Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

merhaba geçen hafta ben de gittim ayni şikayet ile 3 lü tedavi onerdiler uçüda lazer çeşiti seans başı 1200 tl 3 seans acaba siz gittiniz orda tedavi oldununuz mu

merhaba geçen hafta ben de gittim ayni şikayet ile 3 lü tedavi onerdiler uçüda lazer çeşiti seans başı 1200 tl 3 seans acaba siz gittiniz orda tedavi oldununuz mu

merhaba yüz bölgemde lekelerım var kış ayında gözle görünmeyecek kadar tamamen kayboluyorlar yaz aylarında biraz koyulaşıyor ilerleyen dönemlerde çoğalmasın diye tedavi etmeye karar verdim ama uygun yöntem bulamıyorum. her yerde lazer diyorlar ama yorumlara da bakarsanız insanın içi gidiyor açıkçası şaşırdım kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu konuda daha önce deneyimlerim olduğu için şu şekilde bir paylaşım ve öneride bulunablirim canım,
öncelikle iyi bir hekimden lekelerin oluşumu analiz edilmesi gerekli kulaktan dolma bilgiler daha da çok lekenin oluşmasına yol açabilir.
Lekelerime çözümü ben eğer istanbul daysan tavsiye edebileceğim bir doktor var aslında, hatta istanbul dışındaysanda tavsiye edebilirim çünkü bende lekelerimi nasıl tedavi edebilirim diye düşünürken araştırmalarımda doktor sitesi vs. den de yorumlara baktım gerçekten çok iyi yorumlar vardı şehir dışından da gittiğimde hastalarının olduğunu gördüm.

Bende tanıştıktan sonra yorumların doğru olduğunu gördüm ve kendimde test ettim :)
Çok değerli bir hoca tüm samimiyeti ve tedavideki öz verisi için çok mutluyum,

Dr. Hande Ulusal adı ben burada da forumlar birkaç konusunuda inceledim yorumlar gayet olumlu,
sitesinide inceleyin artık siz değerlendirin https://handeulusal.com

Umarım çözüm olur bende lekenin sorunun çok çektiğim için ne yaşadığınızı çok iyi biliyorum, leke kesinlikle tedavi edilmeli hemde en kesin yöntemler ile :)

herkese Allah yardım etsin.lazer yaptıranlar hangi çeşit lazer yaptırdı acaba. "pulse dye lazer" diye bir şey duydum devlet hastanelerinde de yapılıyormuş bir de "pastelle lazer" di sanırım .

Arkadaşlr bende dr gittim güneş lekeleri için banada renk açıcı ve hipokort verdi ama pek bi etkisi olmadı , ben muayenede lazer mi yaptırsam diye sorduğumda şiddetle reddetti ve bunun asla kesin çozüm olmayacağını belirtti

Merhaba arkadaslar forumlari inceledim bilgi almak amaciyla ama pek bir bilgiye ulasamadim bbl lazer ile ilgili. Neredeyse kimse kullanmamis. Doktorum bana cok guven verdi bugun ilk seansimi gerceklestirdim. Gelismelerden sizi haberdar ederim. Lekelerimin yarisi derin yarisi yuzeysel boyutta 3 yildir benimleler:) umarim size de faydasi olur.

Merhaba arkadaşlar, bugün tedavimin 4. günü, yüzümdeki neredeyse tüm lekeler yüzeye çıktı ve şu an minik soyuluyorlar, cildimin diğer kısımlarında bir soyulma yok. işime de gidebildim sadece lekeler fazla koyulaştığı için fazlaca kapatıcı sürdüm. soyulan yerlerden çıkan tazecik cildim beni çok mutlu etti. bakalım nasıl devam edecek:)

Merhaba arkadaslar tedavimin 1 aydan fazlasini geride biraktim. Kalan ufak tefek lekelerim icin (%10 kaldi) haftaya pzt 2. Seansa gidecegim. Sonuclar muazzam. Gecen bir kozmetik dukkanina gittim bir urun deneyecektim yuzumde fondoten var zannettiler silmeye calistilar, siz dusunun:) cok mutluyum ve en guzel tarafi 1 aydir goz haric (seviyorum goz makyajini) makyaj yapmiyorum. Herkese oneririm.

Şuan baby face beauty uygulaması ön planda bende yaptırmak istiyorum Mehmet Akgün'e dekoltemde oluşan farklı tonları dengelemek için güneşle oluşan lekelerde var tabii

Nasıl durumunuz? Hangi hekime yaptırmıştınız?Lekeler tamamen gitmiştir umarım. Bir de ne kadar ücret ödediniz ? Teşekkürler,tekrar geçmiş olsun.

M
Nasıl durumunuz? Hangi hekime yaptırmıştınız?Lekeler tamamen gitmiştir umarım. Bir de ne kadar ücret ödediniz ? Teşekkürler,tekrar geçmiş olsun.
Merhabalar, haftaya kontrolum var. Lekelerim yuzde 10 kaldi. Artik hic bir sekilde fondoten kapatici kullanmiyorum. Toplamda kremler dahil bana maliyeti 4400 e geldi

M

Merhabalar, haftaya kontrolum var. Lekelerim yuzde 10 kaldi. Artik hic bir sekilde fondoten kapatici kullanmiyorum. Toplamda kremler dahil bana maliyeti 4400 e geldi

çok sevindim ben de 1 mart da yaptıracağım. Ne kremi bu bahsettiğiniz kremler?Yani eczaneden alınan kremler mi yoksa kına rengi olan renk açıcı krem mi?

Yüzüme güneş lekeleri için cool lazer uygulamasını yaptırdım. 1 seansta bile fark etti, şimdi 2-i e 3ü seans için sonbaharı bekliyorum.Mutlaka işinde uzman birine gidin, sonuçtan kesinlikle memnun kalırsınız.1 uygulama da yetmez, en iyi sonuç alabilmesi için bir kaç uygulama gerekli fakat kesinlikle değer.Bana prp ve mezoterapi yerine önerilmiştir ve çok memnun kaldım.

Ne kadara yaptirdiniz cool lazeri bir arkadasim yaptırdı tek seansi 5 bin di

Bende lekelerimle cok uğrastim. Ancak giderek kötüye gittiler. Uygulamalardan sonra açıliyor. Ama ilkbahar da günesin etkisinin artmasiyla eskisinden bile kötü oluyolar.

Benim de yüzümde güneş lekeleri var :/ şimdi nc dermacare leke kremi aldım onu kullancam

Merhabalar tekrar, koca bir bahar ve ustune bol gunesli bir yaz gecmesine ragmen, hatta cildimi kimi zaman gunesten fazla korumamama ragmen, hic bir lekem tekrarlamadi, bbl lazeri oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…