Lekeler, Çiller leke kremleri ile değil benim söylediklerimi yapın lekelerdeki azalmaya şahit olun :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ayşem özelden mesaj atmışsın fakat mesajlarım 100 olmadığından mesajına cevap yazamadım dolmasına az kaldı dolduğu zaman özelden yazıcam sana

canım son bı soru daha ben bugun sıparıs verdım ester c yı ama kac mcg lık karar veremedım sen 500 mü 1000 mi kullanıyosun biotin i yazmısssın onu yazmamısssın

Benim saçlarım konusunda bi sıkıntım yok sigarada kullanmıyorum da o yüzden sormuştum canım çok teşekkür ederim

peeling de yaptım demişin ne peelingi ve nasıl yaptın bn de sivilce lekeleri var:2: ve yanaklarım kırmızı sanki allık sürmüş gibi

vitamin takviyesi kullanmaya karar verdim bununla beraber kesinlikle yaş maya ve süt karışımı çok iyi geliyor

peeling de yaptım demişin ne peelingi ve nasıl yaptın bn de sivilce lekeleri var:2: ve yanaklarım kırmızı sanki allık sürmüş gibi

peeling evet diadermine diye migrosda gördüğüm bir markanın peelingini aldım en uygun fiyatlılar genelde migroş gibi yerlerde satılanlar oluyor onunla hafta da bir peeling yaptım birde 10 tl lik bir nemlendirici krem aldım aynı markanın ordan içine evigen e vitamini ampul kırdım yüzümü temizledikten sonra sabah aksam o nemlendiricimi sürüyorum canım o kadar pahalı kremlere para vermeyin bilincli yaptığınız sürece herseyin çaresi var benim lekelerim eminim senden fazladır düzenli yaparsan faydasını görürsün

teşkrler paylaşmın için arkadaşlk teklifimi kabl edersn cnm sana bir şey sormak istiyorum özelden.

yani herhangi bi krem fark etmiyor diyorsun evde nivea gece kremim var onun içine evigen e vitamını atsam olur mu

başka vitaminlerde işe yarar mı acaba

her vitamin değil canım bazı vitaminler suda çözülemiyor bazılarıda yağda çözülemiyor ve fazlası zararlı oluyor vücuda dikkat et o yüzden sen de olupta gereksiz bir a vitamini aldığında cok zararlı mesela biotin suda ve yağda çözülebilen bir vitamin h dır fazlası vücuda zarar vermiyo atılıyor vücuttan çünkü c vitamini de o sekilde c vitamini diğer vitaminlerin ve demir çinko gibi minarellerinde hemn vücutda cözülür hale gelmesini sağlıyor zararlı değil zaten cilt için yararlı olan vitaminler e c ve biotin genelde e vitamini de almıyorum ben direk nemlendiricimin içine ampulunu kırıp yüzüme sürüyorum bilinçsizce sakın her vitamini almayın dikkat edin ...

bidakka e vitamin hap nası olmalı sıvı yag gibi bişe mi yoksa

Karışımı bizim de yaptıracağımız bir yer YÖK müdür acaba benimde cildim leke dolu fondotensiz dolaşanıyorum

Merhaba yazınız için teşekkrüer

zaman gecmiş ama bişeyler sormak istiyorum
peling hangi marka yapıyorsun
bal limon maskesini ayda birmi yapıcaz
leke giderici yüz temizleme jeli markasını alabilirmiyim
Nemlendirici ismi birde

çok memnun olurum

Şu ana kadar 3 leke kremi denedim
1. Biovea krem
2. Achromin Krem
3. Lekomed Leke Kremi

Biovea kreme boşu boşuna o kadar para verdim gerçekten yazık hiçbir işe yaramadı hiç önermem, Achromin krem fiyatına göre güzel bir krem,tamamen gerçirmese bile kahverengi lekelerin tonunu açtı belki daha uzun süre kullanmam gerekirdi. Lekomed leke kremini öneriler üzerine kullandım gerçekten çok beğendim güneş ve doğum sonrası cildimdeki kahverengi lekeleri tamamen geçirdi diyebilirim. çenemde bir kaç tanede sivilce vardı kremden sonra sivilcelerde geçti. Lekomedi öneririm bence deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…