- 16 Eylül 2015
- 36
- 8
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar ben dun clinemed nisantasina gittim.hamilelikten sonra yuzumde lekeler cikti.melasma denilen .gayet genis lekeler beni rahatsiz ediyor.clinimet bana lazer+igne+krem ile uclu tedavi onerdi.4 seansta gecer dedi ve seansina 750 tl fiyat verdi. Tedavi sonucunda tedaviden kaynaklanan herhangi bir leke ve yanik kalmayacaktir dendi.bu merkeze giden var mi? Memnunmusunuz.
Arkadaslar ben dun clinemed nisantasina gittim.hamilelikten sonra yuzumde lekeler cikti.melasma denilen .gayet genis lekeler beni rahatsiz ediyor.clinimet bana lazer+igne+krem ile uclu tedavi onerdi.4 seansta gecer dedi ve seansina 750 tl fiyat verdi. Tedavi sonucunda tedaviden kaynaklanan herhangi bir leke ve yanik kalmayacaktir dendi.bu merkeze giden var mi? Memnunmusunuz.
merhaba yüz bölgemde lekelerım var kış ayında gözle görünmeyecek kadar tamamen kayboluyorlar yaz aylarında biraz koyulaşıyor ilerleyen dönemlerde çoğalmasın diye tedavi etmeye karar verdim ama uygun yöntem bulamıyorum. her yerde lazer diyorlar ama yorumlara da bakarsanız insanın içi gidiyor açıkçası şaşırdım kaldım
Merhaba arkadaslar forumlari inceledim bilgi almak amaciyla ama pek bir bilgiye ulasamadim bbl lazer ile ilgili. Neredeyse kimse kullanmamis. Doktorum bana cok guven verdi bugun ilk seansimi gerceklestirdim. Gelismelerden sizi haberdar ederim. Lekelerimin yarisi derin yarisi yuzeysel boyutta 3 yildir benimleler:) umarim size de faydasi olur.
Merhabalar, haftaya kontrolum var. Lekelerim yuzde 10 kaldi. Artik hic bir sekilde fondoten kapatici kullanmiyorum. Toplamda kremler dahil bana maliyeti 4400 e geldiNasıl durumunuz? Hangi hekime yaptırmıştınız?Lekeler tamamen gitmiştir umarım. Bir de ne kadar ücret ödediniz ? Teşekkürler,tekrar geçmiş olsun.
M
Merhabalar, haftaya kontrolum var. Lekelerim yuzde 10 kaldi. Artik hic bir sekilde fondoten kapatici kullanmiyorum. Toplamda kremler dahil bana maliyeti 4400 e geldi
ancak ben thulium yaptıracağım.M
Merhabalar, haftaya kontrolum var. Lekelerim yuzde 10 kaldi. Artik hic bir sekilde fondoten kapatici kullanmiyorum. Toplamda kremler dahil bana maliyeti 4400 e geldi
Ne kadara yaptirdiniz cool lazeri bir arkadasim yaptırdı tek seansi 5 bin diYüzüme güneş lekeleri için cool lazer uygulamasını yaptırdım. 1 seansta bile fark etti, şimdi 2-i e 3ü seans için sonbaharı bekliyorum.Mutlaka işinde uzman birine gidin, sonuçtan kesinlikle memnun kalırsınız.1 uygulama da yetmez, en iyi sonuç alabilmesi için bir kaç uygulama gerekli fakat kesinlikle değer.Bana prp ve mezoterapi yerine önerilmiştir ve çok memnun kaldım.
Ne kadar seans ücreti acaba. Baya yüksek diye duymuştumMerhabalar tekrar, koca bir bahar ve ustune bol gunesli bir yaz gecmesine ragmen, hatta cildimi kimi zaman gunesten fazla korumamama ragmen, hic bir lekem tekrarlamadi, bbl lazeri oneririm