Lcw 'nin Güzel Mankeni

Bence de burnun böyleyse ve yaptırırsan domuz burnu gibi olur.
Altın oran falan inanamıyorum sana yaaa maritsa.
Fena bir durum. Takma bu kadar yahu. Olduğun gibi sev kendini. Azra Akın estetik doktor tarafından harikulade bir yüz olarak tanıtılmıştı tvde bi ara. Ama ne yazar... Bana göre tipsizin teki. Güzellik oranda değil. Bütüne bakmak lazım. Bir yerin eksik, bir yerin fazla olabilir.

Son düzenleme:

Yok kuculmesini istemiyorum zaten ufak burnum .kucultmeden deliklere işlem yapiliyorsa yaptirabilirim. Eger yaptirsam buyuk bir risk almis olacagim .deger mi dusunuyorum .
Offf Tryamour soylediklerinde sonuna kadar haklisin

Neyse konuyu dagitalim :) nasil buldun kizin sesini ?

Kesinlikle Liv Tyler'den 10 kat daha güzel ,Milla'dan da ve de Megan'dan da .

Reklam filmin başında çıkan kız kim ki :26: o da çok hoşmuş .

[video=youtube;Q4wzGoTbrWw]http://www.youtube.com/watch?v=Q4wzGoTbrWw&feature=related[/video]

Son düzenleme:
Bece Liv Tyler ile kıyaslanamaz bile. Liv bambaşka bana göre. O yüzden bir dünya starı ya zaten.
Onun ışığı çok farklı benim için. :97:

Offf offf offffff..Güzel diye ben buna derim işte...

Liv'i de katlar,Milla'yı da ...Bana göre tabi...........

Sarah Ruba yani........

Son düzenleyen: Moderatör:
Konumu ve yaptığı iş nedeni ile dünya starları arasında zaten .Bu kız pek tanılmıyor bile.

Liv Tyler'ın çehresini beğenmiyorum göz altları da ezelinden beri sorunlu .

Bu kızın yüz hatları ve çehresi benim güzel budur diyeceğim şekilde. Liv ,Lana ,Yasemin Kozanoğlu vb . tiplerin yüzleri zayıf ve oval bu kızın ise daha toplu ve şekilli bence.

bazı fotolarda güzel ama bazılarında beğenmedim
hele son fotolarda
bu duruma göre ben insan olmuyomuşum sanırım, enteresan

Liv güzellikte başka bir boyut… hem kadın hem zarif hem asil hem masum hem güzel… yeni yetmelerle kıyaslanamaz hele bu kızla asla kıyaslanamaz gibi geliyor bana.

ne alakadır yahu :) makyaj güzeli nasıl oluyor ben hem anlamıyorum. çok çirkin biri makyajla mükemmel görünebilir mi yani ?
photoshopla videolarda da mı oynamışlar kızla.
kız yüzündeki lekeleri bile kapatmıyor ,çok makyaj yaptığını düşünmüyorum ben.

Heeeeeeee he diyip geçelim bence o arkadaşa :) çok güldüm harbiden bu kızda makyaj güzeli ise artık diğerleri ne ki .

Ah perim nerde ama sağol bir taraflarım kalktı .

Hmm sen yine ince detaylara takıldın.
Doğru livin çenesi kötü ben de sevmiyorum. Ama bunun çenesini de sevmedim, çok kaba geliyor bana. Detaya bakarsak kusur bulunur illa ki.
Ama bütüne bakınca bu kız livin saçının teli olamaz benim gözümde.
Liv'deki bakış bambaşka zaten. Bir de oyuncu olduğundan mütevellit ondaki ifadeler fena yani.
Bu kızcağız tek tip duruyor. Kıyas yapınca öyle düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…