bende yaklasık 3 sene once ılac kullandım ve sonrasında cıldım berbat oldu.tekrar sıvılcelerım cıktı ve ız bıraktı.cok sey kullandım bende pudrasız dısarı cıkmam ımkansızdı.eczacı arkadasım ılac yaptı bana 2 kutu gecelrı surdum bıkmadan ve su anda cok az ızlerım var bellı bıle olmuyor.sonbahara dogru tekrar yaptırcam gerı kalan ıcın.maya maskesı yapıyorum arada cıldım sıkılassın dıye sodayı dondurcam bakalım fayda edecekmı banada.
canım ben her vitamini kullanmıyorum biotini kullanma sebebim suda eriyen bir vitamin fazla olduğu zaman zarar vermiyo ve fazlası nı vücut atıyo en iyi saçlarda etki yapan tek vitamin diyebilirim birde ester c vitaminini sigara içtiğim için sigaranın zararlı etkilerinden kurtarması sonucu alıyorum ve hücre yenilemesine inanılmaz takviye sağlıyo bu yüzden cildimdeki lekeler de de inanılmaz iyileşme yaptı biotinde cilde cok iyi geliyor eczanede satıcıya sorarsan seni cok daha iyi bilgilendirecektir ben biotini günde öğleden sonra yemekten hemen sonra alıyorum ve değişimli kullanıyorum ester c bitiriyorum sonra biotine başlıyorum ara vererek kullan vücudu alıştırma
canım son bı soru daha ben bugun sıparıs verdım ester c yı ama kac mcg lık karar veremedım sen 500 mü 1000 mi kullanıyosun biotin i yazmısssın onu yazmamısssın
peeling de yaptım demişin ne peelingi ve nasıl yaptın bn de sivilce lekeleri var:2: ve yanaklarım kırmızı sanki allık sürmüş gibi
vitamin takviyesi kullanmaya karar verdim bununla beraber kesinlikle yaş maya ve süt karışımı çok iyi geliyor
canım bu yaş maya ve süt karışımı nedir bende bunu bilmiyorum tarifini verirsen cok sevinirim
peeling evet diadermine diye migrosda gördüğüm bir markanın peelingini aldım en uygun fiyatlılar genelde migroş gibi yerlerde satılanlar oluyor onunla hafta da bir peeling yaptım birde 10 tl lik bir nemlendirici krem aldım aynı markanın ordan içine evigen e vitamini ampul kırdım yüzümü temizledikten sonra sabah aksam o nemlendiricimi sürüyorum canım o kadar pahalı kremlere para vermeyin bilincli yaptığınız sürece herseyin çaresi var benim lekelerim eminim senden fazladır düzenli yaparsan faydasını görürsün
yani herhangi bi krem fark etmiyor diyorsun evde nivea gece kremim var onun içine evigen e vitamını atsam olur mu
başka vitaminlerde işe yarar mı acaba
her vitamin değil canım bazı vitaminler suda çözülemiyor bazılarıda yağda çözülemiyor ve fazlası zararlı oluyor vücuda dikkat et o yüzden sen de olupta gereksiz bir a vitamini aldığında cok zararlı mesela biotin suda ve yağda çözülebilen bir vitamin h dır fazlası vücuda zarar vermiyo atılıyor vücuttan çünkü c vitamini de o sekilde c vitamini diğer vitaminlerin ve demir çinko gibi minarellerinde hemn vücutda cözülür hale gelmesini sağlıyor zararlı değil zaten cilt için yararlı olan vitaminler e c ve biotin genelde e vitamini de almıyorum ben direk nemlendiricimin içine ampulunu kırıp yüzüme sürüyorum bilinçsizce sakın her vitamini almayın dikkat edin ...
Karışımı bizim de yaptıracağımız bir yer YÖK müdür acababende yaklasık 3 sene once ılac kullandım ve sonrasında cıldım berbat oldu.tekrar sıvılcelerım cıktı ve ız bıraktı.cok sey kullandım bende pudrasız dısarı cıkmam ımkansızdı.eczacı arkadasım ılac yaptı bana 2 kutu gecelrı surdum bıkmadan ve su anda cok az ızlerım var bellı bıle olmuyor.sonbahara dogru tekrar yaptırcam gerı kalan ıcın.maya maskesı yapıyorum arada cıldım sıkılassın dıye sodayı dondurcam bakalım fayda edecekmı banada.
Yapmaya ve süt karışımının tarifi nedir acabavitamin takviyesi kullanmaya karar verdim bununla beraber kesinlikle yaş maya ve süt karışımı çok iyi geliyor
2. cilt temizliği kızlar sabunla değil cünkü sabun asırı kurutuyor ve cildinizin yapısını bozuyor ben leke giderici bir yüz temizleme sıvı seklinde olanı kulllanıyorum isteyenlere ne kullandığımı yazarım ikinci olarak ucuz bir nemlendirici krem ben içine evigen ampul kırıyorum bir tane o nemlendiricimi de size isterseniz yazarım bir de beypazarı maden suyunu buzluğa kalıp içine koyuyorum yüzümü temizledikten sonra yüzümde gezdiriyorum
3.peeling yapıyorum yine ucuz bir markanın hafta da 2 kere yeterli oluyor peeling
4. ve en önemlisi patates bir tane patatesi rendeliyorum ve rendelemiş olduğum patatesin suyunı sıkıp suyu ile yüzümü yıkıyorum sonra posasını suratıma koyuyorum inanılmaz bir şey kesinlikle deneyin hafta da 2 kere
5.yoğurt bal ve limon maskesi yapıyorum ben bu maskeyi bir ay yaptım sonuc muhteşem
peki bu kadar sey ben denedim yaramadı diyenlere sesleniyorum ester c ve biotin yada vitamin minarel desterkli bunları yapmadıysanız hiç bir işe yaramaz
ben bu yaptıklarımın sonucunu 3 ya da aldım insallah size de yarar