün bende de kahverengi lekenlenme oldu neden olmuş olabilir acaba? Hamilelik düşündüğümüzden beri ilk kez böyle birşey yaşıyorum.
Evet benim de hiç olmamıştı şaşırdım görünce az az geldi leke şeklinde. İnşallah hayırlı bir haber için olmuştur ama çok da heveslenmeden bekleyeceğim bakalım nasip kısmetEvet bende de aynı şey oldu o yüzden merak ettim. Zaten bir yıldır hiç korunmuyorduk. Ancak düşündüğümüzden beri yani bu bir ay içinde bu durum oldu birlikteliklerden sonra. Benim şu an kesildi. 3 gün az az geldi bitti. Bakalım adet günümü bekliyorum artık olacak mıyım. Daha önce hiç lekelenmem olmamıştı. Sadece adet akıntılarım olur.
İlk kez böyle bekliyorum heyecanlıyım çok da umut etmemeye çalışıyorum ama insanın elinde olmuyorYukarıda yazmışsınız 10 gün varmış benim de bir hafta var bakalım inşallah güzel haberler alırız olmazsa da hayırlısı olsun elbet birgün nasip edecek inşallah Rabbim bizlere de
Evet inşallahİlk kez böyle bekliyorum heyecanlıyım çok da umut etmemeye çalışıyorum ama insanın elinde olmuyorinşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız
Kızlar merhaba, bugün bende de kahverengi lekenlenme oldu neden olmuş olabilir acaba? Hamilelik düşündüğümüzden beri ilk kez böyle birşey yaşıyorum.
Yumurtlama günlerinizi biliyor musunuz ? Lekelenmeler yumurtlama döneminde de bir kaç gün görülebiliyorEvet çok yoğun değil, bir iki akıntı şeklinde.
Ay merak ettim. Sonucu bizimle de paylaşın lütfenİlk kez böyle bekliyorum heyecanlıyım çok da umut etmemeye çalışıyorum ama insanın elinde olmuyorinşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız
Evet doğru söylüyorsunuz. Buradan birçok kişinin yorumuna baktım, yumurtlama gününde de lekelenme olabileceğini söylemişler. Tahmini olarak biliyorum dediğim gibi her ay düzenli olamıyorum 30’u geçik günlerde olduğum için ama takvime göre 10 Hazirandı. Biz de 9-11-13 günlerini değerlendirebildik. Bakalım eğer yumurtlama günüyse umarım olmuştur. Adet günümü bekliyorum artıkYumurtlama günlerinizi biliyor musunuz ? Lekelenmeler yumurtlama döneminde de bir kaç gün görülebiliyor
Paylaşırım tabii. Hayırlısı bakalımAy merak ettim. Sonucu bizimle de paylaşın lütfen
Ben ergenlikten bu yana yumurtlama kanaması görürüm. Şuan yaşım 30. Yumurtlama kanaması olanlarda Sümüksü gelen akıntı kahverengi gelir. Bazen sümüksüz şekilde de geçiyor. Doktora gitmiştim yumurtlama kanaması demişti. Ovülasyon testi alın kanamalarınızın olduğu günü yapın o zaman emin olursunuz yumurtlama kanaması mı değil miEvet doğru söylüyorsunuz. Buradan birçok kişinin yorumuna baktım, yumurtlama gününde de lekelenme olabileceğini söylemişler. Tahmini olarak biliyorum dediğim gibi her ay düzenli olamıyorum 30’u geçik günlerde olduğum için ama takvime göre 10 Hazirandı. Biz de 9-11-13 günlerini değerlendirebildik. Bakalım eğer yumurtlama günüyse umarım olmuştur. Adet günümü bekliyorum artık
Normalde hiç kahverengi akıntım olmazdı o yüzden şaşırdım ben de. Teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için eğer olumsuz sonuç alırsam o şekilde takip edeceğim artıkBen ergenlikten bu yana yumurtlama kanaması görürüm. Şuan yaşım 30. Yumurtlama kanaması olanlarda Sümüksü gelen akıntı kahverengi gelir. Bazen sümüksüz şekilde de geçiyor. Doktora gitmiştim yumurtlama kanaması demişti. Ovülasyon testi alın kanamalarınızın olduğu günü yapın o zaman emin olursunuz yumurtlama kanaması mı değil mi
Siz gebelik testi yaptınız mı acaba?İnşallah vardırNormalde hiç kahverengi akıntım olmazdı o yüzden şaşırdım ben de. Teşekkür ederim açıklayıcı mesajınız için eğer olumsuz sonuç alırsam o şekilde takip edeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?