L'carnitine kullanan varmı?

Bende bugün aldım arkadaşlar direk bodyciler için ürün getiren bir dükkandan.
Pazartesi spordan önce atacağım akşamda bir tane yutmam gerekiyormuş.
2 kadar az da olsa spor ve diyetle 5 kg verdim gerçi tam program yapmadım.
Asıl carnitine ile sonucu çok merak ediyorum.
1.5 saat yürüyüş yapıyordum e haliyle yoruluyordum bakalım artık ne olacak:KK53:

sonuç alırsın elbet ben kaç tane forumda yorum okudum olumsuz konuşan yok yani kullanım hatası yapanlar dışında

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum
ben callenetics yapıyorum lesliyle de 3 mil yürüyorum
l carnitin kullanıyorum yurumeye başlamadan 30 dakika önce
callenetics 30 dakika filan sürüyo toplamda
callenetics e başlamdan alsam carnitini hemen ardından da yürüsem bi sakıncası olur mu?

arkadaşlar ben l-carnitine değil ama cla kullanıyorum.3 ay bitti. kalça çıkığından dolayı spor yapamıyorum.öğle ya da akşam yemeğinden önce 1 küçük şişe içiyorum(likit).1100 kalorilik diyetle birlikte 15 kilo verdim:)))diyeti 5 aydır yapıyorum.cla'yı 3 aydır içiyorum.kilo vermem durmuştu...hızlanarak tekrar başladı.diyete yardımcı olması açısından tavsiye ederim..

arkadaşlar ben l-carnitine değil ama cla kullanıyorum.3 ay bitti. kalça çıkığından dolayı spor yapamıyorum.öğle ya da akşam yemeğinden önce 1 küçük şişe içiyorum(likit).1100 kalorilik diyetle birlikte 15 kilo verdim:)))diyeti 5 aydır yapıyorum.cla'yı 3 aydır içiyorum.kilo vermem durmuştu...hızlanarak tekrar başladı.diyete yardımcı olması açısından tavsiye ederim..

Maşallah darısı başımıza inşallah :KK69:

bende 3 gundur l-carnıtıne 1000 mg cıgneme tabletı kullanıyorum zaten 30 kılomu o olmadan verdım saglıklı beslenme ve spor ıle ama hergun spor yapmama ragmen nabız dusuklugum vardı kostıgumda nabzım 59 yurudugumde 60 yanı pek bı fark yoktu yag yakmak ıçınde nabzı 100 un uzerıne cıkarmak gerekıyormus bende belkı daha fazla yag yakabılırım en azından nabzım yukselır umuduyla basladım ve 3 gundur nabzım yururken 80-90 kosarken 100-110 a cıkıyor:KK52: bırde 1 saatte yorulyordum spor yaparken sımdı 1.5 saate cıkarttım sporumu gunde 4 km yuruyemezken 10 km yapabılıyorum sımdı ıyısallah kastan degılde yagdan daha cok verebılırım ve zararı olmaz ıkı hafta sonra dıyetısyenıme gıdecegım yag kas olcumlerımı yaptıracagım sonuclardan anlasılır sızınlede paylasırım

l-carnitine 500 mg olan urunu diyetisyenin tavsiyesi ile yaninda 2 ilave takviye urunle ile birlikte aldim. diyet ve spor olmadan urunun direk yag yaktigini soylemem mumkun degil. diyetimin ilk ayinda ortalama olarak 9 kg vermistim. ikinci ayda bu takviye urunleri diyetisyen kullanmamin uygun oldugunu soyledi.spordan 15 20 dk once 2 adet almami tavsiye etti. kontrolde verdigim 7 kg min yaglardan gittigini ve bu takviye urunleri kullanmaya devam etmemi soyledi. fakat ben hic spor yapmadan kullanmak dogrumu yanlismi onunla ilgili bir yorum yapamam kullanmadigim icin bu tarz bir durumda. bakalim 3. kontrolde ne kadar yag eritmis olacagiz spor diyet ve lcarnitine ve iki urunu daha ile.:nazar:

bende aldım yarın sporla birlikte başlıyorum bittiği gün kaç kilo verdiğimi yazarım merak eden arkadaşlar elbet olacaktır benim gibi :)

spordan önce 1 ölçek alıyorum L-Carnitene diye bir ürün.
eczaneden aldım, 1 ölçekte 1 gr L-carnitine varmış. aslında öyle aman aman bi değişiklik hissetmedim spor sırasında ama umarım vardır bi değişiklikler...
elimdeki cok küçük bir şişeydi 20ml'lik, bitmek üzere, ne tavsiye edersiniz kullananlar var mı?
tablet alsam, 1 tablette 500mg var, 2 tablet aldığımda bir şişe 15 kullanımlık.
solgarın var 1500mg l-carnitine likit, bir kaşıkta 1500mg var, ve 473ml'lik, her kullanımda bir kaşık (15ml) alsam 31 kullanım ediyor... fiyatları da tablet 50 küsür, likit 80 küsür... bu durumda sanki likit daha mantıklı gibi ama... :26: kararsız kaldım... :26:
kullananlardan yorum bekliyorum..

markadan markaya cok fark varmı kızlar ya da hangı markadan memnun kaldınız acaba?

ben de solgar'a başladım, 500lük olunca spordan yarım saat önce 2 tablet alıyorum...
bakalım kutu bitince anlarım incelik olup olmadığını inşş

Metabo, Nutrol, Solgar... Seçeneklerin bunlar canım...
tesekkur ederım canım her konuda hızır gıbı yetısıyosun valla:)pekı mg olarak 500 mg mı almalıyım 1000 mı ılk etapta?

ben de solgar'a başladım, 500lük olunca spordan yarım saat önce 2 tablet alıyorum...
bakalım kutu bitince anlarım incelik olup olmadığını inşş
ınsallah ıstedıgıne ulasırsın canım gelısmelerı beklıyorum merakla

tesekkur ederım canım her konuda hızır gıbı yetısıyosun valla:)pekı mg olarak 500 mg mı almalıyım 1000 mı ılk etapta?

1000 alman lazım canım, 500 lük alırsan 2 tablet alman gerekir... veya bunların çiğneme tableti şekilnde olanları var çilekli falan, bir ara hepsiburadada falan satılıyordu, spordan 30 dakika önce çiğniyorsun... Seçim senin tatlım...

1000 alman lazım canım, 500 lük alırsan 2 tablet alman gerekir... veya bunların çiğneme tableti şekilnde olanları var çilekli falan, bir ara hepsiburadada falan satılıyordu, spordan 30 dakika önce çiğniyorsun... Seçim senin tatlım...
çok tesekkur ederım balık sen olmasan bız ne yaparız canım benım keratınle saclarımıza care oldun sımdıde kıloları vermede sıra.allah gönlüne göre versın ıyı yureklı balıgım:KK71::KK54:

çok tesekkur ederım balık sen olmasan bız ne yaparız canım benım keratınle saclarımıza care oldun sımdıde kıloları vermede sıra.allah gönlüne göre versın ıyı yureklı balıgım:KK71::KK54:

Allah hepimizin gönlüne göre versin kuzum, muckk

teşekkürler canım inşallah hepimiz ulaşırız...

ben baktım hepsiburada'ya şimdi, Tr-Power diye bir ürün var, içinde 50 çiğneme tb. varmış ve indirimde şu anda..spordan önce 2 tablet diyor.
tavsiye eder misin canım bu ürünü de ?

Son düzenleme:

ben baktım hepsiburada'ya şimdi, Tr-Power diye bir ürün var, içinde 50 çiğneme tb. varmış ve indirimde şu anda..spordan önce 2 tablet diyor.

Evet canım, bir üst mesajda çiğneme tableti olarak bahsettiğim ürün buydu, tavsiye ederim...

banada diyetisyenim spora başladıgımı duyunca daha hızlı sonuc almak için önerdi likit olanları daha cabuk etki eder dedi bende bugün siparişl ettim yarın gelicek bakalım sonucları ne olacak:44:

Evet canım, bir üst mesajda çiğneme tableti olarak bahsettiğim ürün buydu, tavsiye ederim...

kılıçbalığı tr-power'ı tavsiye ederim demişsin ama daha önce tavsiye ettiğin markalar arasında yok,onlar daha mı iyi sence?

X