- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
geçmiş senelerde gnc den cla almıştım. oradaki satıcı kadın sporsuz pek işe yaramaz demişti kullanmamıştım.
yaklaşık bir aydır evde düzenli spor yapıyorum. çok çabuk yoruluyorum resmen bitiyorum l carnitin alacağım ama yakında eczane yok birde malum aysonu.
şimdilik cla alacağım sonra carnitine de başlayacağım spordan önce 1000 mg. geçen sene 76 dan 62 ye kadar düştüm. hatta bir ara dukanla 59 a bile düşmüştüm boyum 165 cm. ama ne yazık ki tekrar 63 e çıktım. spora devam. gelişmelerden sizi de haberdar edeceğim. şimdilik cla ile başlıyorum vira bismillah..
Tekrar selam kızlar,
cla kullanımıma devam ediyorum. 9 günlük gnc cla'm daha var,hardline cla siparişi verdim oda gelir pazartesiye.bugün l-carnitin hardline siparişim geldi. kutuyu açar açmaz kesif bir balık kokusu yayıldı etrafa. ama bu normalmiş sanırım.
spor yaptığım günler 1000 mg alacağım. bendeki 500 mg yani spordan bir saat önce iki kapsül alacağım. hardline dışarıdan ithal ama türkiyede paketlenen bir markaymış. endişelerim var ama kullananlar bu markanın da gayet işe yaradığını yazmışlar forumlarda. bakalım sizinle de deneyimlerimi paylaşıcam. bugün gün : 01 :)
Canım, oradaki satış temsilcilerinin şekil ve şemallerine bakarsan spor ile yakından uzaktan alakaları olmadığını, aldıkları eğtimin yüzeysel olduğunu anlarsın(istisnaları ayrı tutuyorum)... Cla ile sporun bir alakası yok, carnitine ile spor şart...
Cla vucuda herhangi bir enerji sağlamadan yalnızca o bölgedeki yağların çözünmesini sağlıyor, sen bunu bol su içerek, sauna hamam bitki çayları ile destekleyerek, bir kaçda ufak hareket ile halledersin ama carnitinde durum farklı, ciddi manada performans sağlayan bir takviye kendisi doğal olarakda bu ekstra enerji ve dayanıklılık artışı ile birlikte daha fazla spor yapabilme ve daha az yorulma şansına sahip oluyorsun, bu durumda yağlarında yakılması hızlanıyor... Bu arada hardline iyidir ama balık kokusu ne alaka onu anlamadım
Kazan mubarek olsun...
Son düzenleme: