Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

Kozmetikci bayan da bana kesinlikle lazer yaptirma .ilk basta gidiyor ama sonra daha cok cikiyor dedi.cok musterim var lazerden sonra lekelerini dizelttogim dedi.ben de vazgectim.yorumlar da hep kotuydu lazer hakkinda.yeni olustu benim lekelerim henuz hic bisey kullanmadim.insallah duzelir bakalim.kisiden kisiye de degisiyor krem tedavisi bazisina cok faydali oluyor bazisinda pek ise yaramiyor ne yazikki.denemeden anlayamiyacagim yapacak bisey yok

Hanımlaaaar konuya hakim değilim ama yine bi kaza mevcut gördüm, hemen bişey paylaşmam lazım. bildiğiniz üzere benim bu pazar istanbulda kına vardı, hazır istanbula gitmişken pzrtsi de lazere gittim. Yasemin hanım illaki yapmam sen azda olsa yanmış, bronzlaşmışsın dedi.illaki yapacaksın ben daha gelemem dedim kavga dövüş yaptırdım. Ama leke kalırsa karışmam dedi tamam dedim. Cidden akşamına baktım atış yapılan yerler mor mor. Hemmen nöbetçi eczaneye gidip bir beklazon merhem aldım ve benim malum karışım yarıdaydı,ona ekledim. Daha önce beklazonu duymuştum ama az kortizonlu diye uzak duruyodum, şimdi acil durum oldu.Pzrtsi akşamından beri günde 3-4 kez kurudukca sürüyorum. Çarşamba hafifleyince aklıma geldi ni foto cektim bacağımı, yüklemeye çalışıcam . Şimdi biraz daha hafif. Haftaya pazar düğün ve balayım var, bu haftada 1 karışım daha yapıp iyi bakıp çiçek gibi olucam. İsteyene karışımı yazabilirim artık deneyimin sonuçlarını görebiliyorum.

Buarada cok hos bir duruş değil, kusuruma bakmayin ama daha iyileşmeden paylaşayımki tam iyileşince farkı görün

C Cigdeeemm_ inşallah tatlım ama aşamaları olumlu :) krem değil merhem bunların hepsi. Vallahi ben kendimi denek yaptım demiştim, yüzüm elim kolum heryerimde deniyorum

Merhaba arkadaşlar yuzumde güneş yuzunden ben ve cil cok fazla cikti lazerle olumsuz yorumlardan dolayi leke giderici kremler kullandim bir sürü de para döktüm düzenli de kullandim netice sifir lazer yaprip.memnun kalan doktorunun adini verebilir mi lutfen artık bu lekelerden kurtulmak istiyorum

Kızlar bi kese attırdım gecen hafta, bide balayi ile güneşlenirken yandım. Oh bacaklarım Mis gibi. O lazer lekesi falan kalmadı. Ama karışımı günde 3-4 kez sormuştum . Balayindada günde 2-3 kez güneş kremini yoğurt gibi sürdüm. Mis gibiyim vallahi. Bence lazerle yapanlarda denesin ben kendimde denemeden kolay kolay tavsiye etmem bilen bilir

Telefon la son halinin foto atamiyorum ama gerçekten bilgi ihtiyacı olan madur bi arkadaş olursa öncesi zaten mevcut, şimdiki halimide napar eder atarım. Şuan adsl daha bağlanmadı yeni evime

Telefon la son halinin foto atamiyorum ama gerçekten bilgi ihtiyacı olan madur bi arkadaş olursa öncesi zaten mevcut, şimdiki halimide napar eder atarım. Şuan adsl daha bağlanmadı yeni evime
bana resimleri atar mıısn bende düşümüyorum bilgi vermiş oluruusun

karışım dediğinizin içeriğinde neler var? benim de göbek kısmının aşağısında bir leke var da soğutucu sprey sıkmıştım ağdadan önce yandı çok kötü leke kaldı beklazon mu alıp kullansam dedim?

off neye güveneceğiz insan sasırıyor. Gerçekten doğru olan nedir bilemedim. Lazer mi krem mi çünkü ya doğru olan bir seyler var ya da yanlış yapılanlar . Öncelikle lazer yaptırtıktan sonra neye dikkat etmeliyiz ? lazer yaptırdıktan sonra yan etkileri nelerdir ? lazer yüzümüzü iyileştiriyor mu yoksa dikkat edilmediği için sonuçuna katlanın mı diyoruz Ne kadar sure güneşle temas edilmeyecek kaç ay kaç yıl?

denizderya123 1 ay gunesten koru yeter mevzu lazerse. Ama normaldede gunesten korun zaten. Gunes kremsiz gezme. Lazerin yeni nesilleri cok basarili degil ben tecrube ettim.

Kremlerde lekenin cinsine ve yasina bagli oldugu kadar cilt tipi, kisi yasi, kan gurubu gibi faktoerine gore fayda yada faydasizlik sonucu verir. Mesela ben 0+ gurubuyum. Her uygulamam gerek beslenme gerek bakim, kendi kriterlerime gore duzenlidir.

Buarada hanimlar karisimima 2 ay ara verip yvesroc un bi kremini kullanicam bu surecte. Hem onu deniycem hemde yuzum digerine bagisiklik kazanmamis olcak. Bide yuz masajina basladim E enerjidenizi tavsiye etmisti. Tam yasimdayim. Bu kremde ters biseyler olmazsa 2 ay sonra rapor ederim, isteyene ozelden paylasirim. Surekli ilac surekli hucre yenileme olmasin daha gencim. Bi sure sadece nemlendiricem.

merhaba geçen hafta ben de gittim ayni şikayet ile 3 lü tedavi onerdiler uçüda lazer çeşiti seans başı 1200 tl 3 seans acaba siz gittiniz orda tedavi oldununuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…