Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm((

kızlar benim durumumu yaşayan kimse yok mu, çok canım sıkkın yüzüm inanılmaz berbat dudak üstü kırmızı, yanık izi geçermiiii

Benim de koltuk alti bolgesi ayni dedigib gibiydi.
Igneli epilasyon yaptirdim bi ara.cok sıkıcıydı koltukalti sonucta.bi de genis benim koltukalti kil bolgesi.bi tanesi 40 50 dakika suruyordu. Lazer epilasyon yaptirdim.
Rengi gayet acildi. Suan koyuluktan sikayetci degilim.benimde yüzümde hemde dudak ustunde var gunes lekesi. Bıyık gibi duruyo cok sinirim bozuluyor. Krem kullaniyorum ama bilmiyorum gecer mi...

Bu kremler işe yaradi mi sizde. Bende de dudakustunde var .doktor expigment kremini verdi. Acildi gibi ama bilemiyorum cok umitli degilim . Elma sirkesi de iyi geliyordi bi ara onu da denedim ama sifirlamadi ..

Meraba kızlar burnumun ucunda küçük yuvarlak bir leke var bu sonradan oluştu kahverengi ben gibi bende lazerle sildirmek istiyorum ama yazılanlar beni şok etti ciltleri lazerle nasıl mahfederler ne biçim bunlar ben anlamıyorum acaba sizin lekeleriniz mi büyüktüde bu kadar kötü tesir etti iyi sonuç alan var mı varsa hangi lazeri kulkandı yazabilir mi ?

Lazeri asla tavsiye etmiyorum düzgün bir dermatoloğa gidin kremler kullanın. Ben berber ötesiydim hatta şuan mahkemelik durumdayız, o kadar yani. Dermatoloğa gittim en son verdiği kremler mucize yarattı diyebilirim keşke enbaştan gitseymişim

Ne kremi canım ama bendeki lekeden ziyade kahverengi ben gibi

Ben ise eğer bilmeden krem kullanmayın, daha bilinçli tedaviler için sonradan üzülmemek için hastaneye dermatoloğa başvurun

çok üzüldüm arkadaşım, aynı sorunları yaşıyoruz çünkü sakıncası yoksa izinizi çok merak ettim foto koyabilirmisiniz, belki bir fikrimiz olur

ben leke için buz tedavisine gittimmm aman diyimm aklı olan çok isteyen varsa mutlaka deneme yaptırın ilk baş (bana inanmazsanız diye) ne dediğimi anlarsınız..
bi kere leke üstü kabuk oluyo o kabukta 30 günde dökülüyo daha sonra olan yer daha koyu oluyo falan yani..
maksat cildi yakıp yeni ten çıkarmak bence çok zararlı öyle bi deneyim yaşadığım için yüzüme bişi yaptırmaktan korkuyorum hatta benle çok dalga geçmişlerdi bak uğraştın kendinle daha beter oldu diye aman diyim ben dikkat edin ilk baş mutlaka test dokunuşu yaptırın.. sonra beğenirseniz siz bilirsiniz..

Ben lekelerim için Q swicth lazer yaptırdım memnunum Doktorum Fatma Yıldız güneşe çıkarsan yeniden olur diye tembihledi şimdi fellik fellik güneşten kaçıyorum

Arkadaşlar merhaba,ben de güneş lekesi için bursa 'da incim güzellik merkezine gittim. Süreç biraz sancılı olsa da sonuç mükemmeldi. tavsiye ederim

Benimde yuzumde çok çil var sonradan gunes lekeleri sivilce izleride eklendi çok rahatsız oluyorum bu durumdan . Fondoten sürmeden ďısarı çıkmıyorum bazılarina çil yakisir ama sanki benim cildimin rengi yok gibi yani hafif kizarik kahverengi lekeler bakınca mutsuz oluyorum . Dogal birsuru sey denedim , kremler kullandim degisen birsey olmadı lazere de cesaret edemiyorum olumsuz sonuc alanlarda fazla ki çok hassas bir cildim var zaten bir doktor bana malesef gecmez ilac kullanirsin bira acilma olur ama hic disarı cıkmicaksin o zaman demisti . Expigment kullandim fayda etmedi hatta yuzumu kizartti sonra hafif acıldi gibi oldu lekeler ama kizariklik artinca biraktim hemen eskiye döndu bence çozumu yok bazı ciltler için kabullendim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…