• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu LEHA'nın yemek ve yatak odası:)))

LEHA

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
138
4
0
Diğer
$018-arteyeni-yatak-odasi-d2.webp$018-arteyeni-yemek-odasi-d2.webp
çok beğenerek aldık inşallah gülerekte kullanırız:nazar::nazar::nazar:
yorumlarınızı bekliyorum kızlar:68:

ben de şu aralar avangard mobilyalara bakıyorum beğendim canım pembe siyah veya gri koltuklarlarla kombinleyebilirsin yemek odanı.nerden aldığını öğrenebilirmiyim

ben de şu aralar avangard mobilyalara bakıyorum beğendim canım pembe siyah veya gri koltuklarlarla kombinleyebilirsin yemek odanı.nerden aldığını öğrenebilirmiyim

teşekkür ederim canım:)) iki takımı da evgör mağazasından aldık...

ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah.

yatakodasını beğendm.. :71: güle güle kullan canım :nazar:

yatak başlığı biraz süslü göründü gözüme ama çok beğendim. Beyaz ferah ferah güzel günlerde kullan

Yatak odanızı çok beğendim.Sadece yatak başlığı gözüme çok büyük geldi.Yatak odanız geniştir inşallah çünkü çok gösterişli bir takım küçük bir odaya tıkılıp kalmasın. =) Bende evgör mobilyanın başka bir beyaz yatak odasını beğeniyorum.Çok şıklar gerçekten.İyi günlerde kullanın.​

iki takım da çok şık yalnız yatağın başlığı büyük olmasına rağmen çok abartılı değil o hoşuma gitti güle güle kullan canım:34:

Yatak odanızı çok beğendim.Sadece yatak başlığı gözüme çok büyük geldi.Yatak odanız geniştir inşallah çünkü çok gösterişli bir takım küçük bir odaya tıkılıp kalmasın. =) Bende evgör mobilyanın başka bir beyaz yatak odasını beğeniyorum.Çok şıklar gerçekten.İyi günlerde kullanın.​

öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim canım:16:
yatak odam büyük çok şükür sığdı:34:
bende baya inceledikten sonra hem model hem fiyat bakımından evgörde karar kıldım. tavsiye ederim:34:

bayıldıımmm
güüle güle kullanın

yatakodasını beğendm.. :71: güle güle kullan canım :nazar:

yatak başlığı biraz süslü göründü gözüme ama çok beğendim. Beyaz ferah ferah güzel günlerde kullan

iki takım da çok şık yalnız yatağın başlığı büyük olmasına rağmen çok abartılı değil o hoşuma gitti güle güle kullan canım:34:

beyaz beyaz = ferah ferah :66::66:
hayırlı olsun canım,Allah ağız tadıyla kullanmak nasib etsin...

:nazar:hepinize iyi dilekleriniz için çooookkk teşekkür ederim:16::16::16:

wooooooow cok güzel bayildim... beyaza bayilirim zaten güle güle kullan

Back
X