ben hikayemi anlatayım ilk önce eminim hepinizde benzerdir bu hikaye ama bir sene boyunca araştırmalarım sonucu leke tedavisi konusunda uzman oldum bende sivilce lekeleri çiller ve güneş lekeleri dahil yüzümde olmayan şey yoktu hatta özgüven eksikliği başladı bende cünkü gündüzleri dışarı cıkamaz oldum ve aksamları da yüzüme fondoten pudra ne var ne yok sürmeden cıkamıyordum insanlarla tokalaştığımda yanağımdan öpücekler diye hep kendimi geri planda tutuyodum cünkü bir katman vardı suratımda bu lekeler yüzünden doğal olarak bu kadar makyajda sivilcelere neden oluyordu tekrardan bende ve ben yine patlatıyordum ve kanatıyordum ve tekrar yeni lekeye hoşgeldin demem gerekiyordu baktım bu böyle olmayacak sizin gibi paralar harcadım leke kremleri yağlar aktarlar derken bu da olmadı sonra dedimki zaten cilt gitmiş deneye deneye bul berbat olmuş olacağı kadar denemekten ne cıkar dedim ve sonucu mu su anda fondoten kullanmıyorum lekelerimin yüzde 80 i yok oldu hala devam ve yüzümdeki renk açılması da cabası
DDD reklam falan değil size yaptıklarımı anlatıcam sizde yaptığınızda bana hak vericeksiniz inşallah kızlar hepimizin cildi fıstık gibi olur
DD
şimdi gelelim neler yapıcağımıza
1. ilk önce içden tedavi şart bu yüzden vitamin ve mineral desteğinizi sakın ihmal etmeyin neler mi sigara içenler ki bende içiyordum ester c (solgar markanın kullandım ben )bu vitamin sigara içenlerin kesinlikle kullanması gereken bir vitamin cünkü sigaranın zararlarını azaltıyo ve cilt hücrelerini yeniliyo sigara içmeyenlerde kullanıcak zaten ikinci vitaminimiz biotin ben sac dökülmesi ve demir eksikliği yüzünden 5000mcg olanını kullanıyorum ama bu tü sorunu olmayanlar 1000 mcg kullansınlar yine solgar marka tercih etmiştim ben baska markalarda var pahalı gelirse bir arastırın

şimdi gelelim neler yapıcağımıza
1. ilk önce içden tedavi şart bu yüzden vitamin ve mineral desteğinizi sakın ihmal etmeyin neler mi sigara içenler ki bende içiyordum ester c (solgar markanın kullandım ben )bu vitamin sigara içenlerin kesinlikle kullanması gereken bir vitamin cünkü sigaranın zararlarını azaltıyo ve cilt hücrelerini yeniliyo sigara içmeyenlerde kullanıcak zaten ikinci vitaminimiz biotin ben sac dökülmesi ve demir eksikliği yüzünden 5000mcg olanını kullanıyorum ama bu tü sorunu olmayanlar 1000 mcg kullansınlar yine solgar marka tercih etmiştim ben baska markalarda var pahalı gelirse bir arastırın