Lazerle Leke Tedavisi Yaptiranlarin Paylasim Alani

Yeni fraksiyonel yaptırdım.Doktoruma tavsiye üzerine ve înternette okuduğum teşekkür ve tavsiye mesajlarıyla gittim.Çok şeker ve ilgilide bir bayan.Ben yüzüm çok kötü olucak kıpkırmızı olucak diyodum ama sadece izlerimin üzeri mor-kahve rengi gibi.anlamadım :/ bilgisi olan var mı acaba ?

Nedeni fraksiyonların yani uygulama yaptırdığın alandaki ufak deliklerin hasar görmesi. Önceden fraksiyonel lazerler yokken dediğin gibi cilt çok kızarıyor sonra hafif çürümüşcesine iyileşiyordu ama kıpkırmızı oluyordu. Fraksiyonel lazerin mantığı daha kısa sürede daha az zarar vererek sonuç almak. El fenerinin karşısına elek koyduğunu düşün. Kahve olmalarının nedeni deliklerin iyileşiyor olması nemlendirici sür kabuk tutmasın

Evet öyle oldu cidden şuan güzel gidiyor sandığım gibi çokta zor değilmiş teşekkürlerrr :)

Arkadaşlar Ankara'da fraksıyonel lazer co2 yaptıran varmı? Acil yaptırmam lazım birde sırtımda çok leke var ? Geniş alana yapılıyormu?

Mrb. Bunun fiyati ne kadar acaba . Doktor yazıyorum

Merhaba ben uzun zamanadr gunes lekesinden kompleks yasiyodum sonunda yaptirdim buz tedavisi yaptirdim ve sonusc muhtrsem ilk seansda yuzde 90 gitdi bugun son seansimdi geri kalaninda yaptirdim bejim gibi iyi yer ariyanlar icin yaziyorum cunki 7 8 aydir durmadan iyi garantili yer ariyodum cok jnlu yerlere gitdim amma garanti vsrmiyolardi amma burasi tek kelimeyle muhtesem Suna hanim mucize yaratdi gitmek isteyenler internetde sindy estetik merkezi yazsin bilgiler var zaten ben mutlu oldu her kes olsun☺☺☺☺☺☺

Arkadaşım senin derdin dertmidir diyeceğim valla.yüzümün iki tarafında maske gibi lekeler oluştu.dr a gittim q switch önerdi,başladık hafif açılma oldu ama hava ısındıkça tekrar koyulaştı,5 seansa 750tl vermiştim.bu şubat bi 750 daha bayıldım ozon ve aynı lazer için,5 seans daha yapıldı.bi seansta fraksiyonel yapalım dediler.özetle eskisinden daha kötü bi durumdayım.maske gibi fondöten sürsemde gene belli oluyo düşün.sakın oynama yüzünle derim.doğal yöntemler dene.lazerse aslaaaaa

Denemediğim bitek bu yöntem kaldı,2 yıldır naptıysam sonuç alamadım.bu merkez nerde ve fiyat ne kadar??

Çok geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.

Merhaba arkadaşlar bence yüzünüzdeki, cildinizdeki lekeleri artık dert etmenize gerek yok. ekol kbbde estetik
bölümünde lazer ile tedavi yöntemi uylanıyormuş. Bi arkadaşımdan duydum. Başlangıçta lekeler koyulaştı, korktum falan demişti ama bu olağan bir durummuş. Lekelerin yoğunluğuna göre seans sayısı belirleniyormuş. bende açık tenliyim, güneş lekerim fafif böyle göğüs dekoltemde var. gitmeyi düşünüyorum. Gidince ve sonucu alınca da yorum yaparım ama beni bekler misiniz bilmem :))))

uzun süren bir leke tedavisi gördüm lazerle hatta dermaroller bile yaptırdım sonuç sıfır tekrar çıktı ve sanki daha belirgin para tuzağından başka birşey değil ayrıca deri inceldiği için inanın fazlalaşıyor leke giderici maskeler ve kremlerle hafifletmek veya sabitlemek daha zararsız hiç kimseye tavsiye etmiyorum ayrıca bu tedaviyi çok özel bir hastanede dermatolog yapmıştı 3 yıl kadar oldu şimdi yeni teknikler çıktıysa bilemiyorum tabi

Çok geçmiş olsun canım.ben de yaptırsam mı lazer falan diyordum.ama boyle yorumlardan dolayı emin olamadım.bbl ışık teknolojisi diye bir şey çıkmış. Ondan haberin var mı?

Selam kızlar, Şubat Ayında başladım lazere dudak üstü bölgemde silik olan izim her seansta biraz daha koyulaştı sonunda fraksiyonel yapıp kazıdılar sonuç kocaman bir Yanık izi kıpkırmızı betbattttt durumdayım 20 gün oldu insan içine çıkamıyorum psikolojim berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…