Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldümSelam kızlar, Şubat Ayında başladım lazere dudak üstü bölgemde silik olan izim her seansta biraz daha koyulaştı sonunda fraksiyonel yapıp kazıdılar sonuç kocaman bir Yanık izi kıpkırmızı betbattttt durumdayım 20 gün oldu insan içine çıkamıyorum psikolojim berbat
Benim de koltuk alti bolgesi ayni dedigib gibiydi.lazarle leke tedavısını bende dusunuyorum ama sadece cıl ve yanık ızlerı ıcınmı uygun acaba ,ben bunların dısında koltukaltı bolgem ıcın yaptırmayı cok dusundum arastrdım o kdr ama koltukaltı bolgesınde kararmayı gıdermek ıcın uygulandıgını hıc duymadım-benım koltukaltı bolgemde kararma mevcut,ne kadr temz olursa olsun kıl koklerının oldugu yerler gayt koyu bı renkte bellı oluyor ,buda benı cok rahatsz edıyorbeyazlatmak ıcın net uzerınden kremler duydum ama ıse yarayacagına ınanmıyorum,acaba koltukaltı bolgesı ıcın lazerle leke tedavısı kullanan arkadslar varmı
merhaba arkadaşlar bende dudak üzeri için lazer düşünüordum.gittiğim güzellik salonu sana kışın leke tedavisine başlayalım dedi.ama lekelerimin güneştenmi yoksa hastalığımdan dolayı kullandığım ilaçlardanmı olduğunu bilmiorum çünkü buda oluşmasına bir etkenmiş ilk önce herhalde bi doktorla konuşmak ve teşhis konması gerekior.ben büyük ihtimal güneş lekesi olduğunu düşünüorum çünkü tam bir güneşlenmme delisiyim rahat 3-4 saat güneşlenirim tabi koruyucu kullanarak ama daha bilinçlendim yüzümü çok koruorum yanmasına izin vermiorum ama iş işden geçti karartı şeklinde dudak üstümde o lekelerden var.psikolojik olarak haftada bir peeling ve maske yaptığım için biraz iyi hissettirior kendimi.şimdi yorumları okuyunca kararsız kaldım yaptırıyımmı lazer yaptırmayımmı yüzüm buğdaydan esmere dönük renkte hani beyaz olmadığı için acaba hasar oluşması riski dahamı azdır.ayrıca birde şu kremi önerebilirim.
La Roche Posay Mela D Yuz Kremi
Yüz ve dekolte bölgesindeki kahverengi lekeleri azaltan günlük bakım kremidir. İçerdiği Kojilik Asit ve Mexoryl XL filtre sisteminin eşsiz bileşimi melanin üretimini sınırlar, İçerdiğideki LHA sayesinde ciltteki melanin dağılımını düzenler.
Kahverengi lekeler ciltte iz bırakmadan azalırlar. Cilt homojen rengine kavuşurken nemlendirilir. İçerdiği SPF 15 ile güneşten korur ve yeni leke oluşumunu engeller.
Mela D Yüz Kremi Sonuçları
Kahverengi lekeler ciltte iz bırakmadan azalırlar. Cilt daha homojen bir ten rengine kavuşur. MELA- D kahverengi lekelere karşı bakım yaparken aynı zamanda cildi nemlendirir, cilde konfor, yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.
La Roche Mela D Kullanım Şekli
Her sabah tüm yüz ve dekolte bölgesine uygulayınız. Mükemmel bir makyaj bazı oluşturur.
bende yeni kullanmaya başladım güvenilir bir marka,sadece eczanelerde satılıor zararı olmadığı için denemekten bişi olmaz pahalıda bir ürün değil
Ne kremi canım ama bendeki lekeden ziyade kahverengi ben gibiLazeri asla tavsiye etmiyorum düzgün bir dermatoloğa gidin kremler kullanın. Ben berber ötesiydim hatta şuan mahkemelik durumdayız, o kadar yani. Dermatoloğa gittim en son verdiği kremler mucize yarattı diyebilirim keşke enbaştan gitseymişim
selam canım sorunu daha yeni gördüm senağlamasakın yapma derim.benim yüzümde güneş lekesi vardı böle çiller lazerle yaktı yüzümü dermatolog üstelik uzman doktordu yüzüm nasıl yandı anlamadık istersen fotomuda koyarım sadece yanan yanağımı çok kötüyüm bi yıl oldu lazer olalı..senağlama
hala izi var çok kötü kıpkırmızı üstelik geniş bi alan böle 1tl büyüklüğünde bi yuvarlak.su toplamıştı patladı deri soydu yani anlatılacak gibi değil sana diyeceğim renk açıcıları dene ve güneşten korun...şimdi deri nakli olmak istiyorum ömür boyu kapatıcılarla yaşayamam..doğum yapacağım zaman bile o yüzüm öylemi kalacak kapatıcısız ne yaparım diyorum.hastane çantama koydum tabide yinede doğumdan sonra nasıl kullanacam diye kara kara düşünüyorum.çünkü kimsenin karşısına o korkunç yüzle çıkmadım daha.hep kapatırım.yazın denize giremiyorum bu yüzden.daha bu sürü şeyler var say say bitmez şimdi ayağım kırılsaydı da o hatayı yapmasaydım diyorum adamı dava etmek istiyorum ama sonuç değişmeyecek...bence lazer ciltte kullanılmamalı yasaklanmalı açık tenliler hep yanıyor..senağlamaof allahım bana sabır ver bu yanık yüz yüzünde az depresyona girmedim ama eşim herzeman destek oldu canım benim maddi manevi her anlamda. bi sürü krem kullandım en ucuzu 70tl senağlamasağlık karnesi karşılamıyodu tabi...ama hiç bi sonuç almadım... deri nakli olcam sonunda tabi deri naklide hiç bi zaman geçirmezmiş..sadece hafifletirmiş olsun onada razıyım
Böyle işte canım sakın diyorummmm benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem:a015:
çok üzüldüm arkadaşım, aynı sorunları yaşıyoruz çünkü sakıncası yoksa izinizi çok merak ettim foto koyabilirmisiniz, belki bir fikrimiz olurselam canım sorunu daha yeni gördüm senağlamasakın yapma derim.benim yüzümde güneş lekesi vardı böle çiller lazerle yaktı yüzümü dermatolog üstelik uzman doktordu yüzüm nasıl yandı anlamadık istersen fotomuda koyarım sadece yanan yanağımı çok kötüyüm bi yıl oldu lazer olalı..senağlama
hala izi var çok kötü kıpkırmızı üstelik geniş bi alan böle 1tl büyüklüğünde bi yuvarlak.su toplamıştı patladı deri soydu yani anlatılacak gibi değil sana diyeceğim renk açıcıları dene ve güneşten korun...şimdi deri nakli olmak istiyorum ömür boyu kapatıcılarla yaşayamam..doğum yapacağım zaman bile o yüzüm öylemi kalacak kapatıcısız ne yaparım diyorum.hastane çantama koydum tabide yinede doğumdan sonra nasıl kullanacam diye kara kara düşünüyorum.çünkü kimsenin karşısına o korkunç yüzle çıkmadım daha.hep kapatırım.yazın denize giremiyorum bu yüzden.daha bu sürü şeyler var say say bitmez şimdi ayağım kırılsaydı da o hatayı yapmasaydım diyorum adamı dava etmek istiyorum ama sonuç değişmeyecek...bence lazer ciltte kullanılmamalı yasaklanmalı açık tenliler hep yanıyor..senağlamaof allahım bana sabır ver bu yanık yüz yüzünde az depresyona girmedim ama eşim herzeman destek oldu canım benim maddi manevi her anlamda. bi sürü krem kullandım en ucuzu 70tl senağlamasağlık karnesi karşılamıyodu tabi...ama hiç bi sonuç almadım... deri nakli olcam sonunda tabi deri naklide hiç bi zaman geçirmezmiş..sadece hafifletirmiş olsun onada razıyım
Böyle işte canım sakın diyorummmm benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem:a015:
Arkadaşlar merhaba,ben de güneş lekesi için bursa 'da incim güzellik merkezine gittim. Süreç biraz sancılı olsa da sonuç mükemmeldi. tavsiye ederim