Lcw 'nin Güzel Mankeni

ne alakadır yahu :) makyaj güzeli nasıl oluyor ben hem anlamıyorum. çok çirkin biri makyajla mükemmel görünebilir mi yani ?
photoshopla videolarda da mı oynamışlar kızla.
kız yüzündeki lekeleri bile kapatmıyor ,çok makyaj yaptığını düşünmüyorum ben.

Maşallah beğenmediğiniz ünlülerde var ama biz beyenmeyince uzaylı gözüyle bakılıyo tavırlarınıza dikkat edin lütfen! herkezi zevki farklıdır dimi?
En son resimlerde nasıl birşey olduğu belli zaten:ssz:

Son düzenleme:
Ayyy maritsa bu kıza da mı benziyorsun ... Kime benziyorsun sen kuzumm. :))
Lana da var bu kız da var. İki tane bebeksi kız. :))) Süper. :)))
Çok merak ettim seni. :31:

Beyaz tenli,koyu renk saçlı, güzel gözlü bebek gibi kızlara hastayım.
Güzel kadınlara aşığımmm. :69:

Son düzenleme:
[ı][sıze=3]hayırdır bir sorun mu var beğenmiyosam bu benim zevkim![/sıze][/ı]
Ufff tamam baydin kardesim .bir kilo makyaj var ve de estetik delisi kiz oldu mu !
Herkez degil herkes olacak o :ssz:

Waoooowww o zaman sen baya güzelsin Maritsa..Maşallah canım :nazar:

Ayyy maritsa bu kıza da mı benziyorsun ... Kime benziyorsun sen kuzumm. :))
Lana da var bu kız da var. İki tane bebeksi kız. :))) Süper. :)))
Çok merak ettim seni. :31:

Beyaz tenli,koyu renk saçlı, güzel gözlü bebek gibi kızlara hastayım.
Güzel kadınlara aşığımmm. :69:

Peri benim arkadasim kizlar :) beni sevdigi icin benzetmistir,kibarligini ,masumlugunu fln iste .
Benim cehrem ne yazik ki boyle degil ,zayif ve oval .keske benzesem ama nerede .

Herkesin zevki başka yahu, neden polemik oluyor ki alemin kızı yüzünden burda anlamıyorum =)

Ama soracak olursanız kız benim de tipim değil, çocuksu masum bir güzelliği yok, güzelse bile... Tabi bu benim fikrim, bunla ilgili de tartışmam; yok çirkin, güzel diye... Bana göre öyledir başkasına göre başka... :ssz:

Güzel kız;çünkü ağzı ve burnu bana benziyor:51:

Maritsacım sende şunun burun deliklerine laf söyleyip durma kuzum,hep hokka gibi burnum var derdim sen böyle yazmaya başladığından beri aynada burnuma bakıyorum hep delikler ne boyutta gözüküyor diye:52:

Güzel kız;çünkü ağzı ve burnu bana benziyor:51:

Maritsacım sende şunun burun deliklerine laf söyleyip durma kuzum,hep hokka gibi burnum var derdim sen böyle yazmaya başladığından beri aynada burnuma bakıyorum hep delikler ne boyutta gözüküyor diye:52:

Alemsin :9: Ben de aynı gençliğime benzettim ..O yüzden çirkin deme ihtimalim kalmadı :9: :9: :9:

Neden begenmiyorsunuz demedikki kiz makyaj guzeli deyince o nasil oluyormus gizli makyajla tip falan mi degistiriliyor onu anlamaya calistim. :s

Neden begenmiyorsunuz demedikki kiz makyaj guzeli deyince o nasil oluyormus gizli makyajla tip falan mi degistiriliyor onu anlamaya calistim. :s
Onca insan yazmış benimkimi dokundu? Makyajlı makyajsız hallerde vardır bilmem hiç bilirmisin. 10 kat boyayla geçiniyolar ve tavrın hoş olsaydı cevap vermezdim emin ol ama insanda saygı olması lazım!
Ben zaten kötü içerikten şikayet ettim arkadaşı :/

aaa tesadüfe bak bende:)

bana göre liv tylerdan daha güzel bir kız,liv tyler ın oyunculuğu yüzünden bakışları duruşu karizması daha etkileyici bir de tabi yaşla birlikte feminenlik oturduğu için liv de duruş ve bakışlarla daha güzel olmak var o yüzden liv daha çok etkiliyor,bu kızcağız yüz olarak daha güzel ayrıntısal olarak ama tam feminenlik karizma oturmadığı için beni etkileyemiyor sanırım çok genç,yani o yüzden liv in resimlerine bakmayı ifadesini görmeyi daha çok seviyorum bu kız yüz olarak daha güzel olsa da

Çok güzel... :69:
Burnu ve dudaklarına ayrıca bayıldım. Öyle bir burnum olsun isterdim. Dudaklarım onunkine benziyor, bir de burun ucum kalkık olsaydı fena olmazdı. :31:

Maritsa sen beğenmiyorsun ama ben böyle delikleri görünen, kalkık burunlara bayılıyorum. Ama estetiksiz olmalı, estetikle elde edilenleri sırıtıyor çünkü. Böyle bir burunu elde etmek çok zor. Ucunun yuvarlak oluşu ayrıca hoşuma gidiyor.

Ben duz burunlari severim ucu Liv Tyler gibi olanlari .
Neyse ya ben bundan sonra bu tarz topiklere takilmayacagim
:/ en iyisi alintilar ve sinema .

Back