- Konu Sahibi BeyazPerim
-
ne alakadır yahu :) makyaj güzeli nasıl oluyor ben hem anlamıyorum. çok çirkin biri makyajla mükemmel görünebilir mi yani ?
photoshopla videolarda da mı oynamışlar kızla.
kız yüzündeki lekeleri bile kapatmıyor ,çok makyaj yaptığını düşünmüyorum ben.
heeeeeeee he diyip geçelim bence o arkadaşa :) çok güldüm harbidenBu kızda makyaj güzeli ise artık diğerleri ne ki .
Ah perim nerdeAma sağol Bir taraflarım kalktı .
Maritsa seni gördüğüm kadarıyla bu kız senin ikizin gibi.
Ufff tamam baydin kardesim .bir kilo makyaj var ve de estetik delisi kiz oldu mu ![ı][sıze=3]hayırdır bir sorun mu var beğenmiyosam bu benim zevkim![/sıze][/ı]
Waoooowww o zaman sen baya güzelsin Maritsa..Maşallah canım
Ayyy maritsa bu kıza da mı benziyorsun ... Kime benziyorsun sen kuzumm. :))
Lana da var bu kız da var. İki tane bebeksi kız. :))) Süper. :)))
Çok merak ettim seni.
Beyaz tenli,koyu renk saçlı, güzel gözlü bebek gibi kızlara hastayım.
Güzel kadınlara aşığımmm.
Ufff tamam baydin kardesim .bir kilo makyaj var ve de estetik delisi kiz oldu mu !
Herkez degil herkes olacak o
Sende baydın biliyomusun her lafa niye atlıyosanız. Küçük çocuk gibisiniz laf sokma peşindesin
Ne içiyosanızz banada verin.
Derdin neyse ozelde kapisalim .burasi yeri degil !
Güzel kız;çünkü ağzı ve burnu bana benziyor
Maritsacım sende şunun burun deliklerine laf söyleyip durma kuzum,hep hokka gibi burnum var derdim sen böyle yazmaya başladığından beri aynada burnuma bakıyorum hep delikler ne boyutta gözüküyor diye
Onca insan yazmış benimkimi dokundu? Makyajlı makyajsız hallerde vardır bilmem hiç bilirmisin. 10 kat boyayla geçiniyolar ve tavrın hoş olsaydı cevap vermezdim emin ol ama insanda saygı olması lazım!Neden begenmiyorsunuz demedikki kiz makyaj guzeli deyince o nasil oluyormus gizli makyajla tip falan mi degistiriliyor onu anlamaya calistim. :s
Ben zaten kötü içerikten şikayet ettim arkadaşı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?