Lekeler, Çiller leke kremleri ile değil benim söylediklerimi yapın lekelerdeki azalmaya şahit olun :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gladiolas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
104
2
ben hikayemi anlatayım ilk önce eminim hepinizde benzerdir bu hikaye ama bir sene boyunca araştırmalarım sonucu leke tedavisi konusunda uzman oldum bende sivilce lekeleri çiller ve güneş lekeleri dahil yüzümde olmayan şey yoktu hatta özgüven eksikliği başladı bende cünkü gündüzleri dışarı cıkamaz oldum ve aksamları da yüzüme fondoten pudra ne var ne yok sürmeden cıkamıyordum insanlarla tokalaştığımda yanağımdan öpücekler diye hep kendimi geri planda tutuyodum cünkü bir katman vardı suratımda bu lekeler yüzünden doğal olarak bu kadar makyajda sivilcelere neden oluyordu tekrardan bende ve ben yine patlatıyordum ve kanatıyordum ve tekrar yeni lekeye hoşgeldin demem gerekiyordu baktım bu böyle olmayacak sizin gibi paralar harcadım leke kremleri yağlar aktarlar derken bu da olmadı sonra dedimki zaten cilt gitmiş deneye deneye bul berbat olmuş olacağı kadar denemekten ne cıkar dedim ve sonucu mu su anda fondoten kullanmıyorum lekelerimin yüzde 80 i yok oldu hala devam ve yüzümdeki renk açılması da cabası DDD reklam falan değil size yaptıklarımı anlatıcam sizde yaptığınızda bana hak vericeksiniz inşallah kızlar hepimizin cildi fıstık gibi olur DD

şimdi gelelim neler yapıcağımıza
1. ilk önce içden tedavi şart bu yüzden vitamin ve mineral desteğinizi sakın ihmal etmeyin neler mi sigara içenler ki bende içiyordum ester c (solgar markanın kullandım ben )bu vitamin sigara içenlerin kesinlikle kullanması gereken bir vitamin cünkü sigaranın zararlarını azaltıyo ve cilt hücrelerini yeniliyo sigara içmeyenlerde kullanıcak zaten ikinci vitaminimiz biotin ben sac dökülmesi ve demir eksikliği yüzünden 5000mcg olanını kullanıyorum ama bu tü sorunu olmayanlar 1000 mcg kullansınlar yine solgar marka tercih etmiştim ben baska markalarda var pahalı gelirse bir arastırın

2. cilt temizliği kızlar sabunla değil cünkü sabun asırı kurutuyor ve cildinizin yapısını bozuyor ben leke giderici bir yüz temizleme sıvı seklinde olanı kulllanıyorum isteyenlere ne kullandığımı yazarım ikinci olarak ucuz bir nemlendirici krem ben içine evigen ampul kırıyorum bir tane o nemlendiricimi de size isterseniz yazarım bir de beypazarı maden suyunu buzluğa kalıp içine koyuyorum yüzümü temizledikten sonra yüzümde gezdiriyorum

3.peeling yapıyorum yine ucuz bir markanın hafta da 2 kere yeterli oluyor peeling
4. ve en önemlisi patates bir tane patatesi rendeliyorum ve rendelemiş olduğum patatesin suyunı sıkıp suyu ile yüzümü yıkıyorum sonra posasını suratıma koyuyorum inanılmaz bir şey kesinlikle deneyin hafta da 2 kere
5.yoğurt bal ve limon maskesi yapıyorum ben bu maskeyi bir ay yaptım sonuc muhteşem

peki bu kadar sey ben denedim yaramadı diyenlere sesleniyorum ester c ve biotin yada vitamin minarel desterkli bunları yapmadıysanız hiç bir işe yaramaz

ben bu yaptıklarımın sonucunu 3 ya da aldım insallah size de yarar

pardon en önemlisini unutmuşum yarı sulandırılmıs aktardan alınması gereken gercek elma sirkesi ile de sabah aksam cildimi tonik niyetine siliyorum bu arada sormak istediklerinizi de yanıtlıcam kızlar hayddiiii porselen gibi bir cilt için

gladıolas benim yüzümde ufacık içi dolun siyah noktalar var sigara günde 1-2 tane içiyorum bazı gümler içmiyorum sıkıyorum içini ama her seferinde yine çıkıyo ne yapabilirim?

canım bu bilgileri paylaştığın için çok sağol en kısa sürede bende yapacam inş. benim bunların üzerine soru olarak ekleyeceğim bir şey var göz altı morluğu... bununla ilgili bir fikrin varmı daha önceden yoktu bu sorunum ama şimdi var ne yapmalıyım bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi..

gladıolas benim yüzümde ufacık içi dolun siyah noktalar var sigara günde 1-2 tane içiyorum bazı gümler içmiyorum sıkıyorum içini ama her seferinde yine çıkıyo ne yapabilirim?

canım bende de coktu onlar elinle sıkmayacaksın maalesef geri geliyo en güzeli bir aleti var onun bu tekin acar gibi yerlerde satılıyor siyah nokta sıkmak için dersen verirler ben onu aldım onunla temizle ama temizledikten sonra tekrar oluşmaması için bu maden sulu buz kalıbı gezdir hemen arkasından ordaki gözenekleri kapatmana yardımcı oluyor ve mümkünse en az iki saat üzerine krem sürme doldurma içlerini tekrar ben böyle yok ettim hatta burnunun üstü parlar ya insanların bayılırdım aynen benimde su an öyle bu işlemi hafta da 2 kere den fazla yapma yanlız canım benim insallah yarar senin işine de

tabikiii en çabuk sonuc aldığım ve sevinçten havalara uctuğum tek sorunum doğal olarak sigara içtiğim ve gec yattığım için göz altım mor ve şişti bu ester c solgarın kesinlikle kullanmanı tavsiye ediyorum ve eczanelerde satılan avene ürünü nü göz altı için olan küçük bir şey shooting eye contur krem diye geciyo onu kullanmanı tavsiye ederim göz kırışıklığın varsa da işe yarıyo bir de patates i kes koy gözlerinee ben bu yaptığım patates rendelerini koyuyordum

canım ben sigara kullanmıyorum ama geç yattığımdan dolayı galiba böyle oldu son 1 senedir daha da belirginleşti bu ester c solgarın vitamini doktor tavsiyesiyle gerekmiyormu yani ben direk gidip eczaneden alabilirmiyim bir zararı olurmu bana .. bir de bu gözaltı kremini uzun süre mi kullanmalıyım yani morlukları kesin geçiriyor mu yoksa bu kremi kullandıkçamı morluklar görünmüyor kremi bırakırsam tekrar oluşur mu??

tubacığım ester c vitamini c vitamininin 10 katı fazlası bir c vitamin hapı doktor tavsiyesine gerek yok eczanelerde satılıyor zaten eczane de sana bu konuda yardımcı olurlar ben 1 ay da sonuc aldım göz kreminden ama sen sigara da içmiyor muşsun büyük ihtimal gec yatmandan kaynaklanıyor patates bu cözümüne iyi gelicek senin bir de eczane de solgar ürünlerini satanlar senin hangi vitamin kullanman gerektiğini bilirler bu c vitamini sana zarar vermez aksine grip olmanı bile engeller bir de hücre yenilenmesini hılzandırdığı için ben tavsiye ediyorum eğer tereddütün varsa eczanedekilere sorabilirsin onlar sana daha iyi bilgi verir

tubacığım ester c vitamini c vitamininin 10 katı fazlası bir c vitamin hapı doktor tavsiyesine gerek yok eczanelerde satılıyor zaten eczane de sana bu konuda yardımcı olurlar ben 1 ay da sonuc aldım göz kreminden ama sen sigara da içmiyor muşsun büyük ihtimal gec yatmandan kaynaklanıyor patates bu cözümüne iyi gelicek senin bir de eczane de solgar ürünlerini satanlar senin hangi vitamin kullanman gerektiğini bilirler bu c vitamini sana zarar vermez aksine grip olmanı bile engeller bir de hücre yenilenmesini hılzandırdığı için ben tavsiye ediyorum eğer tereddütün varsa eczanedekilere sorabilirsin onlar sana daha iyi bilgi verir

tamam canım çok sağol

Kırmızı sivilce lekelerine de çare olur mu ki? Bu arada bende çinko hapı kullanıyorum sivilce vb şeyler için

Canım önerilerin için teşekkür ederim :)
Bende hemen hemen senin gibi cilt bakımı yapıyorum sabun kullanmam söylediğin benzer maskeleri yapıyorum vs :)
Vitamin ben de kullanıcaktım araştırma yapmıştım yorgunluk hissediyorum diye. Solgarda karar kıldım vm75 var onu almayı düşünüyorum takviye için. Dediklerin yerine kullansam ? :) Belki fikrin vardır diye sorym dedim =)

canım biotin tüyleri arttoroyprmus sende nasıl bı etkı ettı ayrıca biotin sadece saç ıcın mı etkı edıyo ,bı de ester c yi gunde kaç kere alıyosun bılgılendırrısen sevınırım

kaç yaşındasın yani yaş farkediyor mu o vitanmin hapları

canım ben her vitamini kullanmıyorum biotini kullanma sebebim suda eriyen bir vitamin fazla olduğu zaman zarar vermiyo ve fazlası nı vücut atıyo en iyi saçlarda etki yapan tek vitamin diyebilirim birde ester c vitaminini sigara içtiğim için sigaranın zararlı etkilerinden kurtarması sonucu alıyorum ve hücre yenilemesine inanılmaz takviye sağlıyo bu yüzden cildimdeki lekeler de de inanılmaz iyileşme yaptı biotinde cilde cok iyi geliyor eczanede satıcıya sorarsan seni cok daha iyi bilgilendirecektir ben biotini günde öğleden sonra yemekten hemen sonra alıyorum ve değişimli kullanıyorum ester c bitiriyorum sonra biotine başlıyorum ara vererek kullan vücudu alıştırma

canım biotin tüyleri arttoroyprmus sende nasıl bı etkı ettı ayrıca biotin sadece saç ıcın mı etkı edıyo ,bı de ester c yi gunde kaç kere alıyosun bılgılendırrısen sevınırım

vücuttaki tüyleri arttırmıyor sadece güçlendiriyo ama kaşlarını çoğaltıyor ve şaçlarını ayrıca biotin saç için etki ediyor evet ama kaşlarıma da yaramasına seviniyorum içleri seyrekse kaşlarını dolduruyo cok iyi geliyo vücuttaki tüyleri de öyle coğalttığı söylenemez ama güçlendirdiğine bir şey diyemem ama sacımı kurtarmak ve cildimi düzeltmek için vücudumdaki kılları pek önemsemiyorum sonucta alındıkca bitiyoo yeterki eski hallerine gelsin cildimde saçlarımdaki saçlarda inanılmaz etkili ester c dende vazgecemediklerim arasında günde bir kere alıyorum yeterli oluyor

kaç yaşındasın yani yaş farkediyor mu o vitanmin hapları

yaş farketmiyor canım eğer vitamin eksikliğin varsa kullanman gerekiyo ben 32 yaşındayım keşke 25 yaşında başlasaydım o zamanlar bu kadar bilgim yoktu ve bilmiyordum saçlarımın 4 te 3 ünü kaybetmeye başlayınca ve 30 yaşından sonra metobolizman azaldığında farkettim brde cildimde eskiden yara olsa gecerdi tabiki sigaranında etkileri gecmemeye başlayınca 30 bin bakımına girdim DD şimdi görenler 32 sanmıyor cünkü inanılmaz etkilerini gördüm resmen gençlesiyosun cünkü vitamin ve minareller inanılmaz etkili insanlar için bu arada maden suyu içmeyi unutmayın soda değil minarelli maden suyu ben hem içiyorum vitaminlere destek hemde cildim için kullanıyorum tonik niyetine buz kalıplarında ilk bir hafta da etkisini gösteriyoo umarım yardımcı olmuşumdur canım

bende yaklasık 3 sene once ılac kullandım ve sonrasında cıldım berbat oldu.tekrar sıvılcelerım cıktı ve ız bıraktı.cok sey kullandım bende pudrasız dısarı cıkmam ımkansızdı.eczacı arkadasım ılac yaptı bana 2 kutu gecelrı surdum bıkmadan ve su anda cok az ızlerım var bellı bıle olmuyor.sonbahara dogru tekrar yaptırcam gerı kalan ıcın.maya maskesı yapıyorum arada cıldım sıkılassın dıye sodayı dondurcam bakalım fayda edecekmı banada.

bu ilacı nerde yaptırdın bizde faydalanalım tatlım
bide maya maskesi nasıl bişiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…